Bedrijfsuitje - Groepsuitje - Vrijgezellenfeest Corona virus

11 Maart, 2020 17:02
Vanaf 1 juni verwachten wij dat alle activiteiten weer mogelijk zijn met de juiste voorzorg maatregelen, Tot die tijd is het volgende mogelijk.

Update:

Vanaf 26 juni dienen we alleen nog rekening te houden met de 1,5 meter maatregel. Al onze arrangementen zijn daar inmiddels op afgestemd. Met onze 5 horeca zalen is er ook voldoende

Contact beroepen mogen weer.  Uiteraard met de nodige voorzorg maatregelen:

  • De rij-instructeurs geven weer volop les
  • In de 4x4 auto's en slipauto's zitten transparante schermen voor de 1,5 meter maatregel te handhaven
  •  ✓ Groot terrein  ✓ Meerdere ruime ontvangst zalen
  • Normaal gesproken maken we altijd achter de schermen schoon. Nu doen we dat juist heel zichtbaar. Alle tafels, stoelen en andere vlakke oppervlaktes worden meerdere keren per dag gedesinfecteerd.
  • Coronaproof activiteiten ✓ 1,5 meter afstand ✓  Kosteloos verplaatsen

 

Update: Vanaf 28 april mogen we max 50 gasten op ons terras ontvangen. Wij werken met tijdsloten dus reserveer tijdig

  • In de 4x4 auto's en slipauto's zitten transparante schermen voor de 1,5 meter maatregel te handhaven
  •  ✓ Groot terrein  ✓ Meerdere ruime ontvangst zalen
  • Normaal gesproken maken we altijd achter de schermen schoon. Nu doen we dat juist heel zichtbaar. Alle tafels, stoelen en andere vlakke oppervlaktes worden meerdere keren per dag gedesinfecteerd.
  • Coronaproof groepsuitjes activiteiten ✓ 1,5 meter afstand ✓  Kosteloos verplaatsen
  • update Corona maatregelen

Situatie voor 12-10-2020
De Slipcursussen, Terreinrijden, Quadrijden etc.waarvoor via onze website voor is ingeschreven gaan gewoon door. Klik hier voor een overzicht van deze uitjes

Verplaatsen
Gezien de onzekere situatie kunnen wij het begrijpen als je een geplande boeking wilt verzetten. Wanneer Corona de spelbreker is kunt u gratis verplaatsen. De boeking  blijft dus staan die kan om deze reden niet geannuleerd worden.Ook niet met een annuleringsverzekering..Voor de boekingen die zeker niet door kunnen gaan, geldt dat we kosteloze verplaatsing aanbieden, of een recreatievoucher. . Lees hier de voorwaarden die van toepassing zijn.


Nieuwe aanvraag/boeking

Wij begrijpen heel goed dat je in deze onzekere situatie huiverig bent om iets te reserveren. Wij zullen ons echter zo flexibel mogelijk op blijven stellen. Gratis verplaatsen/de voucher wordt op zijn minst aangeboden als we het arrangement niet uit kunnen/mogen voeren.

Persconferentie  18 september 2020 Groepsgrote max 4 personen
VVC-Adventure heeft verschillende horeca ruimtes verdeeld over 3 afzonderlijke panden. die goed geventileerd kunnen worden. De activiteiten worden gegeven in kleine groepjes. Wij werken via de richtlijnen van het RIVM. In de 4x4 auto's en Slip auto's zitten Corona spatschermen. Bij alle aangeboden activiteiten kunnen we de 1,5 meter maatregel toepassen

Persconferentie 18 augustus 2020 groepsgrote max 6 personen
Er zijn  geen extra maatregels aangekondigd voor groepsactiviteiten bij zakelijke locaties. Omdat juist in de huiselijke sfeer men niet meer zo goed aan de voorschriften houd is het dringende verzoek met niet meer dan 6 personen in een kleine kamer aanwezig te zijn. Met vooral de reden dat de mensen in huiselijke sfeer elkaar handen gaan geven, knuffelen etc.

HET ALLERBELANGRIJKSTE: zorg in deze tijd goed voor jezelf én voor elkaar en in het bijzonder gaan onze gedachten en beterschap wensen uit naar diegene die getroffen zijn. Houdt u aan de regels, ze voorkomen veel ellende.< bedrijfsuitje actief Groepsuitje reserveren >