Dinerspel

1283 reviews 9,1 / 10

Een spannend spel in gecombineerd met heerlijk eten en drinken: dat is het dinerspel! Kies uit een van de vele thema’s en geef je eigen draai aan het dinerspel. Wij bieden meer dan tien verschillende arrangementen aan, maar uiteraard kun je het diner en het spel ook helemaal zelf samen stellen. Met enthousiaste begeleiding en heerlijke gerechten zorgen wij dat de avond gegarandeerd geslaagd is!

TV Dinerspel

Actief dinerspel

Overige dinerspellen

Ik hou van Holland

Escape Room

Herrie in de Keuken

Jongens tegen de Meisjes

Lipdub

6 gangen diner met activiteiten

Minute to Win It

Party Games Night

Escape Room dinerspel

Tijdens dit verrassende dinerspel zitten jullie rustig te dineren in het restaurant van de Titanic. Opeens valt de motor uit en dreigt het schip op de klippen te lopen. De sleutel van de machinekamer is zoek en aan jullie de taak om deze zo snel mogelijk te vinden. Samen met je tafelgenoten moeten jullie raadsels oplossen en opdrachten uitvoeren. Kraak de kluis, pak de sleutel en red het leven van je teamgenoten. Wie van jullie wordt de held? Ontdek meer over de Escape Room

Dinerspel met zes gangen

Met een van deze hilarische dinerspellen gaan jullie gegarandeerd een feestavond tegemoet. De spelletjes worden afgewisseld met een gang van het diner. Zing mee met Hazes, doe het letterpakkenspel of voltooi een spannende opdracht binnen één minuut! Al onze arrangementen zijn op basis van 4 uur en onbeperkt drankjes (bier, wijn en fris). Ontdek meer over het 6 gangen dinerspel.

Organiseer een dinerspel op maat

Wil je een aantal van onze activiteiten combineren met een heerlijk diner of barbecue? Ook dat kan bij VVC! Vul het offerteformulier in en geef daarbij aan welke activiteiten jullie willen doen en met hoeveel personen jullie komen. Vervolgens doen wij je een scherp voorstel voor een dinerspel op maat.

Neem contact op

Een dinerspel van VVC is uitstekend geschikt als bedrijfsuitje, familie uitje, vrijgezellenfeest of teamuitje in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Almere, Zwolle, Den Bosch, Groningen, Leeuwarden en nog vele andere locaties in Nederland. Neem voor meer informatie over onze dinerspelen contact met ons op via 036 532 3580.