Bedrijfsuitje - Groepsuitje - Vrijgezellenfeest Corona virus

11 Maart, 2020 17:02

Update: 18-12-2021 Slipcursus , terreinrijcursus Corona gaan gewoon door

Persconferentie 18-12-2021. De rijvaardigheidscursussen zoals autorijles, motorrijles, slipcursus en terreinrijden mogen gewoon doorgaan. Uiteraard hebben we extra maatregelen genomen.

Update: 12 november 2021

U kunt gewoon een uitje bij ons boeken!

  • De activiteiten kunnen plaats vinden tussen 08:30 uur en 18:00 uur
  • De Horeca is open tot 20:00 uur

Op het grote terrein en de diverse horeca zalen is het wel altijd goed mogelijk om ruim (1.5) afstand te houden van andere deelnemers.

Voor onze uitjes is het coronatoegangsbewijs niet verplicht. Dagrecreatie valt als sector niet onder deze regels.

Is het verplicht om een mondkapje bij je te hebben

Deze moet je dragen in de publieke ruimte zoals de toilet. In ons restaurant natuurlijk niet.

Als je gebruik wilt maken van onze horeca mogelijkheden op het terras of in onze horeca ruimte is een QR code wel verplicht.

Contact beroepen mogen weer.  Uiteraard met de nodige voorzorg maatregelen:

  • De rij-instructeurs geven weer volop les
  • In de 4x4 auto's en slipauto's zitten transparante schermen voor de 1,5 meter maatregel te handhaven
  •  ✓ Groot terrein  ✓ Meerdere ruime ontvangst zalen
  • Normaal gesproken maken we altijd achter de schermen schoon. Nu doen we dat juist heel zichtbaar. Alle tafels, stoelen en andere vlakke oppervlaktes worden meerdere keren per dag gedesinfecteerd.
  • Coronaproof activiteiten ✓ 1,5 meter afstand ✓  Kosteloos verplaatsen

Verplaatsen
Gezien de onzekere situatie kunnen wij het begrijpen als je een geplande boeking wilt verzetten. Wanneer Corona de spelbreker is kunt u gratis verplaatsen. De boeking  blijft dus staan die kan om deze reden niet geannuleerd worden.Ook niet met een annuleringsverzekering..Voor de boekingen die zeker niet door kunnen gaan, geldt dat we kosteloze verplaatsing aanbieden, of een recreatievoucher. . Lees hier de voorwaarden die van toepassing zijn.


Nieuwe aanvraag/boeking

Wij begrijpen heel goed dat je in deze onzekere situatie huiverig bent om iets te reserveren. Wij zullen ons echter zo flexibel mogelijk op blijven stellen. Gratis verplaatsen/de voucher wordt op zijn minst aangeboden als we het arrangement niet uit kunnen/mogen voeren.

HET ALLERBELANGRIJKSTE: zorg in deze tijd goed voor jezelf én voor elkaar en in het bijzonder gaan onze gedachten en beterschap wensen uit naar diegene die getroffen zijn. Houdt u aan de regels, ze voorkomen veel ellende.< bedrijfsuitje actief Groepsuitje reserveren >