Motor rijvaardigheidscursus

Een motor rijvaardigheidcursus volgen bij professionals

Ben jij iemand die er van geniet om met een motor te rijden? Dan weet je ook dat het niet altijd even makkelijk is om deze motor onder controle te houden. Zeker in lastige omstandigheden komt er heel wat bij kijken om je motor op de weg te houden. We raden je dan ook aan om een keer een motor rijvaardigheidscursus te komen volgen bij VVC Adventure. Wij hebben meerdere verschillende cursussen voor motorrijders. We hebben bijvoorbeeld een motor slipcursus, waarbij je goed onder de knie krijgt hoe je om moet gaan met situaties waarin je motor onder je vandaan lijkt te glijden.

Pagina is niet gekoppeld aan filter

Rijvaardigheidscursus motor

Ben jij een motorrijder die graag motor rijdt, maar die het daarbij ook prettig vindt om zo veilig mogelijk te rijden? Wij hebben ervaren, professionele instructeurs die jou op ons eigen parcours leren met barre omstandigheden om te gaan. Volg onze anderhalf uur durende slipcursus om te weten hoe je jouw motor moet besturen als de wegen glad zijn. Je kunt er ook voor kiezen om een cursus van drie uur te volgen en er zo voor te zorgen dat je een nog betere controle krijgt over je motor. Maar, we hebben bijvoorbeeld ook een Kneedown cursus, waarmee je leert haarscherpe bochten te maken!

Meer weten over onze rijvaardigheidscursus motor?

Voor een motor rijvaardigheidscursus kom je gewoon een keer langs bij VVC Adventure. Wij geven een goede cursus waarmee je nog beter leert om met je motor om te gaan. Dit zou je natuurlijk ook in kunnen zetten als onderdeel van bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of een vrijgezellenfeest. Bestaat je vriendenclub uit allemaal enthousiaste motorliefhebbers? Dan is het natuurlijk erg leuk om een dergelijke cursus een keer met zijn allen te doen. We vertellen je hier graag meer over, neem daarom gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op.