Motorrijles Almere

1 reviews 10 10

€ 900,00 incl. BTW

Motorrijles in 2 delen. Voor het motorrijbewijs moet je in totaal 2 praktijk examens examens 1. Praktijk examen deel 1 Voertuigbeheersing. 2. Examen verkeersdeelneming

Deel 1 Motorrijles in Almere op motorcircuit

Je eerste motorrijles op een motorcircuit in Almere zonder ander druk verkeer. Het eerste gedeelte bestaat uit voertuigbeheersing. Dit gedeelte wordt afgesloten met een examen. Tijdens het examen moet je in totaal 7 oefeningen uitvoeren, daar moeten er 5 van goed uitgevoerd worden... In totaal heb je 4 verplichte oefeningen en 3 oefeningen die door de examinator worden uitgekozen. Maak je een fout tijdens de oefening dan is dat geen probleem elke oefening mag je één keer overdoen.  Je moet de examinator laten zien dat je de motor goed beheerst bij hoge en bij lage snelheid. En ook de verschillende rem oefeningen moeten goed uitgevoerd worden.

 

Snel leren Motorrijden

Voordat je het verkeer ingaat kan je het beste eerst oefenen op ons afgesloten motorcircuit. Tijdens deze lessen leren we je goed en veilig te remmen. Zodat wanneer je in het verkeer plotseling moet remmen je niet meteen onderuit gaat. Dit is namelijk niet goed voor je zelf vertrouwen, vaak ga je na een val heel verkrampt motorrijden. We geven blokken motor rijles op ons motorcircuit.

Spoedcursus Motorrijles in Almere

Alle oefeningen voor het 1e examen staan uitgezet. De tijd van je motorrijles wordt zo optimaal benut. Voordat je het drukke verkeer ingaat leer je de motorfiets perfect beheersen,

Geslaagd voor je motorrijbewijs deel 1 voertuigbeheersing?

Deel 2 – Verkeersdeelneming: De examinator toetst of je veilig en zelfstandig kunt rijden. En of je voldoende rekening houdt met andere weggebruikers. De examinator let onder andere op:

 • kijkgedrag
 • je plaats op de weg
 • of je de verkeersregels goed toepast
 • of je ook in het verkeer de motor beheerst.

Motorrijles Almere examengebied

Het examen gebied voor de motorrijles Almere is Eemnes, Bussum, Weesp, Blaricum etc. Het beste is dus 2 uur achter elkaar motorrijles te nemen zodat je flink in het examengebied kan oefenen.

Hoeveel kost een motorrijles in Almere

Hieronder vind je een totaal overzicht van de motorrijles tarieven van Interesse in één van onze lespakketten? Wij helpen je graag verder!

Pakket 1 (15 uren + AVB/AVD Examen) €900,-
pakket 2 (20 uren + AVB/AVD Examen) €1100,-
pakket 3 (25 uren + AVB/AVD Examen) €1275,-


Extra pakketten

Deze pakketten zijn alleen bedoeld als aanvulling op de lespakketten.

 • Extra pakket 1 – 5 x 60 minuten €235,00
 • Extra pakket 2 – 10 x 60 minuten €460,00


Algemene tarieven

Proefles 90 minuten €50,- ipv €67,50
Losse rijles 60 minuten €50,-
Examen AVB incl. motorhuur €135,-
Examen AVD incl. motorhuur €210,-
EV (eigen verklaring CBR) €33,80
BNOR examen incl. motorhuur €250,-

Ervaring

Onze Motorrijschool in Almere heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van cursisten die het motorrijbewijs willen halen. Niet alleen voor het behalen van je motorrijbewijs kan je bij ons terecht zo geven we ook diverse voortgezette rij-opleidingen voor de motorfiets.

Niet alleen praktijklessen maar ook theorie is belangrijk.

Vaak is het al een tijdje gelden dat iemand in de school banken heeft gezeten en is leren niet meer je sterkste kant? Wij kunnen je daarbij helpen met een online theoriecursus. Geen duffe boeken maar een heldere uitleg. Na elk hoofdstuk is er een toets zodat je aan het einde van de cursus kan zien aan welke hoofdstukken je nog wat meer extra aandacht moet besteden. We kunnen ook examen training theorie verzorgen. Deze dienst stream je net als Netflix op je laptop, telefoon, tablet of televisie. en je kan vanaf elke plek lekker leren.

Kom kennis maken net onze motorrijschool in Almere

Wilt je graag zo snel mogelijk het motorrijbewijs halen en zoekt je  hiervoor een goede motorrijschool in Almere ? Wij staan klaar voor je om je met  succes te laten slagen voor zowel het theorie-examen als het praktijkexamen motor. Meld je aan voor je eerste motorrijles in Almere op ons motorcircuit, en maak kennis met onze lesmethode.

Weetjes en Tips over Motorrijden

1. Begin vroeg in het jaar, wanneer je in de zomer je motorrijbewijs wil hebben. De eventuele kou kunnen we oplossen met onze motorjacks. iemand die pas in de zomer begint met het nemen van motorrijlessen zal waarschijnlijk pas in de winter slagen.

2. Kies de juiste motorrijschool
Als je een slechte instructeur hebt, of een macho waar je heel onzeker van wordt  dan gaat het behalen van het motorrijbewijs langer duren (en meer geld kosten) voordat jij dat het roze kaartje in je zak hebt zitten. Bezoek opstapdagen en check of je een goed gevoel bij de rijschool hebt.

3. Motoroefenterrein & Motorcircuit
Neem een motorrijschool met motoroefenterrein. Klinkt logisch , maar lang niet elke rijschool heeft hier de beschikking over. Hebben ze dit wel, dan kun het maximale rendement uit je tijd halen om de motor te beheersen en je AVB (examen voor speciale verrichtingen) te halen.

4. MotorInstructeurs
Wil je iedere week motorrijles in Almere volgen? Zorg dat je een motorrijschool kiest die beschikt over meerdere instructeurs. Anders is de kans groot dat je veel moet wachten, waardoor er meer tijd overheen gaat voordat jij examen kan doen.

5. Begin op tijd met je theorie
Helaas ja voor je motorrijbewijs moet je opnieuw je theorie halen. Dat jij een aantal               jaar geleden je autorijbewijs hebt gehaald zegt helemaal niks, dus begin op tijd met leren. Maak gewoon alle examens en oefenvragen op je laptop net zo lang tot je ze allemaal haalt, dan moet het lukken.

6. Neem voldoende motorrijlessen
In principe moet het mogelijk zijn om je motorrijbewijs met 16 tot 20 lesuren te halen. Ben jij of je instructeur nog niet helemaal zeker van je zaak? Plan gewoon meer lessen in, want als je een examen over moet doen dan ben je zo maar een paar maanden verder.

7. Bereid je goed voor
Net als dat je je voor je theorie goed moet voorbereiden door te leren, moet je je voor de andere examens ook goed voorbereiden. Zorg dat je technische gegevens van de motor weet, zorg voor geschikte kleding (hoge schoenen zijn bijvoorbeeld een vereiste), denk aan de veiligheid en zorg dat je klaar bent voor je motorexamen.

Dus jij denkt erover om je motorrijbewijs te halen? Cool! Het lijkt ons een zeer goed idee om onze motorrijschool eens in overweging te nemen. Het is een grote rijschool met veel instructeurs en ze hebben een eigen AVB-terrein. Bovendien kun je zeven dagen in de week van 08:00 tot 21:00 uur lessen en gaan ze gewoon door in de winter.

Tom van der Bijl (13-11-2020)

Sam is een positieve motorinstructeur. Hij geeft je veel vertrouwen maar is ook streng (fanatiek) Bedankt voor de fijne lessen

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl  5 consumptiebonnen p.p.  voor 41,50 incl, btw

€ 900,00 Incl. BTW
€ 900,00

Stel ons een vraag!