Culinaire Hamburgers maken

Blue Cheese, Asian style, Pulled Pork, Zalm

Lees meerBekijk video
Beroemde Steaks maken

Entrecote Café de Paris, Biefstuk Loetje, T Bone Chimichurri

Lees meerBekijk video
Barbecue Workshops

Roken, Barbecue, Slow Cooking, Bakken

Bekijk video
Kookworkshops met thema

Italiaans, Spaans, Scandinavisch

Lees meer
Fikkie steken met de OFYR

Zelf je borrelhapjes of Dinér maken

Lees meer

Workshop culinair

Een gezellige culinaire workshop organiseren

Heeft u zin om een keer iets leuks te doen met vrienden, familie of collega's? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op de website van VVC Adventure. We hebben een groot aantal verschillende uitjes voor u klaarstaan waarmee u en uw vrienden een fantastische dag kunnen beleven. We hebben bijvoorbeeld een groot aantal verschillende workshops voor u klaarstaan. Wat dacht u bijvoorbeeld van een workshop die culinair is? Zo'n culinaire workshop van VVC Adventure is niet alleen heel erg leuk en gezellig, maar ook nog eens heel erg lekker! Daar komt bij, u steekt er ook nog eens wat van op.

Een culinaire kookworkshop organiseren

Als u eens een keer een leuk uitje wilt organiseren voor een grote groep mensen, dan kunnen wij een workshop culinair koken van harte aanbevelen. Neem eens een kijkje op onze website om alle mogelijkheden die wij op dit gebied klaar hebben staan eens door te nemen. Met elke workshop culinair bezig zijn leert u weer nieuwe technieken om later in uw eigen keuken te kunnen gebruiken. Het zijn gezellige workshops waar onze professionele koks u van alles bijleren. Het kan dan gaan over de bereiding van een bepaald gerecht, maar ook over het combineren van smaken.

Een workshop culinair koken

Met zo'n culinaire kookworkshop kunt u er op rekenen dat u een paar mooie uurtjes gaat beleven. Maar, een dergelijke culinaire workshop is natuurlijk ook perfect te combineren met andere evenementen om echt een onvergetelijke dag samen te stellen. Wij helpen u hier graag bij. Neem eens contact met ons op en vertel ons alles wat u kwijt wilt over de groep mensen die er bij ons komen koken en genieten. We kunnen u dan advies geven over andere evenementen die er op deze speciale dag samen gaan komen.