Slipcursus Special 3 uur Actie

De meest complete slipcursus uitgebreid met de skidcar nu voor een speciale prijs op door ons vooraf vastgestelde datums.

Anti-slipcursus = het voorkomen van ongevallen

De basis leer je op onze natte baan. De nadruk van deze slipcursus ligt op het voorkomen van ongevallen. Door middel van pionnen bootsen we gevaarlijke verkeer situaties na. Na het volgen van deze training ben je beter in staat om de rijsnelheid aan te passen aan de omstandigheden.

De nr 1 slipschool van de Benelux

Je gaat ook oefen in de skidcar. Wij zijn de enige slipschool in de Benelux met de skidcar. Over de gehele wereld Zweden - Noorwegen - Frankrijk maar ook in de USA worden trainingen gegeven met de skidcar.

Skidcar wel zo realistisch

Een slippartij gebeurt altijd onverwachts. De eerste reactie is meestal fout maar dan..... Oefenen op een natte baan is goed om de basis te leren maar je reactie vermogen op een plotselinge slippartij dat is heel wat anders. De skidcar rijdt op een asfalt baan dus je weet niet van te voren waar het glad is. De gladheid bepaalt de instructeur met 1 druk op de knop. De weerstand tussen band en wegdek kan de instructeur traploos veranderen. Van een beetje zand op het wegdek tot ijzel.

Voertuig eigenschappen van jouw auto

Met de skidcar kunnen we alle voertuig eigenschappen nabootsen. Een achterwiel slip, voorwiel slip, vierwiel slip ja zelfs aquaplaning kunnen we nabootsen

Van € 118,00
€ 79,50

Stel ons een vraag!