E Chopper verhuur

Ben je klaar voor een leuk ritje op de E Chopper? Huur dan een E Chopper en bepaal of je zelf een rit in elkaar wil zetten of dat je een van onze routes gaat rijden.

Wat moet je weten wanneer je een E Chopper gaat huren ?

Onze elektrische scooters zijn vriendelijk voor het milieu en met hun brede banden zien ze er ook stoer uit. Die rechte brede banden zorgen er wel voor dat je eerst even moet oefenen om een strakke bocht te kunnen maken. Dus voordat je met de E Scooter bij ons op pad gaat op de openbare weg krijg je eerst wat instructie. Op ons oefenterrein doen we verschillende stuur en remoefeningen zodat je veilig de weg op kan.

Wat kost het een E Scooter te huren ?

Inclusief een korte instructie en een route kaart kost het 32,50 per E Scooter voor 2 uur. Er mag maar 1 persoon plaats nemen op de E Scooter tevens moet je in het bezit zijn van een scooter rijbewijs of autorijbewijs. We vragen 100,00 borg deze moet op de dag zelf contant worden afgerekend, aan het einde van de dag ontvang je deze weer retour wanneer er geen schade is gereden.

Een E Scooter huren in Almere ?

Vanaf 1975 bestaat Almere nog niet zo lang dus maar in een korte tijd uitgegroeid naar een stad met ruim 215.000 inwoners. De stad ligt dichtbij het water en is daarom mede een mooie omgeving om met de E Scooters te verkennen.

De Top 5 route's voor de E Scooter

Almere Buiten, Muiderzand-Pampus-Noorderplassen

Met deze E Scooter route krijg je een mix te zien van de Stad maar ook van de mooie natuur. Zo kom je in het gezellige Almere Haven daar moet je zeker een stop houden op één van de gezellige terrassen in de havenkom.  Daarna toer je richting Gooimeer en vandaar in één rechte streep richting IJmeer en daar doe je Lepelaarsplassen aan.

Almere Buiten richting , Utopia-Almeerderzand-Cirkelbos
Grotendeels dezelfde E Scooter route als hierboven maar nu ga je vanaf Almere Haven de Gooimeerdijk op en via de Vogelweg kom je door mooie parkjes te rijden.

Met de E Scooter door het mooie Almere

Een flinke route niet geschikt wanneer je af en toe even wil pauzeren het is dus flink doorrijden. .Je rijdt door het centrum van Almere, via het Weerwater en Almere Haven daar aangekomen rij je richting het Kasteel van Almere, daarvan dan ga je weer richting Noorderplassen en via het IJmeer kom je weer uit op onze locatie.


Oostvaardersplassen de ideale omgeving voor de E Scooter

Vol gas richting de Oostvaardersplassen. Een mooi gebied om te verkennen met de E scooter. Je ziet daar de mooiste vogels maar onderweg kom je ook de heckrunderen en de konikpaarden (misschien) tegen.

Cultuurroute Almere

Wanneer je alleen maar door de stad wilt touren is dit een leuke route. Je komt bij het landgoed Hagevoort , The Wave eenwoningcomplex met een  golf vormige gevel en La Defence een park van kantoren waar kleur een vrij spel heeft.

Meer informatie over een E Chopper huren


De regels voor het huren van een E Chopper zijn:  Heeft u éénmaal geboekt dan is het niet mogelijk meer om te annuleren. Je dient in het bezit te zijn van een bromfiets / scooter rijbewijs of autorijbewijs. Je bent zelf aansprakelijk voor schade of diefstal van de E Chopper. Bij diefstal ben je ons € 1600,00 verschuldigd. Je kan dit eigen risico afkopen tot € 350,00. Deze verzekering kost € 5,00. Je dient de E Scooter op tijd in te leveren voor elk uur dat je de E Scooter later inlevert moeten wij € 50,00 berekenen. Het huren en gebruiken van de E Scooter gebeurd op eigen risico. Ook boetes zijn jouw  verantwoordelijkheid. De E Scooter ontvang je van ons in goede staat deze moet ook weer in dezelfde staat worden ingeleverd. Wanneer we de E Scooter moeten komen ophalen door toedoen van de huurder berekenen we daar € 100,00 voor .Het is verboden iets aan de E Scooter te veranderen of proberen de accu ergens op te laten laden.

Je mag maar met 1 persoon op de E Scooter. Het is wel zo gezellig met z'n tweeën op de E Scooter maar helaas is dat niet mogelijk. De E Scooter is daarvoor niet gemaakt. Wanneer je deze regel overtreed ben je niet verzekerd en valt dit onder je eigen risico. Tevens ben je aansprakelijk voor schade die aan de E Scooter kan ontstaan. Ook een kind mag niet mee achterop.

In Nederland hoef je voor de E Scooter geen helm te dragen omdat je niet sneller mag en kan dan 25 km/h. In Amsterdam en Utrecht geldt deze verplichting wel.

Het aantal km wat je kan rijden met een E Scooter is afhankelijk van het gewicht van de bestuurder Onderweg mag je zeker niet de accu opladen, die schade die daardoor kan ontstaan moeten we dan helaas op je verhalen. Zonder tussendoor op te laden kan je zeker 50 km met de Scooter rijden.

Een goede vraag waar mag je wel en waar niet met de E Scooter rijden. Ook hier is Amsterdam en Utrecht weer een uitzondering maar in de andere steden mag je rijden op de fietspaden.. En omdat je geen lawaai maakt op de paden in de bossen. Mits er geen verkeersborden staan
De E Scooter is niet echt geschikt om bagage mee te nemen. Het beste is om een rugtas mee te nemen.

 

Het eigen risico bedraagt € 1500,00 deze kan je verlagen naar € 350,00. De premie kost € 5,00. Je bent namelijk aansprakelijk voor diefstal alsmede schade die jij veroorzaakt ongeacht wie ze schuld het is. Is er een tegenpartij en is deze schuldig dan zal de schade verhaald worden uiteraard op de tegenpartij.

E-scooter tour reserveren