TV Studio

Moordspel + Diner + entertainment

Moorddiner

Keuze uit verschillende thema's

Ofyr Barbecue

Moorddiner met barbecue of 3 gangen diner

Detectivediner

1266 reviews 9,1 / 10

Een detectivediner is de perfecte invulling voor een avond samen met je familie en vrienden. Onder het genot van een heerlijke maaltijd lossen jullie de spannende moordzaak op. Je boekt bij ons al een detectivediner vanaf € 60,- per persoon, inclusief onbeperkt drinken. Ga helemaal op in het spel en ontdek wie er liegt en wie onschuldig is, zelfs de kleinste details zijn van belang. Voor wie vallen de puzzelstukjes in elkaar? Wij verzorgen het script, het eten en het drinken. Boek een detectivediner bij VVC Adventure en geniet van:

  • Activiteit van 3 tot 4 uur
  • Heerlijke maaltijd met drankjes
  • Begeleiding van moorddiner door spelhost
  • Spetterend optreden van zanger
Sorteer op: Populariteit | Prijs
De Afterparty

De Afterparty

Wat een feest! De Oscars worden uitgereikt. Iedereen ziet er prachtig uit en wil natuurlijk een van de begeerde beeldjes mee naar huis nemen. Maar de avond neemt een vreselijke wending. In de Party House zaal heeft de avond een fatale afloop.
(€ 22,79 incl. BTW)
vanaf € 21,50(excl. BTW)
Je collega is vermoord

Je collega is vermoord

Dit uitje is perfect voor een groep collega’s. Jullie geven ons van tevoren de namen en informatie over het bedrijf en wij ontwikkelen voor jullie een fantastisch op maat gemaakt script! Wie heeft de vrouw vermoord die het nieuwe product heeft ontwikkeld? Iemand van jullie bedrijf of toch de concurrent?
(€ 63,60 incl. BTW)
€ 60,00(excl. BTW)
Moord in het gooi

Moord in het gooi

Het leven in het Gooi kent ook zware tijden. Gooische vrouw Cheryl is vermoord en niemand weet waarom. Wordt de zaak opgelost? Na het harde werken is het tijd voor een heerlijk diner of barbecue.
(€ 49,30 incl. BTW)
€ 46,50(excl. BTW)
Moord op de LoveBoat

Moord op de LoveBoat

Over dit detectivediner krijgen wij echt alleen maar goede feedback. Wij garanderen jullie een hilarisch spel onder het genot van een heerlijke maaltijd. Dit spel is erg geschikt voor grote groepen en wordt bij ons het meeste geboekt.
(€ 71,30 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
De moord op de valse schoonmoeder

De moord op de valse schoonmoeder

Welke detective weet te achterhalen wie er nou echt helemaal klaar was met schoonmoeder Bep? Onderzoek als een echte detective alle (onderhuidse) irritaties in de familie. De zaak wordt opgelost tijdens het eten. Perfect voor een uitje met je collega’s.
(€ 49,30 incl. BTW)
€ 46,50(excl. BTW)
Uitje 6 gangen diner + activiteiten

Uitje 6 gangen diner + activiteiten

Gegarandeerd een heerlijke avond met uitgebreid entertainment én een detectivediner. Geniet van een maaltijd met zes gangen, een dj, zanger en drankjes. Jullie stellen zelf het programma van de avond samen.
(€ 75,00 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
Moorddiner in Delft

Moorddiner in Delft

Een moorddiner of moordspel in een sfeervol restaurant in Delft. Combineer een leuk diner spel met een goed 3 gangen menu en beelf de avond van je leven.
(€ 58,30 incl. BTW)
vanaf € 55,00(excl. BTW)
Moorddiner Harderwijk

Moorddiner Harderwijk

Er zijn meerdere moorden gepleegd in Harderwijk! Welke zaak gaan jullie oplossen? De moord in de supermarkt of de moord in het buurtcafé? In ieder geval gegarandeerd een avond lachen, gieren, brullen.
(€ 58,30 incl. BTW)
€ 55,00(excl. BTW)
Moorddiner spel in Amsterdam

Moorddiner spel in Amsterdam

Los tijdens het detectivediner de moord in de supermarkt op of ontdek wie de moordenaar is in de zaak van de vermoorde collega. Geniet ondertussen van een 3-gangenmenu in restaurant Sluizer in Amsterdam.
(€ 58,30 incl. BTW)
€ 55,00(excl. BTW)
Moordiner Rotterdam

Moordiner Rotterdam

Geniet van een spannende avond met heerlijk eten in Rotterdam. Kies voor het detectivediner ‘de Kroegbaas’ of ga voor de ‘moord in de supermarkt bingo’.
(€ 58,00 incl. BTW)
€ 55,00(excl. BTW)
Moorddiner Haarlem

Moorddiner Haarlem

Een spannende avond als detective beleef je in Haarlem. Onder het genot van een 3-gangenmenu moeten jullie de zaak oplossen. Ook hier de mogelijkheid om van tevoren een moordzaak uit te kiezen.
(€ 58,30 incl. BTW)
€ 55,00(excl. BTW)
Moorddiner Amersfoort

Moorddiner Amersfoort

Op zoek naar een leuke activiteit voor een avondje met je collega’s? Kijk dan eens naar een van de detectivediners zoals ‘moord in de supermarkt’ of ‘wie heeft mijn collega vermoord?’.
(€ 58,00 incl. BTW)
€ 55,00(excl. BTW)
Moorddiner Sneeuwwitje

Moorddiner Sneeuwwitje

Detectivediner met een tragische moord op Sneeuwwitje. Gegarandeerd een hilarische avond.
(€ 49,30 incl. BTW)
€ 46,50(excl. BTW)
De Moord op Gordon

De Moord op Gordon

Samen met jouw collega’s gaan jullie als echte detectives op zoek naar de moordenaar van Gordon. Een avond om nooit meer te vergeten.
(€ 50,70 incl. BTW)
€ 46,50(excl. BTW)
Detective in één dag

Detective in één dag

Kruip één dag in de rol van een echte detective en los met de kleinste aanwijzingen het raadsel op. Ook kun je samen met je team ontsnappen uit de spannende escaperoom of een moord oplossen tijden een moorddiner. Wij hebben een echte detective cursus in de aanbieding.
(€ 62,55 incl. BTW)
vanaf € 59,00(excl. BTW)
De Moord in café Lange Ronald

De Moord in café Lange Ronald

Een detective diner met aller erop en eraan. De moord speelt zich af in het café van Lange Ronald. Heerlijk eten met vlees van de grill en een ijsje na. Maar waar is Ronald opeens gebleven….?
(€ 66,00 incl. BTW)
€ 60,50(excl. BTW)

Prijzen moord diner

Bekijk in onderstaande tabel de prijzen van onze moorddiners. De activiteit duurt ongeveer 4 uur en is met onbeperkt bier, wijn, fris, koffie en thee.

Moorddiner in combinatie met eten Prijs
Moorddiner met koud en warm buffet € 60,00 p.p.
Moorddiner met barbecue € 64,00 p.p.
Moorddiner met Chinese fondue € 64,00 p.p.
Moorddiner met 4-gangendiner € 66,00 p.p.

Heb je een vraag over een van onze activiteiten? Bel ons gerust met al jouw vragen via 036 532 3580 of stuur ons een berichtje via het contactformulier.

"Heerlijk gegeten en ondanks dat er een moord gepleegd was vreselijk gelachen."
Jim Boer

Een all inclusive moorddiner

Terwijl jullie druk bezig zijn met het oplossen van de moord, verzorgen wij een heerlijke maaltijd. Maak een keuze tussen onze heerlijke assortimenten.

Barbecue

Geniet van vijf verschillende soorten vlees met daarbij soep, salades, gepofte aardappels en een heerlijk dessert met ijs na.

Black Bastard Kookworkshop

Koud en warm buffet

Met verschillende soorten soepen, zalmsalade, gevulde eieren, diverse kazen, heerlijke saté en brood met kruidenboter.

Koud en warm buffet

Viergangendiner

Geniet van een heerlijke maaltijd met o.a. gerookte zalm met dillesaus, pasta met walnotensaus, ragout en ijs.

Viergangendiner

Chinese fondue

Met onder andere verschillende vleessoorten, gamba’s, kabeljauw, zalm, diverse groenten, frites en stokbrood.

Chinese fondue

Het ideale bedrijfsuitje: een detectivediner

Tijdens het detectivediner wordt de groep verdeeld in kleinere teams die elk een eigen rol krijgen toebedeeld. De ene groep zich leeft zich in de moordenaar en een andere groep vertelt wat zij hebben gezien als getuige. Als het spel begint wil iedereen maar één ding weten: wie heeft het gedaan? En waarom? Kortom, een ideale activiteit voor collega’s om elkaar eens op een ongedwongen manier te leren kennen! Bij VVC Adventure is er een ruim aanbod met activiteiten voor bedrijfsuitjes. Kijk hiervoor eens op onze bedrijfsuitjespagina.

Een moordspel met vrienden en vriendinnen

Beleef een hilarische middag met jouw vriendengroep met het moordspel ‘Gooische Vrouwen’. Dit spel hebben wij ontwikkeld en is altijd een succes. Iedereen kruipt in de rol van een van de personages uit de bekende tv-serie:

  • De mannen spelen volkszanger Martin Morero, BFF Yari, de mysterieuze dokter Rossi en hilarische Evert Lodewijkx.
  • Voor de vrouwen zijn er de rollen van de vriendinnen Cheryl, Anouk, Willemijn, Claire en natuurlijk tante Cor.

Als je de moord oplost, krijg je natuurlijk een welverdiende prijs. Benieuwd naar onze andere activiteiten voor vriendengroepen? Bekijk onze vriendenuitjes en vriendinnenuitjes.

Boeken / Offerte

Veelgestelde vragen over het detectivediner

Hieronder vind je een paar vragen die wij vaak krijgen over het detectivediner. Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Bel ons gerust via 036 532 3580 of vul het contactformulier in.

Is een detective diner geschikt voor alle groepen?

Ja, elke groep kan deze activiteit doen. We zien dat er altijd weer op een andere manier invulling gegeven wordt aan de rollen, waardoor het ook voor ons elke keer weer een verrassing is om te zien hoe het spel zich ontwikkelt. Als de deelnemers zich inleven en elkaar ondervragen zit de sfeer er altijd al snel goed in.

Minimumleeftijd deelname moordspel

Er is geen minimumleeftijd om deel te mogen nemen aan het spel. Wij hebben in ons script ook rollen voor kinderen waardoor het detectivespel ook heel geschikt is als familie-uitje.

Kan iedereen zijn eigen rol kiezen?

Uit ervaring weten wij dat het spel het leukste is wanneer niemand van tevoren informatie heeft over de rollen. Wel horen wij als organisatie vooraf graag of er groepsleden zijn die wel een extra uitdagende rol kunnen gebruiken en wat de man-vrouwverdeling van de groep is.

Hoe groot moet de groep zijn?

U kunt het detectivediner spelen met groepen van verschillende groottes. Neem dan contact met ons op via 036 53 235 80 en vraag naar de mogelijkheden.

Zijn er vaste begin- en eindtijden voor de uitjes bij VVC?

Nee, wij horen graag wat uw wensen zijn wat betreft datum en tijdstip en komen dan altijd met een voorstel op maat. Onze detectivediners worden ook altijd helemaal op maat gemaakt specifiek voor uw groep.

Ik heb het moordspel al eens gedaan. Is het dan wel leuk om het nog eens te spelen?

Dit is geen probleem. Het detectivediner is een compleet andere beleving wanneer je een andere rol hebt. Ook kun je natuurlijk een ander moordspel uitkiezen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze activiteiten Detective voor 1 dag, de moord op Gordon en Moord op de LoveBoat.

Alternatieven voor een detectivediner

Naast detectivediners verzorgen wij ook andere activiteiten en spellen voor groepen. Bekijk hieronder een aantal alternatieven voor een moordspel.

Escape Room Diner

Ontgaan details jullie niet en houden jullie ervan om raadsels op te lossen? Kijk dan eens naar het ‘Escape Room Diner’. Je wordt opgesloten in een kamer en hebt maar één uitdaging: als team binnen een uur alle aanwijzingen vinden en de deur openen. Dit uitje is ook heel geschikt als teambuildingactiviteit. Ontdek hier meer over dit uitje.

Zesgangendiner met activiteiten

Een avond met de leukste activiteiten gevolgd door een 6-gangendiner inclusief hapjes en drankjes. Kies van tevoren de activiteit uit. Bekijk ons aanbod met onder andere:

  • Dancing with the stars
  • Klimmen en abseilen
  • Segway rijden

Ontdek hier meer over het zesgangendiner met activiteiten.

Contact met VVC Adventure

Wil je meer weten over ons detectivediner, onze moordspellen of ben je benieuwd naar andere activiteiten? Stuur ons een berichtje via het contactformulier of bel ons tijdens kantooruren via 036 53 235 80.