Dagje uit

Boek hieronder direct je arrangement voor 1, 2 of 3 personen.

Geen geschikte datum?  Dan gaan wij dit oplossen. Stuur een verzoek via het contact formulier


Groepen kunnen in overleg met onze planning een datum reserveren. Bekijk alle uitjes en vraag vrijblijvend een offerte aan.

2 gevonden uitjes

  Datum Arrangement Plaatsen Prijs p.p.  
i
vr 13-09-2024 09:30 Slipcursus Safe Starter 2 uur 1 € 75.00
i
di 29-10-2024 14:30 Slipcursus Safe Starter 2 uur - Herfstvakantie 1 € 75.00

Slipcursus Safe Starter 2 uur

Datum: vr 13-09-2024 09:30

Beschikbare plaatsen: 1

Prijs per persoon: € 75.00

Slipcursus Safe Starter 2 uur - Herfstvakantie

Datum: di 29-10-2024 14:30

Beschikbare plaatsen: 1

Prijs per persoon: € 75.00

 

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Het organiseren van een dagje uit is bij VVC Adventure erg gemakkelijk. Wij hebben een groot aanbod van veelzijdige dagjes uit voor mensen die alleen of met een kleine groep van 2 tot 3 personen een leuke activiteit willen ondernemen en die kun je direct hieronder boeken. Wilt u liever een dagje uit met een grotere groep op een vooraf vastgestelde datum? Natuurlijk is dat ook mogelijk, neem dan contact met ons op om een datum te bespreken of vraag een offerte aan. De voordelen van een last minute dagje uit bij VVC Adventure:

  • Meteen een leuk dagje uit vanaf € 25,- p.p.
  • Horeca aanwezig voor een compleet dagje uit
  • Altijd lastminute-activiteiten beschikbaar

 

Ideeën voor een dagje uit

Een dagje uit is altijd een goed idee. Of het nu een lastminute-uitje is met je partner of een gezellige activiteit om samen met een vriend of vriendin te ondernemen. Bij VVC Adventure is het altijd mogelijk om op korte termijn een leuk uitje te boeken. We hebben een aantal van onze veelzijdige en leuke uitjes hieronder voor je uitgelicht. Kies je favoriete activiteit en boek deze meteen via de ‘boek nu’ button.

Een teamuitje is ontzettend leuk omdat jullie elkaar eens op een hele andere manier leren kennen. Ontstaat er een spontaan idee op tussen jou en een collega voor een gezellig dagje uit? Ook met zijn tweeën is een teamuitje geen probleem. Boek bijvoorbeeld een spannende slipcursus waarbij jullie alles leren over het rijden op gladde wegen. Niet alleen een hilarische activiteit, maar ook ontzettend leerzaam en de ideale gelegenheid om aan jullie teambuilding te werken. Onze slipcursussen zijn meestal last minute te boeken en daarbij hebben we ook nog eens leuke aanbiedingen voor jullie.

"Dit jaar was het eindelijk zo ver. Een slipcursus als bedrijfsuitje in plaats van een kerstpakket. Leerzaam maar vooral veel lol gehad."
Rob Cohen

Spanning en sensatie met een quad uitje

Quadrijden is een intensieve activiteit waar je op je eigen niveau aan mee kan doen. Mede daarom is deze activiteit een van de populairste bedrijfsuitjes van ons aanbod. Zelfs met jouw zoon of dochter is quadrijden een goede optie, voor hen stellen we leuke opdrachten op. Bij VVC Adventure heb je de mogelijkheid om het uitje helemaal aan te passen naar jouw wensen. Zo is het mogelijk om een competitie toe te voegen en geven we je de mogelijkheid om de activiteit te combineren met een slipcursus. Sluit jullie dagje uit daarna in stijl af met een heerlijk diner of een gezellige borrel bij onze horecagelegenheden.

"Genoten en meteen ingeschreven voor Quadrijden in de Ardennen."
Sander Rood

Smakelijk genieten tijdens een culinair dagje uit

Voor de Bourgondiërs onder ons is een culinair dagje uit ideaal. VVC Adventure heeft een groot aantal kookworkshops die ook voor duo's of mensen alleen geschikt zijn. Boek bijvoorbeeld meteen een culinair dagje uit waarbij de BlackBastard, een unieke barbecue, centraal staat. De specialist leert je alles over roken, grillen en bakken op dit bijzondere apparaat. Je bereidt een heerlijk zelfgemaakt diner, inclusief een bearnaisesaus en zelfgebakken brood. Andere leuke culinaire activiteiten zijn een Indiase workshop, een kookworkshop vis en de kookworkshop High Tea. Dit laatste uitje is ook ideaal voor een gezellig vriendinnenuitje of een vrijgezellenfeest.

"Niet alleen veel geleerd maar ook uitmuntend gegeten."
Jos Bernard

Stel je ideale dagje uit samen

Neem een kijkje in ons aanbod dagjes uit. Je ziet hier welke activiteiten de komende tijd nog beschikbaar zijn en je kunt direct boeken. Daarnaast is het mogelijk om contact op te nemen met VVC Adventure om je wensen te bespreken. Bij ons is alles mogelijk, dus we helpen je graag bij het samenstellen van het perfecte dagje uit. We combineren desgewenst meerdere activiteiten.

Een compleet dagje uit bij VVC Adventure

We noemden het al even: bij VVC Adventure is alles mogelijk. Ons grote terrein bestaat niet alleen uit diverse circuits en banen voor de activiteiten, maar ook meerdere zalen voor horeca en vergaderingen. Combineer je dagje uit daarom met een gezellige borrel of plan direct een bedrijfsuitje met vergadering bij ons. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, we maken graag een plan op maat voor jullie dagje uit. Bel 036 532 3580 of vul ons contactformulier in.

Het evenemententerrein van VVC Adventure is dagelijks geopend van 08:00 tot 00:00 uur. Tijdens kantooruren zijn we bereikbaar voor vragen. Liever meteen een activiteit plannen? Boek dan in bovenstaand overzicht direct jouw dagje uit.