Hamburger Workshop

Tijdens deze kookworkshop leren jullie om de perfecte hamburger te bakken. Daarbij komen alle aspecten van de hamburger voorbij: het vlees kruiden, het broodje bereiden én het uitkiezen van de juiste garnituur. Een goeie hamburger is echter niet compleet zonder frites: daarom gaan jullie ook zelf de patat maken.

Drie verschillende burgers maken

Jullie bakken tijdens deze workshop drie verschillende burgers, met de bijbehorende broodjes, authentieke frites en zelfgemaakte mayonaise. Onze chef leert jullie alle kneepjes van het vak, zodat jullie een smakelijke en sappige hamburger op tafel zetten.

Kookworkshop brood maken

Bij de beste burger hoort natuurlijk het perfecte broodje, met de juiste omtrek en de juiste hoogte. Dit perfecte broodje gaan we zelf maken. Wanneer de hamburgers zijn gemaakt, bakken we het broodje in vervolgens in de jus van de hamburger. Zo krijgt het broodje extra smaak. Voor deze perfecte burger leren we jullie bovendien om verschillende sauzen te maken.

Kookworkshop frites maken

Bij dit bedrijfsuitje krijgen jullie natuurlijk géén frites uit de diepvries: ook die gaan we zelf snijden en bereiden. Zelf frites bakken het is wat meer werk, maar het resultaat is vele malen lekkerder dan bij voorgesneden patat. Dit is een levensles die je nog lang bij zal blijven, want wie wil er na zijn eigen frites nog terug naar patat uit een zak?  Voor deze authentieke frieten gebruiken we het recept van de gelauwerde Vlaamse friturist Bernard Lefèvre.

Kookworkshop mayonaise maken

Eigen gemaakte mayonaise is veel gezonder dan mayonaise uit een pot. Daarnaast is het nog makkelijk te maken ook, míts je je aan een paar basisregels houdt. Onze chef leert je daarvoor alle trucs, zodat je een heerlijk romige mayonaise op tafel zet.

Arrangement kookworkshop hamburgers maken

  • Drie verschillende hamburgers maken, inclusief zelfgemaakte saus, broodjes frites en mayonaise.
  • Duur: 4 uur, inclusief drankjes (bier, wijn en fris)
Van € 69,50
€ 69,50

Stel ons een vraag!