Ideeën personeelsuitje

1278 reviews 9,1 / 10

Leuke ideeën voor personeelsuitjes

Je hebt een personeelsuitje, maar daar wil je dit jaar eens iets echt bijzonders van maken? Voor de beste ideeën voor een personeelsuitje neem je vandaag nog een kijkje op de website van VVC Adventure. Ons bedrijf heeft het grootste aanbod aan bedrijfsuitjes van Nederland. We raden je dan ook aan om gewoon eens te kijken bij alle mogelijkheden die we op onze site klaar hebben staan voor je. Een leuke, sportieve meerkamp organiseren? Of een heerlijke kookworkshop? Wat dacht je van samen met je collega's een tipi of drijvend vlot bouwen? We hebben hier niet genoeg ruimte om alle verschillende opties voor je te benoemen, ons aanbod is bijzonder groot.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Wij hebben ideeën zat voor het organiseren van een personeelsuitje. Stel zelf je personeelsuitje samen. keuze uit 35 verschillende Indoor en Outdoor activiteiten.
(€ 29,50 incl. BTW)
vanaf € 27,06(excl. BTW)
Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Tijdens het spectaculaire bedrijfsuitje hebben jij en je team de keuze uit 12 activiteiten: Offroad rijden met een 4x4 aangedreven Landrover, Slipcursus., Porsche rijden, Ferraririjden of maak je liever een rit op een rupsvoertuig? Show tijdens het motorspektakel jouw driving skills.
(€ 83,50 incl. BTW)
vanaf € 76,60(excl. BTW)
Escape Room Diner

Escape Room Diner

Combineer de escaperoom experience met een heerlijk diner. Bij ons wordt je niet opgesloten en kan je tussendoor genieten van een hapje en een drankje. Via een reeks uitdagende opdrachten moet jouw team de sleutel vinden. Ontrafelen jullie tijdens het groepsuitje de oplossing het snelst?
(€ 67,50 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)
Secret Agent

Secret Agent

Een personeelsuitje organiseren is eenvoudig wanneer je kiest voor Secret Agent. Bekijk de verschillende keuzes genoeg voor Ideeën op te doen.
(€ 65,40 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)
SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

Op zoek naar Ideeën voor een personeelsuitje. Lachen en sporten is gezond. Dat gaat met dit uitje zeker lukken.
(€ 39,50 incl. BTW)
vanaf € 37,37(excl. BTW)

Personeelsuitje ideeën

Voor personeelsuitjes ideeën op maat neem je contact op met VVC Adventure. Wij hebben ideeën voor personeelsuitjes waarbij je in elke categorie een groot aantal verschillende opties vindt. Het is niet altijd even makkelijk om een personeelsuitje te bedenken dat echt speciaal is. Vaak als mensen de koppen bij elkaar steken om een personeelsuitje te plannen, komen toch vaak weer dezelfde mogelijkheden naar voren. Maar ieder jaar weer diezelfde dingen… Dat hebben we toch wel een keer gezien? Wij hebben personeelsuitje ideeën die pas echt origineel zijn en waar iedereen zeker een fantastische dag mee gaat beleven.

Personeelsuitjes ideeën op maat

Bij ons is het mogelijk om een uitje te kiezen, wat wij dan geheel voor je gaan regelen. Je kunt hiervoor langskomen bij ons in Almere, waar we op een groot terrein een groot aantal verschillende uitjes voor je klaar hebben staan. Maar we kunnen ook altijd bij jou op locatie langskomen. Ook hier kunnen we dan een groot aantal verschillende uitjes voor je organiseren. Wil je hier meer over weten? Op onze website vind je een grote hoeveelheid informatie, maar je kunt ook altijd even contact met ons opnemen. We vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.