Cadeaubonnen

 1. Voor welke arrangementen zijn er cadeaubonnen?
 2. Hoe kom ik aan een cadeaubon?
 3. Hoe lang duurt het voordat ik de cadeaubon in huis hebben?
 4. Hoe lang is een cadeaubon geldig?
 5. Als ik een cadeaubon bestel, binnen welke tijd moet deze verzilverd worden?
 6. Is het mogelijk om een cadeaubon t.w.v. een bepaald bedrag te bestellen?
 7. Waar kan ik mijn cadeaubon verzilveren?
 8. Kan een cadeaubon ook ingeleverd worden voor een ander arrangement? Zodat ik het resterende bedrag bijbetaal.
 9. Hoe bestel ik een cadeaubon?
 10. Hoe sturen jullie de cadeaubon op zodat het wel een verrassing blijft?
 11. Ik zag op de website de mogelijkheid tot het bestellen van een cadeaubon voor een arrangement. Is dit ook voor 1 persoon te boeken of alleen voor groepen?
 12. Ik heb een arrangement geboekt, maar wat moet ik meenemen om te laten zien dat ik geboekt?
 13. Ik zou graag een cadeaubon willen kopen. Alleen zou ik graag één activiteit weg willen laten en de prijs iets laten zakken. Kan dat?
 14. Ik heb zonet een slipcursus aangevraagd voor mijn vriend(in) zijn/haar verjaardag, maar de cursus staat op zijn/haar naam en adres. Wordt er iets naar dit adres gestuurd?

 1. Vraag: Voor welke arrangementen zijn er cadeaubonnen?
  Antwoord: Kijk bij cadeaubonnen voor de prijzen

  Arrangement

  Activiteiten

  Anti-Slipcursus

  2, 3 uur en volledige cursus

  Skidcarcursus

  3 uur durende cursus

  Combi Slip en Skidcarcursus

  Volledige cursus

  Driftcursus

  Op slipbaan met auto, Skidcar en Quad

  Meerkamp competitie

  Slipcursus, Terreinrijden, Mini motor, Motorpeds,
  Quadrijden en Klimmen / abseilen

  Motorspektakel

  Slipcursus, Terrein-, Quad - en Trial motorfietsrijden

  Porsche arrangement

  Slipcursus, Porsche-, Quadrijden

  Hummer arrangement

  Slipcursus, Hummer-, Quadrijden

  Exclusief arrangement

  Slipcursus, Porsche-, Hummer-, Quadrijden

  Vip arrangement

  Slipcursus, Ferrari-, Porsche-, Hummer-, Quadrijden

  Ferraririjden

  30 minuten of 60 minuten

  Porscherijden

  30 minuten of 60 minuten

  Hummerrijden

  30 minuten of 60 minuten

  Supercars

  BMW 335i Cabrio en Chevrolet Avalanche

 2. Vraag: Hoe kom ik aan een cadeaubon?
  Antwoord: U kiest een arrangement in de cadeaubon webshop. Daar kunt u online betalen en u ontvangt na de betaling de cadeaubon(nen) via de mail. De cadeaubon kunt u uitprinten en als cadeau aanbieden. U kunt zelfs de bon per mail aan iemand geven. Let wel, de bon is geld waard dus zorg dat er geen kopieën in handen van derden komen.
  Bestel online één van onze spectaculaire cadeaubonnen.
 3. Vraag: Hoe lang duurt het voordat ik de cadeaubon in huis hebben?
  Antwoord: Wanneer het geld is bijgeschreven, kunt u binnen 1 dag de cadeaubon in huis hebben. Over het algemeen zit er tussen de overschrijving en de ontvangst van het geld 3 werkdagen.
  Via Automatische incasso : maximaal 5 werkdagen
  Via ideal en Creditcard: Ontvangt u de cadeaubon binnen 1 uur in op uw e-mail adres.
 4. Vraag: Hoe lang is een cadeaubon geldig?
  Antwoord: Een cadeaubon die door VVC-Adventure is uitgegeven, is één jaar geldig. Dit houdt in dat u de bon binnen het jaar dient te gebruiken. Cadeaubonnen die door VVC-Adventure zijn uitgegeven, zijn één jaar geldig. Dit houdt in dat u de bon binnen één jaar dient te boeken anders vervalt de geldigheid van de cadeaubon.
 5. Vraag: Als ik een cadeaubon bestel, binnen welke tijd moet deze verzilverd worden?
  Antwoord: Binnen één jaar moet de cadeaubon verzilverd zijn, na één jaar vanaf aankoopdatum vervalt de geldigheid van de cadeaubon. De cadeaubon kunt u ook verlengen, de cadeaubon dient op dat moment nog wel geldig te zijn. Als u de cadeaubon wilt verlengen, bel dan even met het kantoor. Tel: 036-5323580.
 6. Vraag: Is het mogelijk om een cadeaubon t.w.v. een bepaald bedrag te bestellen?
  Antwoord: Ja, we bieden deze mogelijkheid voor bijvoorbeeld bedrijven die een aantal cadeaubonnen aan hun medewerkers of relaties willen geven. De ontvangers kunnen dan zelf een evenement naar keuze boeken. Wanneer deze bonnen verzilverd wordt voor een duurder arrangement zal er op de dag zelf bij betaald moeten worden. Wij geven helaas geen geld retour op cadeaubonnen.
 7. Vraag: Waar kan ik mijn cadeaubon verzilveren?
  Antwoord: Dit kan hier via onze website, als u een cadeaubon heeft voor het Porsche, Hummer, en/of Ferrari rijden dient u telefonisch contact met ons op te nemen tel: 036-5323580.
 8. Vraag: Kan een cadeaubon ook ingeleverd worden voor een ander arrangement? Zodat ik het resterende bedrag bijbetaal.
  Antwoord: Ja dat kan, alleen indien het om een cadeaubon gaat die door het VVC-Adventure of kadopagina.nl is uitgegeven. Dit geldt niet voor cadeaubonnen die uitgeven zijn door andere aanbieders. Als u een reservering heeft gemaakt via de website van VVC-Adventure met een cadeaubon bedoelt voor een ander arrangement/activiteit, bel dan met het VVC-Adventure om dit aan te geven. Tel: 036-5323580.
 9. Vraag: Hoe bestel ik een cadeaubon?
  Antwoord: Stappenplan cadeaubon kopen.
  Hier vindt u alle cadeaubonnen van VVC-Adventure.

  Stap 1:

  Als u een cadeaubon heeft gevonden, druk u op de knop “Bestellen”. U krijgt dan een overzicht te zien van de artikelen die u besteld heeft. Klik op “Afrekenen” voor de volgende stap.
  Stap 2: Bij deze stap, moet u uw eigen gegevens invullen. Druk daarna op “Verstuur” voor de volgende stap.
  Stap 3: Hier selecteert u de betalingsmethode en klik op “Volgende”.
  Stap 4: Hier kunt u een bericht voor ons toevoegen aan uw bestelling. Vul de naam in van de ontvanger (degene aan wie u de cadeaubon geeft}van de cadeaubon. U kunt nog een persoonlijk bericht toevoegen voor de persoon die de cadeaubon mag ontvangen. Als u klaar bent klikt u op “Bevestig bestelling”.
  Stap 5: U heeft nu een bevestiging e-mail ontvangen met daarin de bestelde cadeaubon. Hierin kunt u nog even nagaan of de bestelling klopt. Voor het betalen en ontvangen van de cadeaubon voert u de laatste stap uit.
  Stap 6:Op de website wordt een knop “Continue to the payment provider”. Als u daarop klikt kunt u de bestelling betalen. Nadat u betaald heeft ontvangt u de cadeaubon op uw e-mail adres. Deze cadeaubon moet u uitprinten en aan de ontvanger van de cadeaubon geven. De ontvanger van de cadeaubon kan het arrangement zelf boeken via cadeaubon verzilveren. Dit dient wel binnen de geldigheidsdatum (1 jaar) van de cadeaubon te gebeuren, anders is de geldigheid van de cadeaubon vervallen.

  Opmerking:
  Wanneer u de betaling niet compleet uitvoert krijgt u wel een mailtje binnen van uw bestelling, maar de pdf van de Cadeaubon ontbreekt dan. U dient de cadeaubon nog te betalen wilt u deze ontvangen.

 10. Vraag: Hoe sturen jullie de cadeaubon op zodat het wel een verrassing blijft?
  Antwoord: De cadeaubon wordt opgestuurd naar het e-mail adres dat is opgeven bij het aanvragen van de cadeaubon. U ontvangt de cadeaubon na de betaling.
 11. Vraag: Ik zag op de website de mogelijkheid tot het bestellen van een cadeaubon voor een arrangement. Is dit ook voor 1 persoon te boeken of alleen voor groepen?
  Antwoord: Alle cadeaubonnen, die door VVC-Adventure en derde worden aangeboden, zijn allemaal voor 1 persoon te boeken. Dit zijn arrangementen bedoeld voor mensen die alleen komen. U kunt ook met 2 of meerdere personen op het zelfde arrangement inschrijven. Al deze deelnemers hebben zich individueel inschreven. De arrangementen zijn ook verkrijgbaar voor groepen, deze dient u alleen telefonisch te boeken.
 12. Vraag: Ik heb een arrangement geboekt, maar wat moet ik meenemen om te laten zien dat ik geboekt?
  Antwoord: Als u een arrangement heeft geboekt, dan dient u de bevestiging of cadeaubon mee te nemen. Indien u de cadeaubon niet meeneemt, dan kan u geweigerd worden tot het arrangement. Tenzij u het arrangement betaald, u kunt dan uw cadeaubon later inleveren, daarop krijgt u het bedrag teruggestort op uw rekening.
 13. Vraag: Ik zou graag een cadeaubon willen kopen. Alleen zou ik graag één activiteit weg willen laten en de prijs iets laten zakken. Kan dat?
  Antwoord: Nee, dat kan helaas niet. Alle cadeaubonnen zijn vaste arrangementen, hier kan niks aan veranderd worden. Het is wel mogelijk om extra bij te betalen om een ander vast arrangement te doen. Let wel op, de cadeaubon dient dan wel door het VVC-Adventure of door kadopagina.nl uit gegeven te zijn.
 14. Vraag: Ik heb zonet een slipcursus aangevraagd voor mijn vriend(in) zijn/haar verjaardag, maar de cursus staat op zijn/haar naam en adres. Wordt er iets naar dit adres gestuurd?
  Antwoord: Nee, er worden geen gegevens naar het adres gestuurd. De bevestiging of cadeaubon zal opgestuurd worden naar het opgegeven e-mail adres.

Naar boven.