Bedrijfsuitje - Groepsuitje - Vrijgezellenfeest Corona virus

11 Maart, 2020 17:02
Huidige situatie 14-10

De Slipcursussen, Terreinrijden, Quadrijden etc.waarvoor via onze website voor is ingeschreven gaan gewoon door. Klik hier voor een overzicht van deze uitjes

2 Terrassen en 2 Gebouwen op 3 hectare grond
Wij hebben 4 verschillende ontvangst gelegenheden  en  2 ruime terrassen . Per binnenruimte mogen we 30 gasten ontvangen.

 

Verplaatsen
Gezien de onzekere situatie kunnen wij het begrijpen als je een geplande boeking wilt verzetten. Neem contact met ons op dan kijken wij naar de meest geschikte oplossing.

Voor de boekingen die zeker niet door kunnen gaan, geldt dat we kosteloze verplaatsing aanbieden, of een recreatievoucher. . Lees hier de voorwaarden die van toepassing zijn.

Nieuwe aanvraag/boeking
Wij begrijpen heel goed dat je in deze onzekere situatie huiverig bent om iets te reserveren. Wij zullen ons echter zo flexibel mogelijk op blijven stellen. Gratis verplaatsen/de voucher wordt op zijn minst aangeboden als we het arrangemenet niet uit kunnen/mogen voeren.


Persconferentie  18 september 2020
VVC-Adventure heeft verschillende horeca ruimtes verdeeld over 3 afzonderlijke panden. die goed geventileerd kunnen worden. De activiteiten worden gegeven in kleine groepjes. Wij werken via de richtlijnen van het RIVM. In de 4x4 auto's en Slip auto's zitten Corona spatschermen. Bij alle aangeboden activiteiten kunnen we de 1,5 meter maatregel toepassen

Persconferentie 18 augustus 2020
Er zijn  geen extra maatregels aangekondigd voor groepsactiviteiten bij zakelijke locaties. Omdat juist in de huiselijke sfeer men niet meer zo goed aan de voorschriften houd is het dringende verzoek met niet meer dan 6 personen in een kleine kamer aanwezig te zijn. Met vooral de reden dat de mensen in huiselijke sfeer elkaar handen gaan geven, knuffelen etc.
Vandaar de oproep heb je toch wat te vieren doe dat dan bij een zakelijke locatie. Deze hebben grote zalen en men zal minder makkelijk de geadviseerde regels overtreden.
Al  onze activiteiten hebben we 1,5 meter proef gemaakt

Corona maatregelen

  • De rij-instructeurs geven weer volop les bekijk ook onze privé slipcursus
  • In de 4x4 auto's en slipauto's zitten transparante schermen voor de 1,5 meter maatregel te handhaven
  •  ✓ Groot terrein  ✓ Meerdere ruime ontvangst zalen
  • Normaal gesproken maken we altijd achter de schermen schoon. Nu doen we dat juist heel zichtbaar. Alle tafels, stoelen en andere vlakke oppervlaktes worden meerdere keren per dag gedesinfecteerd.
  • Coronaproof activiteiten ✓ 1,5 meter afstand ✓  Kosteloos verplaatsen

HET ALLERBELANGRIJKSTE: zorg in deze tijd goed voor jezelf én voor elkaar en in het bijzonder gaan onze gedachten en beterschap wensen uit naar diegene die getroffen zijn. Houdt u aan de regels, ze voorkomen veel ellende.< bedrijfsuitje actief Groepsuitje reserveren >