Familiedag

Een actieve familiedag organiseren

Wat is er nou leuker dan een gezellige familiedag? Het is de ideale gelegenheid om die familie die u al veel te lang niet heeft gezien weer eens te spreken en met deze mensen een leuke activiteit te doen. Er zijn natuurlijk heel wat verschillende familiedagen te bedenken. U kunt hier ook altijd even contact over opnemen met VVC Adventure. Bij ons bedrijf vindt u het grootste aanbod aan leuke uitjes van heel Nederland. We hebben een groot terrein in Almere tot onze beschikking, waar u met uw hele familie kunt genieten van een bijzondere dag samen. Kijk maar eens op onze website voor een compleet overzicht van onze activiteiten.

Een familiedag actief maken

Wat zou u nou graag eens met uw familie willen doen? Een rustig dagje waarbij u vooral de tijd heeft om met elkaar te kletsen? Of zou u het juist leuk vinden om eens een actieve dag met elkaar te hebben? Uw familieleden uitdagen in een sportief evenement. Of met zijn allen meedoen aan een leuke kookworkshop… Bij ons behoort dit allemaal tot de mogelijkheden. U zou er zelfs voor kunnen kiezen om met uw familie een bekend Nederlands televisieprogramma na te spelen. U gaat op uw familie dag dingen doen die u nog nooit eerder heeft gedaan en die u en uw familie niet snel zullen vergeten!

Meer weten over onze familiedag actief?

Neem gewoon eens contact met ons op als u meer wilt weten over onze mogelijkheden. We hebben een groot aantal leuke activiteiten voor u in de aanbieding. U kunt er daarbij ook voor kiezen om samen met ons een dag samen te stellen die uit meerdere activiteiten bestaat. Combineer bijvoorbeeld een sportief evenement met een kookworkshop om zo een hele complete dag te krijgen. De mogelijkheden bij VVC Adventure zijn legio, vandaar ook dat wij u aanraden om gewoon eens bij ons langs te komen als u meer wilt weten over onze leuke uitjes!

Familiedag - top-uitjes met jouw hele familie

Wij organiseren sportieve familedagen zoals de meerkamp competitie en SweepAway. Het motorspektakel is een uitje voor alleen de volwassenen van de familie in ieder geval moet dan iedereen een rijbewijs hebben.

Feest of spelletjes avond

Onbeperk eten en drinken, lekkere muziek en 100% feest in combinatie met leuke indoor activiteiten behoort ook tot de mogelijkheden. Minute to win it, Hole in the wall en de Vladip. Hilarische activiteiten tijdens onze avond programma's.

Een compleet dagje uit voor gezin en familie

8 compleet verschillende thema's, waarbinnen verschillende mogelijkheden. Mogelijkheden waar iedereen aan mee kan doen!

  • Motorspektakel - voor snelheidsduivels, pientere pookjes en avonturiers
  • Meerkamp - voor wie competitie en spanning wil
  • Sweep Away - Nederlands meest uitdagende hindernisbaan
  • Alignak - waan uzelf middenin de jungle van donker Africa