TV Studio

Moordspel + Diner + entertainment

Moorddiner

Keuze uit verschillende thema's

Ofyr Barbecue

Moorddiner met barbecue of 3 gangen diner

Moorddiner voor 6 personen

1279 reviews 9,1 / 10

Tijdens een moorddiner los jij samen met je vrienden een moord op. Onder het genot van een hapje en een drankje kruipt iedereen in zijn eigen rol en gaan we op zoek naar hét antwoord: wie heeft de moord gepleegd? Je boekt bij ons al een moorddiner vanaf 60 euro per persoon inclusief onbeperkt drankjes. Kom jij erachter wie de waarheid spreekt en wie niet? Kom langs bij VVC en wij zorgen voor een script en een heerlijk diner. Met een moorddiner bij VVC Adventure geniet je van:

  • Activiteit van 3 tot 4 uur 3
  • Inclusief maaltijd en onbeperkt drankjes
  • Professionele spelhost begeleid het spel
  • Afsluiting met optreden van zanger
Sorteer op: Populariteit | Prijs
De Afterparty

De Afterparty

Er gaat wel eens wat mis tijdens de uitreiking van de Oscars voor de beste film. Maar dit jaar gaat er wel iets vreselijks gebeuren. Dit moordspel speelt zich af in de Party House zaal het is super gezellig maar met een fatale afloop
(€ 22,79 incl. BTW)
vanaf € 21,50(excl. BTW)
Je collega is vermoord

Je collega is vermoord

Een op maat geschreven moorddiner. Inclusief diner en onbeperkte drankjes. De rollen, de bedrijfsnaam maar ook de producten van jullie bedrijf gebruiken we in het script. Wie heeft de bedenkster van dit nieuwe geheime product vermoord. Een collega of toch iemand van de concurrentie.
(€ 63,60 incl. BTW)
€ 60,00(excl. BTW)
De moord op de valse schoonmoeder

De moord op de valse schoonmoeder

Eigenwijs en niets is goed, een typische omschrijving van een heks eeuh schoonmoeder, maar dan is iedereen klaar met Bep. Los deze moord op tijdens een etentje. Een intrigerend bedrijfsuitje.
(€ 49,30 incl. BTW)
€ 46,50(excl. BTW)
Moord op de LoveBoat

Moord op de LoveBoat

Ons meest geboekte en uitgebreidste Moorddiner spel. All Inclusieve. Kleding om in te leven in jullie acteer rollen. Inclusief entertainment. Beste keuze voor grote groepen. Dat wordt lachen, gieren, brullen.
(€ 71,30 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
Uitje 6 gangen diner + activiteiten

Uitje 6 gangen diner + activiteiten

Een culinair en gezellig personeelsuitje. Het uitje bestaat uit een verrukkelijk 6 gangen diner met tussendoor leuke spelletjes om de calorieën weer gelijk te verbranden.
(€ 75,00 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
Moorddiner Harderwijk

Moorddiner Harderwijk

Je kunt bij ons een komisch moorddiner spelen. Het Western Hotel in Harderwijk zorgt voor een heerlijk buffet of 3 gangen menu. Ook voor grote groepen geschikt.
(€ 58,30 incl. BTW)
€ 55,00(excl. BTW)
Moorddiner in Delft

Moorddiner in Delft

Een moorddiner of moordspel in een sfeervol restaurant in Delft. Combineer een leuk diner spel met een goed 3 gangen menu en beelf de avond van je leven.
(€ 58,30 incl. BTW)
vanaf € 55,00(excl. BTW)
Moorddiner spel in Amsterdam

Moorddiner spel in Amsterdam

Speel het bedrijfsuitje Moord in de Supermarkt of help mijn collega is vermoord tijdens een 3 gangen menu in restaurant Sluizer in Amsterdam.
(€ 58,30 incl. BTW)
€ 55,00(excl. BTW)
Moordiner Rotterdam

Moordiner Rotterdam

Een moorddiner is een leuk idee voor het organiseren van een bedrijfsuitje. In Rotterdam bieden wij 2 moorddiner spelen aan in combinatie met een 3 gangen menu
(€ 58,00 incl. BTW)
€ 55,00(excl. BTW)
Moorddiner Amersfoort

Moorddiner Amersfoort

Moorddiner in Amersfoort. Toplocatie met 3 gangen diner. Moord is de Supermarkt of help wie heeft mijn collega vermoord.
(€ 58,00 incl. BTW)
€ 55,00(excl. BTW)
Moorddiner Haarlem

Moorddiner Haarlem

Waan je in de wereld van detective, ga een avond vol lost en bedrog beleven tijdens dit moorddiner in Haarlem. Je speelt dit dinerspel tijdens een heerlijk 3 gangen menu.
(€ 58,30 incl. BTW)
€ 55,00(excl. BTW)
Moorddiner Sneeuwwitje

Moorddiner Sneeuwwitje

Help! sneeuwwitje is vermoord, welk team werkt het beste samen lost deze moord op. Een komisch bedrijfsuitje onder leiding van een vakkundige host.
(€ 49,30 incl. BTW)
€ 46,50(excl. BTW)
Detective in één dag

Detective in één dag

Ga aan de slag als geheim agent! Weten jij en jouw teamleden de moordzaak op te lossen en de gasten van de Titanic te redden? Los de raadsels en puzzels op en volg de aanwijzingen.
(€ 62,55 incl. BTW)
vanaf € 59,00(excl. BTW)
De Moord in café Lange Ronald

De Moord in café Lange Ronald

All Inclusive Moorddiner. Een Hollandse feestavond staat op het programma in café lange Ronald. De sfeer zit er goed in na de gril specialiteiten krijgt iedereen een ijsje.....een schreeuw wat blijkt de kroegbaas Ronald is vermoord.
(€ 66,00 incl. BTW)
€ 60,50(excl. BTW)
Moord in het gooi

Moord in het gooi

Het is niet alleen maar rozengeur en manenschijn in het Gooi, cheryl is vermoord en wie lost dat op? Daarna lachen, gieren, brullen tijdens een smaakvol diner of barbecue.
(€ 49,30 incl. BTW)
€ 46,50(excl. BTW)

Prijzen moorddiner

Natuur wilt u ook een lekker hapje eten tijdens het moorddiner. Bij VVC Adventure kunt u kiezen tussen verschillende assortimenten. De prijzen in onderstaande tabel zijn inclusief onbeperkt bier, wijn, fris, koffie en thee.

Moordiner in combinatie met eten Prijs
Moorddiner met koud en warm buffet € 60,00 p.p.
Moorddiner met barbecue € 64,00 p.p.
Moorddiner met Chinese fondue € 64,00 p.p.
Moorddiner met 4-gangendiner € 66,00 p.p.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een groep van 6 personen? Bel ons gerust met vragen via 036 53 235 80 of stuur ons een berichtje via het contactformulier.

"Wat een avond. Heerlijk gegeten, gelachen én een moord opgelost!"
Pim Beckers

Moorddiner arrangementen

Van het oplossen van moorden wordt je hongerig, daarom zorgen wij voor een heerlijke maaltijd tijdens het moordspel. U kunt kiezen tussen verschillende arrangementen: barbecue, koud en warm buffet, viergangendiner of Chinese fondue.

Barbecue

Vooraf een kommetje soep en kies zelf welk malse stukje vlees u op de barbecue legt. De bijgerechten in dit assortiment bestaan uit salades en gepofte aardappels. We sluiten af met een heerlijk dessert met ijs.

Black Bastard Kookworkshop

Warm en koud buffet

Aan de warme kant van het buffet vindt u heerlijke soepen en warme saté met kruidenboter. Bij de koude gerechten staan heerlijke salades, gevulde eieren en allerlei soorten kazen. Ook ontbreekt de kruidenboter natuurlijk niet voor op een sneetje stokbrood.

Koud en warm buffet

Viergangendiner

Bij dit uitgebreide assortiment schotelen wij u de volgende lekkernijen voor:

  • Gerookte zalm met dillesaus
  • Pasta met walnotensaus
  • Ragout
  • IJs

Viergangendiner

Chinese fondue

De heerlijke gerechten uit de Chinese keuken. U kunt bij dit assortiment kiezen tussen verschillende vleessoorten, gamba’s, kabeljauw, zalm, diverse groentebijgerechten, frites en stokbrood.

Chinese fondue

Het ideale bedrijfsuitje: een moorddiner

Als je met collega’s een moorddiner hebt gespeeld, weet je zeker dat je het daar tijdens de koffie nog eens over zult hebben. Het is dan ook een ideale teambuilding activiteit. Wij verdelen de groep in teams met elk een eigen rol. Iedereen leeft zich in en dan... kan het spel beginnen! Kloppen de getuigenverklaringen wel? En wat zijn de mogelijke motieven voor de moord? Bij VVC kun je ook vele andere bedrijfsuitjes boeken. Neem hiervoor een kijkje op onze bedrijfsuitjespagina.

Een moordspel met vrienden en vriendinnen

Speciaal voor vriendengroepen hebben wij ook de leukste moordspellen. Zo is het moordspel ‘Gooische Vrouwen’ gegarandeerd een succesnummer. VVC heeft dit spel speciaal ontwikkeld voor zowel vrienden- als vriendinnengroepen. Om het spel te spelen kruipt iedereen in de rol van een van de personages uit de tv-serie. Welke man speelt het populaire karakter Martin Morero? En wie is er het meest geschikt voor de rol van de meedogenloze Tipi Wan?

Wie lost de moord in het Gooi op? Wij hebben een prijs voor de beste detective. Naast het Gooische moordspel hebben wij nog vele andere leuke activiteiten voor een dagje lol met je vrienden. Neem eens een kijkje op onze pagina’s met vriendenuitjes en vriendinnenuitjes.

Boeken / Offerte

Veelgestelde vragen over het moorddiner

Heeft u een vraag over een van onze assortimenten moorddiners? In onderstaande lijst hebben wij alvast een aantal antwoorden voor veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers via van VCC Adventure? via 036 532 3580 of vul het contactformulier in.

Is een moorddiner leuk voor elke groep?

Ja, een moordspel valt nooit tegen. Iedereen in de groep geeft zijn eigen draai aan de rol waardoor er altijd weer verrassende dingen gebeuren. Ook maakt het niet uit hoe goed de groep elkaar kent. Juist door het spel samen te spelen leren collega’s elkaar beter kennen. Voor een groep vrienden zal het uitje gegarandeerd hilarische momenten opleveren.

Vanaf welke leeftijd moordspel spelen?

Ook voor kinderen is het leuk om aan het moordspel mee te doen. Wij hebben in onze verhaallijnen namelijk ook rollen opgenomen voor kinderen. Een leuk idee: een moorddiner als familie-uitje.

Mag ik van tevoren kiezen wie ik ben?

Omdat wij al vele moorddiners hebben begeleid, weten wij inmiddels dat het vooral leuk is wanneer de deelnemers blanco hun rol in gaan. Wel horen wij van tevoren graag of er misschien groepsleden zijn die wel een extra uitdagende rol kunnen gebruiken en wat de man-vrouwverdeling van de groep is.

Kan ik het moorddiner ook met een grote groep spelen?

Bij VVC in Almere kun je het moorddiner spelen met elke gewenste groepsgrootte. Wanneer je met een grote groep wil komen, bespreken wij graag jouw persoonlijke wensen. Bel ons via 036 53 235 80 en informeer naar de mogelijkheden.

Zijn er vaste tijdstippen voor de uitjes bij VVC?

Nee, de data en aanvangstijden van het uitje hangen helemaal van jullie af. Voor elk verzoek maken wij een voorstel op maat. Ook specifieke wensen voor de invulling van het moorddiner bespreken wij van tevoren graag met jou.

Is het wel leuk om het moordspel voor een tweede keer te spelen?

Ja, dat is geen probleem. Wij hebben een groot aanbod moordspellen waardoor je eigenlijk nooit twee keer hetzelfde spel hoeft te spelen. Kijk bijvoorbeeld eens bij ‘Moord in de supermarkt’ of naar het ‘Moorddiner Sneeuwwitje’. Wij denken graag met je mee voor de leukste verhaallijn voor de groep.

Alternatieven voor een moorddiner

Naast de spannende moordspellen verzorgen wij nog veel meer leuke activiteiten voor groepen. Hieronder een greep uit ons aanbod:

Teambuilding in de keuken

Voordat je met de groep de keuken ingaat moet de pot worden gespekt. Verschillende teams strijden tegen elkaar voor geld tijdens drie door jullie gekozen activiteiten zoals boogschieten, sumoworstelen of het reuze-tafelvoetbalspel. Tijdens een hilarische veiling kopen jullie de ingrediënten op, waarna jullie aan de slag kunnen om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Hier lees je meer over dit arrangement.

Jongens tegen de meisjes

Speel zelf het bekende spel vol vooroordelen over mannen en vrouwen. Leef je helemaal in de andere sekse in om bij de verschillende spelonderdelen de winst binnen te slepen. Ook bij deze activiteit hebben wij mogelijkheden voor een drank- en/of dinerarrangement. Lees hier meer over het hilarische spel jongens tegen de meisjes.

Contact met VVC Adventure

Heb je nog vragen over ons moorddiner voor zes personen of wil je meer informatie over een van onze andere activiteiten? Stuur ons een berichtje via het contactformulier of bel ons tijdens kantooruren via 036 53 235 80.