Motorrijles Almere

1 reviews 10 10

€ 900,00 incl. BTW

Motorrijles in 2 delen. Voor het motorrijbewijs moet je in totaal 2 praktijk examens examens 1. Praktijk examen deel 1 Voertuigbeheersing. 2. Examen verkeersdeelneming

Deel 1 Motorrijles in Almere op motorcircuit

Je eerste motorrijles op een motorcircuit in Almere zonder ander druk verkeer. Het eerste gedeelte bestaat uit voertuigbeheersing. Dit gedeelte wordt afgesloten met een examen. Tijdens het examen moet je in totaal 7 oefeningen uitvoeren, daar moeten er 5 van goed uitgevoerd worden... In totaal heb je 4 verplichte oefeningen en 3 oefeningen die door de examinator worden uitgekozen. Maak je een fout tijdens de oefening dan is dat geen probleem elke oefening mag je één keer overdoen.  Je moet de examinator laten zien dat je de motor goed beheerst bij hoge en bij lage snelheid. En ook de verschillende rem oefeningen moeten goed uitgevoerd worden.

Snel leren Motorrijden

Voordat je het verkeer ingaat kan je het beste eerst oefenen op ons afgesloten motorcircuit. Tijdens deze lessen leren we je goed en veilig te remmen. Zodat wanneer je in het verkeer plotseling moet remmen je niet meteen onderuit gaat. Dit is namelijk niet goed voor je zelf vertrouwen, vaak ga je na een val heel verkrampt motorrijden. We geven blokken motor rijles op ons motorcircuit.

Spoedcursus Motorrijles in Almere

Alle oefeningen voor het 1e examen staan uitgezet. De tijd van je motorrijles wordt zo optimaal benut. Voordat je het drukke verkeer ingaat leer je de motorfiets perfect beheersen,  Meer informatie over onze spoedcursus motorrijles

Geslaagd voor je motorrijbewijs deel 1 voertuigbeheersing?

Deel 2 – Verkeersdeelneming: De examinator toetst of je veilig en zelfstandig kunt rijden. En of je voldoende rekening houdt met andere weggebruikers. De examinator let onder andere op:

 • kijkgedrag
 • je plaats op de weg
 • of je de verkeersregels goed toepast
 • of je ook in het verkeer de motor beheerst.

Motorrijles examengebied

Het examen gebied voor Almere is Eemnes, Bussum, Weesp, Blaricum etc. Het beste is dus 2 uur achter elkaar motorrijles te nemen zodat je flink in het examengebied kan oefenen.

Hoeveel kost een motorrijles

Hieronder vind je een totaal overzicht van de motorrijles tarieven van Interesse in één van onze lespakketten? Wij helpen je graag verder!

Pakket 1 (15 uren + AVB/AVD Examen) €900,-
pakket 2 (20 uren + AVB/AVD Examen) €1100,-
pakket 3 (25 uren + AVB/AVD Examen) €1275,-


Extra pakketten

Deze pakketten zijn alleen bedoeld als aanvulling op de lespakketten.

 • Extra pakket 1 – 5 x 60 minuten €235,00
 • Extra pakket 2 – 10 x 60 minuten €460,00


Algemene tarieven

Proefles 90 minuten €50,- ipv €67,50
Losse rijles 60 minuten €50,-
Examen AVB incl. motorhuur €135,-
Examen AVD incl. motorhuur €210,-
EV (eigen verklaring CBR) €33,80
BNOR examen incl. motorhuur €250,-

Ervaring

Onze Motorrijschool in Almere heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van cursisten die het motorrijbewijs willen halen. Niet alleen voor het behalen van je motorrijbewijs kan je bij ons terecht zo geven we ook diverse voortgezette rij-opleidingen voor de motorfiets.

Niet alleen praktijklessen maar ook theorie is belangrijk.

Vaak is het al een tijdje gelden dat iemand in de school banken heeft gezeten en is leren niet meer je sterkste kant? Wij kunnen je daarbij helpen met een online theoriecursus. Geen duffe boeken maar een heldere uitleg. Na elk hoofdstuk is er een toets zodat je aan het einde van de cursus kan zien aan welke hoofdstukken je nog wat meer extra aandacht moet besteden. We kunnen ook examen training theorie verzorgen. Deze dienst stream je net als Netflix op je laptop, telefoon, tablet of televisie. en je kan vanaf elke plek lekker leren.

Kom kennis maken net onze motorrijschool in Almere

Wilt je graag zo snel mogelijk het motorrijbewijs halen en zoekt je  hiervoor een goede motorrijschool in Almere ? Wij staan klaar voor je om je met  succes te laten slagen voor zowel het theorie-examen als het praktijkexamen motor. Meld je aan voor je eerste motorrijles in Almere op ons motorcircuit, en maak kennis met onze lesmethode.

Wil je meer weten over onze motorrijschool en de diverse motorrijles cursussen?

Tom van der Bijl (13-11-2020)

Sam is een positieve motorinstructeur. Hij geeft je veel vertrouwen maar is ook streng (fanatiek) Bedankt voor de fijne lessen

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl. max   5 drankjes p.p. van 39,50 voor 36,50 incl, btw
3 gangen BBQ Experience incl. max 10 drankjes p.p. van 52,50 voor 46,50 incl. btw

€ 900,00 Incl. BTW
€ 900,00

Stel ons een vraag!