van sumo worstelen tot 4x4

Maak zelf je keuze. 150 indoor & outdoor activiteiten

Lees meer
Alles op 1 locatie

Een rondleiding over ons centrum? VVC in de media

Goedkope teamuitjes

1278 reviews 9,1 / 10

Goedkope teamuitjes voor jou en je team

Je wil graag samen met je team een leuk teamuitje organiseren, maar jullie hebben hier een beperkt budget voor? Voor goedkope teamuitjes die toch garant staan voor een onvergetelijke dag, neem je een kijkje op de website van VVC Adventure. Wij zijn de grootste aanbieder van teamuitjes in Nederland, met een enorm aanbod aan leuke, spannende, grappige en onvergetelijke uitjes voor iedereen. Een teamuitje dat goedkoop is hoeft echt niet een minder leuk teamuitje te zijn! Wij hebben een enorm aanbod aan mogelijkheden, tegen zeer scherpe prijzen. Samen met jou gaan we er voor zorgen dat je team een topdag gaat beleven.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Leerzame slipcursus voor iedereen

Leerzame slipcursus voor iedereen

Dit leerzame bedrijfsuitje biedt deelnemers de kans om te excelleren op het gebied van veiligheid. Met verschillende oefeningen red jij je tijdens de winter uit gevaarlijke slipsituaties.
(€ 36,30 incl. BTW)
vanaf € 30,00(excl. BTW)
Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

We hebben een aantal goedkope teamuitjes voor u geselecteerd. De sportieve activiteiten zijn het goedkoopst. Voor grote groepen geven wij ook groepskorting. keuze uit 35 indoor en outdoor teamuitjes.
(€ 29,50 incl. BTW)
vanaf € 27,06(excl. BTW)
Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Tijdens het spectaculaire bedrijfsuitje hebben jij en je team de keuze uit 12 activiteiten: Offroad rijden met een 4x4 aangedreven Landrover, Slipcursus., Porsche rijden, Ferraririjden of maak je liever een rit op een rupsvoertuig? Show tijdens het motorspektakel jouw driving skills.
(€ 83,50 incl. BTW)
vanaf € 76,60(excl. BTW)
Ontdek de ware grillmeester in jezelf!

Ontdek de ware grillmeester in jezelf!

Geen simpele kippenpoten en speklappen: tijdens dit bedrijfsuitje maak je onder begeleiding van een topchef onvergetelijke creaties! Wie van jouw collega's is de echte grillmeester?
(€ 72,05 incl. BTW)
€ 65,00(excl. BTW)
SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

SweepAway ben jij sportief en durf je de uitdaging aan. 9 hindernis banen bekend van TV
(€ 39,50 incl. BTW)
vanaf € 37,37(excl. BTW)

Teamuitjes goedkoop

Een goedkoop team uitje plannen? Neem dan contact op met VVC Adventure. Ons bedrijf heeft een aanbod aan goedkope teamuitjes waar voor iedereen wel wat leuks tussen staat. Ga gewoon even met je team in ons aanbod kijken wat ze echt leuk vinden. Per slot van rekening is de voorpret ook heel belangrijk! Kies je een van de sportieve uitjes die we voor je klaar hebben staan? Of ga je liever voor een uitje waar je eens goed mee aan teambuilding kunt doen? We hebben een teamuitje dat goedkoop is in alle mogelijke soorten en maten. Je hoeft er bij ons dan ook niet bang voor te zijn dat je een saaie dag gaat beleven!

Een goedkoop teamuitje plannen

Neem vandaag nog contact met ons op als je op zoek bent naar een bijzonder teamuitje. Bij VVC Adventure werken enthousiaste mensen die er graag voor zorgen dat jij een leuke, bijzondere dag gaat beleven. Heb je iets te vieren met je team? Of wil je gewoon een keer iets leuks doen met zijn allen? Het maakt niet uit wat je van plan bent, maar bij ons is jouw dagje uit altijd in goede handen. Het verzorgen van een leuk uitje is onze specialiteit, dus kijk voor teamuitjes die goedkoop zijn op onze site.

Goedkoop teamuitje inclusief teambuilding ?

3 leuke activiteiten naar keuze. Elk team kan tijdens deze activiteiten geld verdienen, later op de dag kunnen ze met dit geld ingrediënten kopen op een hilarische veiling. Wanneer je de juiste ingrediënten weet te bemachtigen ga je aan de slag in onze overdekte outdoor keuken. Teambuilding speelt een belangrijke rol tijdens het Herrie in de keuken arrangement.

Escape Room

Voor grote groepen hebben wij een leuke Escaperoom  de Titanic.  Neem ook even een kijkje op de website welke Escaperooms er allemaal mogelijk zijn. Zie:  Escape room Almere

Leerzaam teamuitje

Niet alleen leuk om te doen maar ook nog eens leerzaam. Het ideale bedrijfsuitje wanneer je ook aan de veiligheid op de weg wilt werken. Doe dan de slipcursus bij VVC-Adventure

Teamuitje actief

Terreinrijden is het meest geboekte teamuitje bij ons met op de 2e plaatst de activiteit quadrijden