Leuke teamuitjes

1278 reviews 9,1 / 10

De leukste teamuitjes voor jou en je team

Je team is kampioen geworden en je wil dat op een speciale manier vieren? Of misschien ben je geen kampioen geworden maar wil je gewoon het seizoen om een leuke manier afsluiten? Neem dan eens een kijkje op de website van VVC Adventure. Wij zijn een Nederlands bedrijf dat het grootste is op het gebied van bedrijfsevenementen, teamuitjes en meer. Bij ons vind je een aanbod aan uitjes dat zijn gelijke niet kent in Nederland. We hebben een leuk teamuitje voor elk soort team. We kunnen een uitje verzorgen dat aansluit op de sport die je met je team uitoefent, maar natuurlijk ook iets dat daar helemaal niet op lijkt. Een mannenteam of vrouwenteam? Ook hier hebben we verschillende uitjes voor.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Hollandse Feestavond

Hollandse Feestavond

Sla op hol tijdens een oer-Hollands bedrijfsuitje. Alle hoogtepunten van de Lage Landen: bitterballen, Hollandse hits en bekende spelletjes van . Maak jij de gezelligheid compleet?
(€ 67,50 incl. BTW)
€ 60,00(excl. BTW)
Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Lachen, gieren brullen. Op zoek naar leuke teamuitjes? Stel dan je eigen teamuitje samen. keuze uit 35 verschillende indoor en outdoor uitjes. van rijden op een quad tot een potje sumo worstelen
(€ 29,50 incl. BTW)
vanaf € 27,06(excl. BTW)
Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Tijdens het spectaculaire bedrijfsuitje hebben jij en je team de keuze uit 12 activiteiten: Offroad rijden met een 4x4 aangedreven Landrover, Slipcursus., Porsche rijden, Ferraririjden of maak je liever een rit op een rupsvoertuig? Show tijdens het motorspektakel jouw driving skills.
(€ 83,50 incl. BTW)
vanaf € 76,60(excl. BTW)
Winterse Barbecues

Winterse Barbecues

Vuurkorven, houtkachels, glühwijn, verwarmde veranda's, muziek en nep sneeuw. Grote stukken vlees op de barbecues. Winters feestje op het bbq plein. een culinair bedrijfsuitje
(€ 34,88 incl. BTW)
vanaf € 32,00(excl. BTW)
Ontdek de ware grillmeester in jezelf!

Ontdek de ware grillmeester in jezelf!

Geen simpele kippenpoten en speklappen: tijdens dit bedrijfsuitje maak je onder begeleiding van een topchef onvergetelijke creaties! Wie van jouw collega's is de echte grillmeester?
(€ 72,05 incl. BTW)
€ 65,00(excl. BTW)
SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

SweepAway een leuk sportief uitje voor iedereen geschikt. Weet jij de Big balls te overleven en kan je de bokshandschoenen ontwijken op de Punchkiss.
(€ 39,50 incl. BTW)
vanaf € 37,37(excl. BTW)

Een teamuitje leuk maken

Er zijn heel wat leuke teamuitjes te bedenken. Als je echter aan honderd mensen vraagt of ze een leuk teamuitje willen bedenken, dan komen ze meestal toch wel weer op dezelfde dingen uit. Voor een origineel teamuitje moet je bij VVC Adventure zijn. Wij zijn bedreven in het bedenken van nieuwe uitjes en zorgen er dan ook voor dat je een uitje krijgt waar de leden van jouw team het nog lang over zullen hebben. Wij kunnen teamuitjes leuk maken voor iedereen. Op zoek naar een sportief uitje? Of juist meer een uitje waar jullie lekker bij kunnen ontspannen? We hebben ze allemaal in voorraad staan.

Leuke teamuitjes voor iedereen

De teamuitjes van VVC Adventure zijn natuurlijk niet alleen maar voor sportteams. Als je samen hebt gewerkt met een team op kantoor, dan is er misschien ook wel iets om op een speciale manier te vieren. Een project afgerond? Een andere reden voor feest? Neem gewoon even contact met ons op als je meer wil weten over alle mogelijkheden die we voor jou en je collega's hebben.

Leuke teamuitjes met teambuilding

Je kan ook kiezen voor een leuk actief teamuitje met teambuilding opdrachten.  We hebben verschillende teambuilding activiteiten zoals 4x4 cursus terreinrijden , Expeditie , Wie is de Mol en Alignak.

Escape Room

Voor grote groepen hebben wij een leuke Escaperoom  de Titanic.  Neem ook even een kijkje op de website welke Escaperooms er allemaal mogelijk zijn. Zie:  Escape room Almere

Leerzaam teamuitje

Niet alleen leuk om te doen maar ook nog eens leerzaam. Het ideale bedrijfsuitje wanneer je ook aan de veiligheid op de weg wilt werken. Doe dan de slipcursus bij VVC-Adventure

Teamuitje actief

Terreinrijden is het meest geboekte teamuitje bij ons met op de 2e plaatst de activiteit quadrijden