Bedrijfsuitje 5 personen

21 Oktober, 2021 23:03

Een bedrijfsuitje organiseren voor 5 personen of minder is niet eenvoudig. De meeste bedrijfsuitjes zijn te boeken vanaf minimaal 10 deelnemers. Om deze reden zijn wij bij VVC Adventure om tafel gegaan, waarom zouden de bedrijfsuitjes altijd in zulke grote groepen gehouden moeten worden? Bij ons is het niet nodig om bedrijfsuitjes te organiseren voor ontzettend grote groepen, dit is bij ons ook mogelijk in kleinere groepen voor bijvoorbeeld 5 personen of minder. Boek de meest originele en leuke uitjes en organiseer vandaag nog jouw bedrijf uitje voor 5 personen. Wij bieden meer dan 350 uitjes aan waaronder een gigantisch aanbod valt voor uitjes tot en met 5 personen. Onderstaand hebben we een opsomming gemaakt van de meest populaire bedrijf uitjes voor 5 personen, staat jullie perfect optie er niet tussen? Neem dan even contact met ons op, een grote kans dat wij een leuk alternatief voor jullie kunnen verzinnen.

Bedrijfsuitje voor 5 personen

Een aantal van onze bedrijfsuitjes zijn ook te boeken voor een kleine groep van 5 deelnemers

Top 5 bedrijfsuitje voor kleine groepen


Slipcursus

Er is keuze uit 9 verschillende slipcursussen. Afhankelijk van de tijdsduur kan je 2, 3, 4 of 5 verschillende oefeningen doen zoals een achterwiel slip, uitwijkmanoeuvre, remproef, noodstop, voorwielslip. vanaf 1 deelnemer kan je al een slipcursus boeken je moet dan wel kiezen voor een door ons vastgestelde datum. Heb je echter een groep van 5 personen dan kan je ook in overleg met ons een datum en tijdstop bespreken.

Offroadrijden

De activiteit terreinrijden is een van ons meest geboekte activiteit. Dit uitje duurt in totaal 2 uur en je leert alle in en outs van het terreinrijden. Veel praktijk en weinig theorie. Diepe sporen en uitdagende tracks. Het terreinrijden is individueel te boeken de zaterdag is een druk bezette dag met deze cursus. Voor een bedrijfsuitje kan je het beste een doordeweekse dag plannen. In overleg kunnen we een datum en tijdstip bespreken.

Quadrijden

Een 2 uur durend spektakel. Jullie gaan op 4 verschillende quad circuits rijden. We beginnen op de trial baan. Op deze quadbaan gaat het om behendigheid rijden op techniek is het motto. Competitie mag natuurlijk niet ontbreken, op 2 verschillende parcoursen ga je eerst de juiste bochten techniek beoefenen en daarna gaan we kijken wie de snelste ronde weet te rijden. En dan is er spektakel op het bosparcours. Een steile helling van 45 graden, een wip 2 meter van de grond een mooie en spannende uitdaging.

Motorspektakel

Dit bedrijfsuitje is al vanaf 3 deelnemers te boeken. Je kan zelf de activiteiten uitkiezen. Slipcursus, terreinrijden, quad experience, minibike, slipcursus met de skidcar het neusje van de zalm op rijvaardigheidsgebied, plat door de bocht met een carver, offroadrijden met een motorfiets of een rit in een Porsche 911.

Solo uitjes

Op vooraf vastgestelde datums organiseren we verschillende arrangementen van een meerkamp met 5 motorische activiteiten, een sportief uitje met 8 hindernisbanen tot een bbq workshop. Er is keuze uit 50 verschillende arrangementen. Vanaf 8 deelnemers kan je ook in overleg met ons een datum en tijdstop bespreken.

 

 

 

 

 

 

 

 

< Slipcursus een leerzaam bedrijfsuitje Waar kan je een slipcursus volgen >