Escaperoom Almere

2 reviews 10 10

€ 18,50 incl. BTW

Escaperoom is één van de leukste en spannendste activiteiten voor een vrijgezellenfeest, vriendenuitje of als teambuilding. Het concept is simpel: je wordt samen met je vrienden, collega’s of familieleden opgesloten in een van onze drie escape rooms en jullie moeten door tactisch samenwerken proberen te ontsnappen. Los raadsels op, vind verborgen aanwijzingen en open de deur binnen 60 minuten. Durven jullie het aan?

Direct escape room reserveren

Kosten escaperoom

Bij VVC-Adventure hebben we een escaperoom voor diverse groepen, al vanaf zes personen. De kosten bedragen €18,50 per persoon. Ook voor grote groepen heeft VVC-Adventure uit Almere een escaperoom. De XXL EscapeRoom is de meest uitgebreide en extreme variant, waarbij de combinatie wordt gemaakt van een heerlijk diner en teambuilding. Daarnaast kun je deze spannende activiteit ook combineren met een hapje en een drankje, lunch of diner. In onze reserveringstool boek je deze gemakkelijk er bij. Heb je vragen of opmerkingen over de escaperoom? Bel ons dan via 036 532 3580 of neem contact op.

XXL Escaperoom voor groepen vanaf 8  deelnemers

Jullie zijn gezellig aan het dineren aan boord van het cruiseschip de Titanic, totdat plotseling de motor uitvalt en het schip stuurloos tussen de rotsen drijft. Dubbel pech: de sleutel van de machinekamer is zoek. Via ingewikkelde puzzels, lastige raadsels en moeilijke opdrachten tussen de gangen door moeten jullie de sleutel weten te vinden. Let op: wel zachtjes praten, want jij en je directe tafelgenoten willen uiteraard de eerste zijn die de sleutel vinden. Durven jullie het aan? Ontdek meer over de Escape Room XXL.

Escaperoom op eigen locatie

De Escaperoom de Titanic kunnen we ook op uw eigen locatie verzorgen. De Escaperoom op locatie is volledig aftrekbaar volgens de WKR regeling

Escaperoom ‘Dubbeldekker’ dubbeldekker escape room

Jullie worden opgesloten in een klassieke Engelse dubbeldeks bus, waaruit jullie dienen te ontsnappen. De buschauffeur heeft een bom in de bus verstopt en deze ontploft in exact één uur. Weten jullie de juiste puzzelstukken te vinden en de dubbeldekker op tijd te verlaten? Ontdek meer over deze escaperoom.

Escaperoom ‘Hospital’ escaperoom hospital

In het Almeerse ziekenhuis gebeuren vreemde dingen. Het gerucht gaat dat er organen worden verkocht door de dienstdoende chirurgen. Jullie zoeken als rechercheteam naar bewijzen in een afgelegen kamer. Na het betreden van de kamer valt de deur achter jullie dicht en zitten jullie opgesloten. Tijdens jullie verblijf gebeuren er rare dingen en lijkt het net alsof het spookt in het ziekenhuis. Weten jullie de kamer op tijd te verlaten?

Escaperoom ‘Earth Shake’escaperoom hospital

Jullie zijn net op het kantoor in Almere, als de vloer begint te schudden en het plafond naar beneden komt: een heuse aardbeving! Het gebouw staat op instorten, de ingang wordt versperd en de deur zit op slot. Vinden jullie op tijd de sleutel om de escape room te verlaten?

Escaperoom ‘Fire’ escaperoom fire

Jullie zijn opgesloten in een gevangenis in Almere, als de cipier wordt weggeroepen. Dan gaat het brandalarm af, ontsnapt er gas uit een verroeste leiding en ruik je de rook. De cipier is niet in de buurt om de deur te openen, dus jullie intelligentie en samenwerkingscapaciteiten zijn van levensbelang om te ontsnappen voordat er brand uitbreekt. Jullie krijgen een uur de tijd om de deur open te krijgen. Zijn jullie de brand meester?

Direct escape room reserveren

Veiligheid en fun

Bij VVC-Adventure staat veiligheid voorop. Terwijl jullie in de escaperoom zijn opgesloten, houden wij jullie in de gaten met in de kamer gemonteerde camera’s. Daarnaast geven we via de luidsprekers ook af en toe aanwijzingen.

Wat is nu een Escaperoom

Het is een interactief uitje waarbij jullie worden opgesloten in een kamer. Binnen een uur moeten jullie proberen de kamer te verlaten. Jullie moeten op zoek naar sleutels, aanwijzingen en codes, maar er moeten ook puzzels en raadsels opgelost worden. Inmiddels zijn er verschillende thema's zo kan je een escaperoom vinden in een autobus, een bank, een boederij. Veel escaperooms hebben ook een item uit een misdaad film.

Escaperoom in Nederland

De 1e escaperoom in Nederland kwam er in 2013. In de daarop 2 volgende jaren kwamer er vele escaperooms bij, een echte hype. Nederland heeft nu ruim 500 escape rooms. De bekendste heet Prison Island een combinatie van een escaperoom en Ford Boyard.

Locatie Escaperoom Almere

VVC-Adventure bestaat sinds 1988 en is centraal gelegen in Almere aan de Bolderweg 42 (industrieterrein ‘De Vaart’). Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot dé evenementenlocatie van Nederland, met wel meer dan 100 verschillende activiteiten. Naast escape rooms verzorgen wij namelijk ook vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, slipcursussen en nog veel meer.

Adresgegevens VVC-Adventure

Gelegen in Almere Buiten met een uitstekende verbinding naar de snelweg A6 en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Straat: Bolderweg 42
Adres: 1332 AW Almere
Telefoon: 036 - 53 235 80

Onze evenementenlocatie is elke dag van de week geopend van 8.00 tot 00:00 uur.

Wil je iemand van VVC-Adventure spreken of een afspraak maken met een van onze medewerkers? Bel ons dan tijdens de openingstijden van ons kantoor:

Openingstijden kantoor

Maandag  08:30 tot 17:30 uur
Dinsdag  08:30 tot 17:30 uur
Woensdag  08:30 tot 17:30 uur
Donderdag  08:30 tot 17:30 uur
Vrijdag  08:30 tot 17:30 uur
Zaterdag  08:30 tot 17:30 uur
Zondag Gesloten

 

Op zoek naar actieve uitjes ? of een vrijgezellenfeest voor mannen ?

Escape room

Escape room

XL Escaperoom

XL Escaperoom

Alvarez Gersom (05-09-2015)

Verrassend, veradelijk, confronterend....gewoon doen, je gaat het leuk vinden!

Bea (06-08-2015)

Al een kijkje achter de schermen gehad, ziet er heel gaaf uit!

We werken met vaste prijzen. De Escaperoom kost voor 1 uur €  110,00.

De p.p. prijs van € 18,50 is dus gebaseerd op 6 deelnemers.

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl. max   5 drankjes p.p. van 39,50 voor 36,50 incl, btw
3 gangen BBQ Experience incl. max 10 drankjes p.p. van 52,50 voor 46,50 incl. btw

€ 18,50 Incl. BTW
€ 17,45

Stel ons een vraag!