Leuke activiteiten met vriendinnen concept

Yes, jullie mogen weer! Het is weer tijd voor een vriendinnenuitje. Maar voor welke activiteit gaan jullie dit keer weer… Gaan jullie als echte fitgirls voor iets sportiefs, schuiven jullie lekker aan tafel voor een gezellig diner of steken jullie dit keer de handen uit jullie mouwen met een creatief meidenuitje? Laat jullie inspireren door ons lijstje met leuke activiteiten met vriendinnen en beleef samen een te gekke dag!

Sportieve meiden uitjes

Zijn jullie meiden echte fitgirls? Is de gym jullie vaste ontmoetingsplek en delen jullie regelmatig receptjes voor healthyfood? Jullie meidenactiviteit moet dan natuurlijk wel sportief zijn! Vergeet niet na die tijd jullie Instagram bij te werken: #fitgirls #leukeactiviteitmetvriendinnen #healthyfriends.

SweepAway

Stap de hindernisbaan op en ga de uitdagingen aan. Ontwijk de grote bal, pas op voor de bokshandschoenen, rol door de vaten en slinger door het touw. Overleven jullie de obstakels? Een leuke activiteit om met vriendinnen te doen. Lachen, gieren, brullen gegarandeerd!

Jullie boeken een SweepAway al vanaf € 39,50 per persoon.

SweepAway boeken

Kickboksen

Nog nooit eerder was het zo populair: kickboksen. Volg samen een tof lesje en ontdek jullie fysieke krachten en mogelijkheden. Na die tijd staat er een gezonde eiwitsmoothie voor jullie klaar. Durven jullie het aan?

Boek een gezellig lesje kickboksen vanaf € 25,00 per persoon.

Kickboksen boeken

Gezellige meiden uitjes

Houden jullie van echte gezellige uitjes? Vinden jullie het heerlijk om samen te genieten van lekker eten, dansjes en gekke avondjes? Bekijk onderstaande leuke activiteiten met vriendinnen.

Kookworkshop High tea

Wie houdt er niet van? Een heerlijke high tea. Maak samen met de chef lekkere zoete en hartige hapjes. Van sandwiches en brownies tot taartjes. Vervolgens is het tijd voor een gezellige theeleut middag onder het genot van jullie zelfgemaakte lekkernijen. Neem plaats in onze binnen- of buitenlocatie.

Boek een kookworkshop High tea met vriendinnen vanaf € 34,- per persoon.

Kookworkshop High tea boeken

Feestavond

Een ouderwets avondje in de kroeg met vriendinnen doet het altijd goed, toch? Laat jullie dit keer eens verrassen met een originele feestavond. Geniet van een 3-gangen barbecue, drive in show met dj, bekende tv games, live entertainment met zanger en onbeperkt lekkere drankjes! Wie is het grootste feestbeest uit jullie vriendinnengroep?

Boek een gezellige feestavond vanaf € 60,00 per persoon.

Feestavond boeken

Gekke meiden uitjes

Belanden jullie altijd in gekke situaties en vinden jullie dat stiekem maar al te leuk? Dan zijn deze leuke en gekke meidenactiviteiten echt iets voor jullie.

Naakte man schilderen

Waarom zou je alleen als aanstaande bruid een naakte man mogen schilderen? Deze activiteit is ook hilarisch om met vriendinnen als uitje te doen! Wie tekent de contouren het meest naar waarheid?

Jullie boeken de workshop schilderen vanaf € 51,89 per persoon.

Naakte man schilderen boeken

Slipcursus

Een slipcursus? Je vriendinnen zien je al aankomen. Maar jullie zullen merken hoe leuk het is om eens compleet uit jullie comfortzone te gaan. Daarnaast is een slipcursus altijd mooi meegenomen. Kan jij je vriendinnen overhalen?

Boek een slipcursus met vriendinnen vanaf € 32,64 per persoon.

Slipcursus boeken

Avontuurlijke meiden uitjes

Saaie dingen zijn niets voor jullie. Jullie bucketlist is inmiddels al aardig ingekrompen, maar tijd om stil te zitten zit er voor jullie niet in! Zoek de spanning en het avontuur op met onze leuke activiteiten.

Meerkamp: vriendinnenuitje met teambuilding

Een perfect uitje voor avontuurlijke dames. Van quad rijden, abseilen, mini motor rijden en een bakfietsenrace tot levend tafelvoetbal. Stel zelf jullie ideale meidenuitje samen. Samenwerken en doorzettingsvermogen zijn geen overbodige luxe!

Boek een meerkamp met vriendinnen vanaf € 26,89 per persoon.

Meerkamp vrouwen boeken

Ontsnappen uit een escape room

Zoeken jullie graag de spanning op? Laat jullie opsluiten in een escape room. Los de raadsels op en ontdek de aanwijzingen. Weet jullie avontuurlijke vriendinnengroep binnen één uur te ontsnappen? Leuke activiteit om met vriendinnen te doen!

De tijd tikt weg… Boek een toffe escape room vanaf € 14,15.

Escape room boeken

Creatieve meiden uitjes

Vinden jullie het heerlijk om creatief bezig te zijn en weten jullie wel raad met verf, lintjes, bollen wol of lekkere gerechten? Dan is een creatief meiden uitje echt iets voor jullie. Beleef samen een gezellige dag met onderstaande activiteiten.

Ibiza tas maken

Een ideale activiteit voor een creatieve vriendinnengroep. Ga samen lekker aan de slag met diverse kleuren verf, leer, gekleurde lintjes, kraaltjes en nog veel meer om de mooiste Ibiza tas te ontwerpen. Niks is te gek.

Boek samen een gezellige middag Ibiza tas maken vanaf € 51,70 per persoon.

Ibiza tas maken boeken

Heerlijke kookworkshop Italiaans

Voor echte liefhebbers van de Italiaanse keuken is een kookworkshop Italiaans een perfect uitje. Geniet samen van een gezellig en leuk dagje koken, eten en drinken. Ook het thuisfront zal hier erg blij van worden!

Boek de kookworkshop Italiaans vanaf € 65,10 per persoon.

Kookworkshop Italiaans boeken

Hulp nodig bij het boeken van leuke activiteiten met vriendinnen?

Bij VVC Adventure helpen we je graag om een te gek vriendinnenuitje te regelen. Geef jullie wensen aan ons door en we gaan op zoek naar leuke activiteiten voor een toffe dag. Bel naar 036 532 3580 of vul ons contactformulier in.