Bedrijfsuitje - Groepsuitje - Vrijgezellenfeest Corona virus

11 Maart, 2020 17:02

Update naar aanleiding van de persconferentie op 31 maart om 19:00 uur.


De nieuwe maatregel tot 1 juni geen grote events blijkt op dit moment niet van toepassing te zijn op ons bedrijf. Bron Telegraaf

Groepsuitjes geboekt tot 28 april

Wij begrijpen ook dat je op dit moment je geboekte uitje niet wil laten doorgaan om verschillende redenen. We gaan soepel om met onze annuleringsvoorwaarden. Stuur ons een e-mail met het verzoek deze te mogen verplaatsen.Afhankelijk van de dan geldende maatregelen denken we met je mee.

Groepsuitjes geboekt na 28 april

Afhankelijk van de maatregelen denken we met je mee

Reservering gemaakt via ons boekingssysteem (1, 2, tot 4 personen)

Heb je een reservering gemaakt met een datum voor 28 april? Stuur ons het boekingsformulier toe en je ontvangt van ons een voucher om later een nieuwe afspraak te maken.

Heb je een reservering gemaakt  na 28 april wacht dan tot er nieuwe regels bekend zijn. Via deze pagina houden wij je op de hoogte.

Annuleren

Momenteel worden wij zwaar getroffen vanwege het corona virus. Gelukkig hebben onze klanten daar begrip voor.. Ook de overheid heeft nu richtlijnen aangegeven over de annuleringsregelingen. Wij proberen zo flexibel mogelijk te zijn en kunnen daarom kosteloos uw uitje verplaatsen. Tijdens normale omstandigheden hanteren wij een annuleringstermijn van 60 dagen.. Vanwege de huidige overmacht situatie is het momenteel niet mogelijk een uitje te annuleren. U kunt het enkel verplaatsen naar een ander moment. Deze regeling, waarbij er dus een verbod op annuleringen is, wordt momenteel geformaliseerd tussen het ministerie van economische zaken, brancheverenigingen en consumentenbonden.

HET ALLERBELANGRIJKSTE: zorg in deze tijd goed voor jezelf én voor elkaar en in het bijzonder gaan onze gedachten en beterschapswensen uit naar diegene die getroffen zijn. Houdt u aan de regels, dan kunnen we na deze bizarre en gekke tijd hopelijk in goede gezondheid weer snel een feestje vieren met z'n allen.

< bedrijfsuitje actief Groepsuitje reserveren >