Bedrijfsfeest

29 Mei, 2017 16:53
Een bedrijfsfeest creëert veelal goodwill bij de werknemers. Het bedrijf laat namelijk zien haar personeelsleden te waarderen.
Tevens is het ook goed om de teambuilding te versterken.collega’s leren zich eens op een andere manier kennen. Iedereen is even weg uit zijn vertrouwde omgeving niet bezig met het werk, maar bezig met ontspannen. En hoe goed is het om deze ontspanning te delen met collega’s en leidinggevenden.


De 5 voordelen van een Bedrijfsfeest

  • Een bedrijfsfeest geeft je als organisatie de kans om je medewerkers te bedanken voor hun inzet.
  • Een bedrijfsfeest zorgt voor (nog meer) motivatie bij de personeelsleden
  • Een bedrijfsfeest is een speelse manier om aan de teambuilding te werken
  • Een bedrijfsfeest zorgt ervoor dat de personeelsleden kunnen ontspannen en een avond kunnen genieten van drankjes en hapjes op kosten van de zaak.
  • Een bedrijfsfeest zorgt ervoor dat medewerkers in contact komen met andere collega’s of leidinggevenden waardoor de band tussen organisatie en personeelslid wordt versterkt.
  • Een van A to Z verzorgt bedrijfsfeest? Neem gerust eens contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

 

Een sportief bedrijfsfeest organiseren ?

Wil je een sportief bedrijfsfeest organiseren dan hebben wij 2 bedrijfsfeesten die daar uitermate geschikt voor zijn:

  • De Meerkamp Competitie bestaat uit een mix van gemotoriseerde en actieve onderdelen. Van terreinrijden tot een potje sumo worstelen. Je mag zelf de activiteiten uitkiezen, keuze genoeg uit de 35 onderdelen
  • SweepAway: Een 3 uur durend sportief bedrijfsfeest met 9 verschillende hindernisbanen, weet jij ze te overwinnen of val je naar beneden. Geen gevaar bij ons val je op een zacht luchtkussen.


Bedrijfsfeest op eigen locatie organiseren ?

Sommige van onze bedrijfsfeesten kunnen ook prima op uw eigen locatie georganiseerd worden. Ook is het mogelijk in de buurt van het bedrijf een locatie in te huren. We hebben 5 ideeen voor het organiseren van een bedrijfsfeest.

1. Escaperoom op locatie
2. Ik hou van Holland
3. De Jongens tegen de meisjes
4. Minute to Win it
5. PartyNIghtGames

Bedrijfsfeest activiteiten

Op onze locatie in Almere kan je kiezen uit meer dan 150 indoor & outdoor activiteiten. Een leerzame workshop, een kookworkshop tot een spectaculair bedrijfsfeest met 4x4 auto's, Porsche's en Quads.

Meer ideeën voor een bedrijfsfeest

Bezoek onze bedrijfsuitjes pagina en maak kennis met meer dan 150 verschillende arrangementen.

 

< Slipcursus Tips & Weetjes Overheerlijke Spareribs >