Fikkie steken met de OFYR

Zelf je borrelhapjes of Dinér maken

Lees meer
Kookworkshop Italiaans
Steaks
Hamburger workshop

Kookworkshop high tea

1278 reviews 9,1 / 10

Een kookworkshop met high tea

Bent u ook zo gek op een high tea op zijn tijd? Lekker een kopje thee drinken en daar dan allemaal lekkere hapjes bij eten… Bij VVC Adventure hebben we daar een enorm leuke workshop voor. Bij deze workshop gaat u om te beginnen zelf al die speciale hapjes klaarmaken. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld verschillende sandwiches, muffins, scones, taart en gevuld brood. Allemaal lekkere dingen die iedereen graag bij een high tea zou willen eten. U kunt hierbij natuurlijk ook zelf van tevoren aangeven welke dingen u dan wel graag zou willen gaan maken en eten.

Een kookworkshop high tea organiseren

Zo'n high tea workshop is een ideale manier om eens dubbel te gaan genieten. U heeft namelijk niet alleen maar het maken van de lekkere gerechten als onderdeel van de workshop. Als u hier namelijk mee klaar bent, dan kunt u met zijn allen eens lekker gaan genieten van al die speciale gerechtjes. Zo heeft u een workshop met high tea, waarbij u zelf kunt bepalen wat voor lekkers er allemaal genuttigd gaat worden! Dit kunt u van tevoren allemaal met ons bespreken, zodat u zeker weet dat het menu helemaal op de wensen van u en de mensen uit uw groep is afgestemd. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Meer weten over onze high tea workshop?

Als u vragen heeft over onze workshop high tea, schroom dan niet om ze aan ons te stellen. We vertellen u graag alles wat u maar wilt weten. U kunt natuurlijk ook even een kijkje nemen op onze website als u meer wilt weten over de mogelijkheden bij onze workshop, alsmede over de vele andere speciale workshops en uitjes die wij voor u kunnen organiseren. VVC Adventure is niet voor niets de grootste aanbieder van groepsuitjes in Nederland! U combineert een aantal van onze uitjes zonder problemen om een dag te maken die echt onvergetelijk is.