Bedrijfsuitje - Groepsuitje - Vrijgezellenfeest Corona virus

11 Maart, 2020 17:02
95% van onze activiteiten hebben we 1,5 meter proef gemaakt

Corona maatregelen

  • De rij-instructeurs geven weer volop les bekijk ook onze privé slipcursus
  • Ook in de 4x4 auto's zitten transparante schermen voor de 1,5 meter maatregel te handhaven
  •  ✓ Groot terrein  ✓ Meerdere ruime ontvangst zalen
  • Normaal gesproken maken we altijd achter de schermen schoon. Nu doen we dat juist heel zichtbaar. Alle tafels, stoelen en andere vlakke oppervlaktes worden meerdere keren per dag gedesinfecteerd. O
  • Coronaproof activiteiten ✓ 1,5 meter afstand ✓  Kosteloos verplaatsen
  • Vanaf 1 juni gaat het bbq / horeca seizoen weer open

Reservering gemaakt via ons boekingssysteem (1, 2, tot 4 personen)

Heb je een reservering gemaakt met een datum voor 20 mei ? Stuur ons het boekingsformulier toe en je ontvangt van ons een voucher om later een nieuwe afspraak te maken.

Annuleren

Momenteel worden wij zwaar getroffen vanwege het corona virus. Gelukkig hebben onze klanten daar begrip voor.. Ook de overheid heeft nu richtlijnen aangegeven over de annuleringsregelingen. Wij proberen zo flexibel mogelijk te zijn en kunnen daarom kosteloos uw uitje verplaatsen. Tijdens normale omstandigheden hanteren wij een annuleringstermijn van 60 dagen.. Vanwege de huidige overmacht situatie is het momenteel niet mogelijk een uitje te annuleren. U kunt het enkel verplaatsen naar een ander moment. Deze regeling, waarbij er dus een verbod op annuleringen is, wordt momenteel geformaliseerd tussen het ministerie van economische zaken, brancheverenigingen en consumentenbonden.

HET ALLERBELANGRIJKSTE: zorg in deze tijd goed voor jezelf én voor elkaar en in het bijzonder gaan onze gedachten en beterschap wensen uit naar diegene die getroffen zijn. Houdt u aan de regels, dan kunnen we na deze bizarre en gekke tijd hopelijk in goede gezondheid weer snel een feestje vieren met z'n allen.

< bedrijfsuitje actief Groepsuitje reserveren >