Onze Locatie

Circuit, Offroad en Horeca

Bekijk videoBekijk plattegrond
Borrelen rond het vuur

Na afloop van de activiteiten zelf je borrelhapjes klaarmaken

Lees meerBekijk video
Offroad Expeditie

Almere spectaculaire parcoursen

Lees meer
Slipcursus leuk & leerzaam

En nog veel meer indoor uitjes

Lees meer
BBQ restaurant

Ultimate Barbecue Experience

150 indoor & outdoor uitjes

Sportief of minder sportief?  Keuze genoeg

Leuke bedrijfsuitjes

1266 reviews 9,1 / 10

Leuke bedrijfsuitjes voor iedereen

Als jij op zoek bent naar een uniek bedrijfsuitje, waarvan je zeker kunt zijn dat de mensen die er aan deel hebben genomen het nog lang zullen herinneren, dan zit je goed bij VVC Adventure. Wij zijn de grootste aanbieder van bedrijfsuitjes in Nederland. Bij ons weet je zeker dat we leuke bedrijfsuitjes voor je samen kunnen stellen, die aansluiten op alle wensen die je maar kunt hebben. Bij een bedrijfsuitje dat leuk is komt meer kijken dan alleen maar een avondje bowlen of een keer karten met zijn allen. Er zijn zoveel meer mogelijkheden! Bij ons heb je de keuze uit een enorm aanbod bedrijfsuitjes. We weten zeker dat hier ook een uitje tussenzit voor jou en je collega's.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
De moord op de valse schoonmoeder

De moord op de valse schoonmoeder

Eigenwijs en niets is goed, een typische omschrijving van een heks eeuh schoonmoeder, maar dan is iedereen klaar met Bep. Los deze moord op tijdens een etentje. Een intrigerend bedrijfsuitje.
(€ 49,30 incl. BTW)
€ 46,50(excl. BTW)
Ik hou van Holland Quiz

Ik hou van Holland Quiz

Hoe goed ben jij op de hoogte van de laatste ins en outs op het gebied van muziek, televisie of sport? Show samen met jouw team jullie algemene kennis tijdens het bedrijfsuitje. Combineer dit bedrijfsuitje met een Diner.
(€ 67,30 incl. BTW)
€ 60,00(excl. BTW)
Leerzame slipcursus voor iedereen

Leerzame slipcursus voor iedereen

Dit leerzame bedrijfsuitje biedt deelnemers de kans om te excelleren op het gebied van veiligheid. Met verschillende oefeningen red jij je tijdens de winter uit gevaarlijke slipsituaties.
(€ 36,30 incl. BTW)
vanaf € 30,00(excl. BTW)
Wie is de Saboteur?

Wie is de Saboteur?

Het leuke bedrijfsuitje Wie is de Mol bestaat uit een aantal teambuildings opdrachten. Welk team scoort de meeste punten. Maar het is wel oppassen voor de streken van de Mol.
(€ 60,50 incl. BTW)
€ 50,00(excl. BTW)
Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Wil je zelf een leuk bedrijfsuitje samenstellen. Met dit uitje kan je zelf een keuze maken uit, sportieve, gemotoriseerde en spectaculaire activiteiten. Het leukste bedrijfsuitje voor iedereen.
(€ 29,50 incl. BTW)
vanaf € 27,06(excl. BTW)
SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

SweepAway het leukste en sportiefste bedrijfsuitje. 9 Hindernis banen. Met o.a. de Megaballs, SwingOut, Punchkiss, GoNuts, Cliffhanger
(€ 39,50 incl. BTW)
vanaf € 37,37(excl. BTW)
Black Bastard Kookworkshop

Black Bastard Kookworkshop

Wordt een echte Black Bastard bbq chef gedurende dit bedrijfsuitje. Leer de temperatuur beheersen, direct en indirect grillen en hoe je kan roken. Gordon Ramsey eat your heart out.Een inspirerende kookworkshop.
(€ 76,05 incl. BTW)
vanaf € 68,50(excl. BTW)
Ontdek de ware grillmeester in jezelf!

Ontdek de ware grillmeester in jezelf!

Geen simpele kippenpoten en speklappen: tijdens dit bedrijfsuitje maak je onder begeleiding van een topchef onvergetelijke creaties! Wie van jouw collega's is de echte grillmeester?
(€ 72,05 incl. BTW)
€ 65,00(excl. BTW)
Bedrijfsuitje Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Bedrijfsuitje Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Tijdens het spectaculaire bedrijfsuitje hebben jij en je team de keuze uit 12 activiteiten: Offroad rijden met een 4x4 aangedreven Landrover, Slipcursus., Porsche rijden, Ferraririjden of maak je liever een rit op een rupsvoertuig? Show tijdens het motorspektakel jouw driving skills.
(€ 83,50 incl. BTW)
vanaf € 76,60(excl. BTW)
Kookworkshop Steaks maken

Kookworkshop Steaks maken

Liefde gaat door de maag, leer tijdens dit uitje hoe je een perfecte steak bakt. Inclusief drankjes.
(€ 88,50 incl. BTW)
€ 80,09(excl. BTW)
Herrie in de Keuken

Herrie in de Keuken

Verzamel aan de hand van drie spellen voldoende geld om de ingrediënten voor jouw maaltijd te kunnen kopen tijdens de veiling. Daarna is het tijd om samen te koken en te genieten. Een hilarisch bedrijfsuitje all inclusieve drankjes en eten.
(€ 52,75 incl. BTW)
vanaf € 47,50(excl. BTW)
Escape Room Diner

Escape Room Diner

De Escaperoom is leuk en spannend. Iedereen kan er aan mee doen. Het is een All Inclusieve uitje met eten en drinken.
(€ 67,50 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)
Secret Agent

Secret Agent

Secret Agent een leuk bedrijfsuitje met 3 teambuilding opdrachten. Voor die 3 opdrachten ga je op pad met de Sandbuggy, Drakenboot en de Ligfiets.
(€ 65,40 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)

Een leuk bedrijfsuitje plannen

 VVC Adventure is een bedrijf waar altijd hard wordt gewerkt om jou en je collega's of personeel een onvergetelijke dag te bezorgen. Vandaar ook dat we iedere keer ons best doen om weer met nieuwe uitjes te komen die je een bijzondere dag gaan bezorgen. Denk daarbij onder andere maar eens aan een slipcursus, sportieve bedrijfsuitjes waarbij je diverse opdrachten uit moet voeren, een workshop grillen en nog veel meer. Elders op onze site vind je een volledig overzicht van de uitjes die we je te bieden hebben. Zo hebben we ook een groot aantal uitjes die zijn gebaseerd op populaire televisieprogramma's als Wie is de Mol, Expeditie Robinson en Ik Hou van Holland.

Bedrijfsuitjes leuk maken

Bedrijfsuitjes leuk maken is iets waar wij zeer bedreven in zijn. Wij zijn elke dag bezig met bedrijfsuitjes en weten dan ook als geen ander hoe we ervoor moeten zorgen dat ook jouw bedrijfsuitje een legendarisch evenement wordt. We hebben een groot terrein in Almere waar we onze bedrijfsuitjes uitvoeren, maar we kunnen ook op locatie leuke bedrijfsuitjes voor je organiseren. Een bedrijfsuitje leuk maken is met VVC Adventure heel eenvoudig. Een leuk bedrijfsuitje organiseren is namelijk iets waar wij professionals in zijn.