barbecuen

Op houtskool

Outdoor Cooking

365 dagen per jaar

De Kamodo Grills

Varkens Rib 5 uur gegaard

Barbecue Plein

Altijd gezellig met onze zanger Ronald

Winterse Barbecue

Verwarmde veranda's, sneeuwkanon, houtkachels

de Ofyr

Op hout vuurtje

Beroemde Steaks eten

Onze chef keek letterlijk in de keuken van beroemde Parijse brasseries en de beste steakhouses in New York. Allemaal met één heilig doel: Jullie leren thuis de perfecte steak te kunnen bakken. Onder het genot van een drankje vertelt hij jullie alle ins en outs van een steak te bakken.  En uiteraard mag je ook zelf een steak bakken, om daarna met ze alle gezellig aan tafel te gaan om te genieten van je eigen perfecte steak met de receptuur van klassieke sauzen.

Entrecote met Café de Paris - boter

Er gaat maar weinig boven zo'n zachtsmeltende klont kruidenboter op een gebakken steak. Café de Paris werd niet voor niets een klassieker in de Franse Keuken.

Gegrilde T-bonesteak met Argentijnse chimichurri

De chimichurri salsa moet lekker lobbig zijn. Benodigdheden voor de salsa: Knoflook, peterselie, olijfolie, rode wijnsaus, rode ui, oregano en de rest verklappen we niet

Biefstuk met jus en witbrood a la Loetje

Bij de 5 restaurants van Loetje is de wachttijd gemiddeld 45 minuten voordat je een tafeltje kan krijgen. 30.000 biefstukjes per maand, 6000 pakjes boter dat moet wel heel lekker zijn.

Rib eye met bordelaisesaus

Een sappige ribeye voor de echte liefhebber met een krachtige rode wijnsaus met stevig sjalot aroma.

Jodenhaas met Belgische piccalilly

Piccalilly is leuk en lekker om zelf te maken. Het is een supersmaakmaker bij rood vlees

Wat is het lekkerst bij je steak

Wij serveren bij de biefstuk dikke frieten, een heerlijke rauwkostsalade met honing / mosterd dressing en natuurlijk witbrood om in de jus te dopen.

Workshop steak bakken

Een biefstukje kan iedereen bakken maar hoe bak je de perfecte steak? Hoe krijg je een knapperig goudbruin korstje? Welke kookpan gebruik je? Bak je het best in boter of in olijfolie? En hoe maak je nu zo'n ouderwets lekkere jus? Onze chef vertelt het je in 15 minuten daarna gaat hij live voor je de steaks bakken en natuurlijk mag je wanneer je dat wil ook zelf de steaks bakken.

Hoe kan je deze steak workshop boeken

Je kiest welke steak jullie willen gaan bakken in principe is het niet mogelijk verschillende steaks te kiezen. Voor de mensen die vegetarisch zijn kunnen we een apart gerecht maken. Een moot zalm bereiden op onze rook oven behoort ook tot de mogelijkheden. De prijs is inclusief frites en rauw kostsalade € 24,50 p.p.