De Moord in café Lange Ronald

6 reviews 8 10

€ 66,00 incl. BTW

In ons café Lange Ronald het gezelligste café in Almere is het altijd feest. Totdat er plotseling een schreeuw komt vanuit de toillet. Ondanks alle veiligheidsmaatregelen blijkt de kroegbaas vermoord te zijn.

Moordspel Café

Ons buurt café staat bekend om zijn Hollandse gezelligheid. Zanger en eigenaar Ronald zorgt met zijn zang voor de juiste sfeer. Iedereen kent elkaar en alles is bespreekbaar tijdens een lekker wijntje of biertje. Nieuwe gasten worden pas toegelaten nadat de kroegbaas ze heeft gescreend en gekeurd dus wat kan er mis gaan met de sfeer?

De Sfeer zit er goed in

Jullie worden ontvangen met een Amsterdams bittergarnituur en de sfeer zit er meteen in. Later op de avond is er nog een karaoke wedstrijd. De kroegbaas heeft vanavond iedereen uitgenodigd voor een heerlijke barbecue. Het ijsje is net op,  het feest is in volle gang bezig en plots een luide schreeuw wat blijkt? De kroegbaas is dood aangetroffen in de toilet. De dader moet één van het personeel zijn of één van de gasten.

Moorddiner in Almere bestaat uit:

 • Ontvangst met Amsterdams bittergarnituur
 • 4 uur afkoop drankjes (bier, wijn, frisdrank, koffie en thee)
 • De Ultimate Barbecue Experience
 • Entertainment met kroegbaas en zanger Ronald
 • Moordspel met 3 spelrondes. Ronde 1: De verdachten stellen zich voor en geven hun alibi. Ronde 2 Een aantal getuigenverklaringen worden voorgelezen. Ronde 3 : Het onderzoek kan starten.


Moordspel rollen

Iedere speler speelt een rol de rollen bestaat uit een saboteur, een aantal verdachte, een hoofdverdachte, de moordenaar en het onderzoeksteam.

All Inclusive Moorddiner

Dit moordspel duurt 4 uur inclusief alle drankjes, een 3 gangen barbecue, entertainment en het moordspel.

Moorddiner in Amsterdam, Utrecht, Den-Haag, Rotterdam of op locatie

Een moorddiner is ook mogelijk in bovenstaande plaatsen. Het Moordspel in het Café kost vanaf 20 deelnemers € 29,50 p.p. Drankjes en dinér is per locatie verschillend.

 

Ultimate BBQ Experience

Ultimate BBQ Experience

Walking Dinér

Walking Dinér

Koos. van der Linden (10-01-2018)

We hebben een Moorddiner gedaan in Utrecht. Het was heel erg leuk en we hebben het zeker naar onze zin gehad. Het spel werd heel leuk gedaan en het is ook zeker betaalbaar. We hebben ook heerlijk kunnen genieten van het eten en de leuke sfeer.

B de Jong (20-12-2017)

Het moordspel is echt geweldig
Wij vonden het moorddiner echt een heel goed evenement. De spelbegeleider was erg leuk en had het ook goed voorbereid. Hij verdeelde de rollen erg goed. Het spel was echt super leuk, dat kwam voornamelijk ook doordat iedereen leuk meedeed. De barbecue was echt super goed.

Nick Spijker (13-12-2017)

Ik had mijn bedenkingen ben namelijk geen fan van dit soort denk activiteiten. Maar het was aanstekelijk gezellig. Zo\'n buurt cafe zou ik wel bij mij in de buurt willen hebben

Mario (11-11-2017)

Originele avond
We hadden het nog nooit gedaan een moorddiner maar elk jaar proberen we een ander bedrijfsuitje maar we waren zeker positief verrast. Ik heb een zeer leuke avond gehad en we hebben het allemaal naar onze zin gehad.

Jeanette (04-09-2017)

Je komt meer te weten dan je denkt.
Het moorddiner is echt super leuk om te doen, echt lachwekkend. Sommige collega\'s gingen zo erg hun rol spelen dat ik ze niet meer herkende. Echt een aanrader.

Dhr. Jannes (14-05-2017)

Moorddiner is geweldig
Het moordspeldiner was erg leuk en had ons goed bevallen.
Het was erg leuk om te doen en het eten daarbij was ook erg goed.
De scripten waren erg leuk geschreven en die maakte het spel voor sommige moeilijker en voor sommige makkelijker. De gekke rollen die hoorde bij het script waren goed bedacht en zorgde daarvoor ook voor variatie en veel humor. Hierdoor was het een lachwekkende avond. We hebben als bedrijf enorm genoten.

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl  5 consumptiebonnen p.p.  voor 41,50 incl, btw

€ 66,00 Incl. BTW
€ 60,50

Stel ons een vraag!