Bedrijfsuitje Dinner games

14 April, 2007 09:12

VVC-adventure heeft een nieuw bedrijfsuitje toegevoegd aan de thema Events. Het Miss Murder is een leuke invulling voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag

Het bedrijfsuitje is een humoristisch moordspel dat zich afspeelt in een Caribische sfeer vol uiterlijke schijn en rijkdom. Neem zelf deel aan dit spannende bedrijfsuitje en probeer aan de hand van het komische script de moordenaar te ontmaskeren. Een bedrijfsfeest organiseren bij VVC-adventure zal voor een groot avontuur zorgen. Wij bieden voor ieder wat wils. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat in ons aanbod.

Je kan bijvoorbeeld een bedrijfsuitje organiseren in de vorm van een meerkamp. Een meerkamp competitie draait om teamgeest, wedstrijdgeest, samenwerking en communicatie. De teams kunnen elkaar dus in vele opzichten beter leren kennen. Een andere mogelijkheid voor een bedrijfsuitje organiseren is een gemotoriseerd spektakel. Er staan bij dit spektakel diverse voertuigen klaar zoals quads, sandbuggy's en zelfs een Porsche. Je hoeft geen durfal te zijn, iedereen kan meedoen.

Dit zijn natuurlijk nog lang niet alle activiteiten waarvoor je kunt kiezen bij een bedrijfsuitje organiseren. Kijk hier voor meer informatie bedrijfsuitjes.

VVC-adventure. Voor een actief bedrijfsuitjeslipcursusfamiliefeestvrijgezellenfeest of teambuilding event met actie.

VVC-adventure ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijdenHummer-rijdenQuad-rijden en Terrein rijden.

< Stormloop Vaderdag Cadeau Gratis Slipcursus >