Kookworkshop hamburgers maken

1 reviews 9 10

€ 82,50 incl. BTW

Tijdens deze kookworkshop leren jullie om de perfecte hamburger te bakken. Daarbij komen alle aspecten van de hamburger voorbij: het vlees kruiden, het broodje bereiden én het uitkiezen van de juiste garnituur. Een goeie hamburger is echter niet compleet zonder frites: daarom gaan jullie ook zelf de patat maken.

BBQ workshop

De hamburgers die jullie tijdens deze bbq workshop gaan maken vallen niet onder ‘fastfood’: jullie gaan alleen met de beste en meest verse producten aan het werk. Daarnaast proef je van alles wat: we maken expres iets kleinere broodjes, zodat je niet na één burger al vol zit. . Daarbij zijn 4 drankjes zoals bier, wijn en fris inbegrepen.

Kookworkshop reserveren vanaf 1 persoon

Met z'n tweeën een kookworkshop volgen is nog leuker. Voor groepen groter dan 8 personen kunnen we in onderling overleg een datum vaststellen. Vanaf 1 persoon kan je reserveren op vastgestelde data:

Drie verschillende burgers maken

Jullie bakken tijdens deze workshop drie verschillende burgers, met de bijbehorende broodjes, authentieke frites en zelfgemaakte mayonaise. Onze chef leert jullie alle kneepjes van het vak, zodat jullie een smakelijke en sappige hamburger op tafel zetten.

Kookworkshop brood maken

Bij de beste burger hoort natuurlijk het perfecte broodje, met de juiste omtrek en de juiste hoogte. Dit perfecte broodje gaan we zelf maken. Wanneer de hamburgers zijn gemaakt, bakken we het broodje in vervolgens in de jus van de hamburger. Zo krijgt het broodje extra smaak. Voor deze perfecte burger leren we jullie bovendien om verschillende sauzen te maken.

Kookworkshop frites maken

Bij dit bedrijfsuitje krijgen jullie natuurlijk géén frites uit de diepvries: ook die gaan we zelf snijden en bereiden. Zelf frites bakken het is wat meer werk, maar het resultaat is vele malen lekkerder dan bij voorgesneden patat. Dit is een levensles die je nog lang bij zal blijven, want wie wil er na zijn eigen frites nog terug naar patat uit een zak?  Voor deze authentieke frieten gebruiken we het recept van de gelauwerde Vlaamse friturist Bernard Lefèvre.

Kookworkshop mayonaise maken

Eigen gemaakte mayonaise is veel gezonder dan mayonaise uit een pot. Daarnaast is het nog makkelijk te maken ook, míts je je aan een paar basisregels houdt. Onze chef leert je daarvoor alle trucs, zodat je een heerlijk romige mayonaise op tafel zet.

Arrangement kookworkshop hamburgers maken

 • Drie verschillende hamburgers maken, inclusief zelfgemaakte saus, broodjes frites en mayonaise.
 • Duur: 4 uur, inclusief 4 drankjes (bier, wijn en fris)

Wilt u ook leren om de perfecte sappige burger te bakken? Neem dan nu contact op met VVC-Adventure, via 036 53 235 80

Lees meer »

De 5 beste Hamburger restaurants

Wij bezochten de 5 beste Hamburger restaurants van Nederland om inspiratie op te doen voor deze kookworkshop

 • Thrill Grill – Amsterdam
  In 2013 opende Robert Kranenborg Thrill Grill: een foodtruck die door heel Amsterdam reist en alleen de allerbeste burgers bakt.  Nu zijn er 2 zaken bijgekomen gevestigd in de Amsterdamse Pijp (Gerard Doustraat 98) en in Haarlem (Groenmarkt). Hier eet je de allerlekkerste en beste hamburgers. Van het broodje tot het vlees.
 • De Burger – Eindhoven
  Hier heb je de keuze uit liefst 10 verschillende hamburgers (kip, kalfsgehakt, lamsgehakt en beef)  maar en zijn ook vis en vega variaties. Je kunt zelf je hamburger samenstellen.
  Kerkstraat 5, Eindhoven
 • De Biertuin – Amsterdam
  Volgens het Parool en ook Culy kwam deze tent als de nummer 1 naar voren. Een malse hamburger, ambachtelijke frites geserveerd op een houten plank
  Linnaeusstraat 29, Amsterdam
 • Meneer Smakers – Utrecht
  Meneer Smakers gebruikt alleen verse ingrediënten, die direct van het land komen. Met recht gastronomische hamburgers.
  Nobelstraat 143, Utrecht
 •  Restaurant Hamburg – Rotterdam
  Ook in Rotterdam zit een onvervalste hamburgerbar met een ruime keuze aan burgers (vlees, gevogelte, garnalen of vega). Ook wordt er rekening gehouden met gasten die een beetje op de lijn proberen te letten en zijn de toppings origineel.
  Witte de Withstraat 94B, Rotterdam

Op zoek naar actieve uitjes ? of een vrijgezellenfeest voor mannen organiseren ?

Jan (20-07-2019)

Met een mannen groep hier een perfecte leuke avond gehad. Het was smullen.

Arrangement kookworkshop hamburgers maken

 • 3 verschillende hamburgers - brood maken - mayonaise en frites maken
 • 4 uur durend incl. 4 drankjesVan ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl  5 consumptiebonnen p.p.  voor 41,50 incl, btw

€ 82,50 Incl. BTW
€ 75,70

Stel ons een vraag!