Slipcursussen actiedagen

De cadeaubon is 1 jaar geldig u ontvangt deze na betaling meteen via de E-mail. U kunt de naam van de ontvanger en een persoonlijke boodschap toevoegen aan de cadeaubon.

 • Actie slipcursus 1 uur - Doordeweekse dag

  Actie slipcursus 1 uur - Doordeweekse dag

  Een cadeaubon om kennis te maken met een slipcursus. Eerst een stukje theorie die je daarna kan toepassen in de praktijk tijdens de slalom, een glibberige cadeaubon!
  Van € 39,50
  € 29,50
 • Actie slipcursus 2e persoon gratis- Doordeweeks

  Actie slipcursus 2e persoon gratis- Doordeweeks

  Cadeaubon voor een slipcursus van 2 uur. Voor 2 personen op een doorde weekse dag Wie maak jij blij met een les behendigheid achter het stuur? Tijdens de praktijkles zijn er twee activiteiten een slalom en uitwijkoefening.
  Van € 70,00
  € 70,00
 • Slipcursus actie: 3 uur durend doordeweeks

  Slipcursus actie: 3 uur durend doordeweeks

  Cadeaubon die is in te wisselen voor een 3 uur durende slipcursus. Deze cursus wordt alleen op werkdagen gegeven. Wie in jou vriendenkring maak je blij met deze cadeaubon?
  Van € 65,00
  € 65,00
 • Slipcursus van 4 uur alleen doordeweeks

  Slipcursus van 4 uur alleen doordeweeks

  Je kan deze cadeaubon inwisselen voor een slipcursus in Almere. Deze activiteit bestaat uit verschillende oefeningen om behendiger achter het stuur te worden in verraderlijke omstandigheden.
  Van € 75,00
  € 75,00
 • Actie slipcursus volledig - Doordeweeks

  Actie slipcursus volledig - Doordeweeks

  Een cadeaubon die te gebruiken is voor een volledige slipcursus. Met deze cadeaubon gaat de ontvanger alles leren om de auto op weg te houden tijdens gevaarlijke omstandigheden.
  Van € 100,00
  € 100,00
 • Cadeaubon voor 3 uur durende slipcursus

  Cadeaubon voor 3 uur durende slipcursus

  Een cadeaubon voor een 3 uur durende slipcursus in Almere, Flevoland. Deze cadeaubon staat garant voor veel plezier, adrenaline, klamme handen en het is ook nog eens zeer leerzaam!
  Van € 109,00
  € 69,50
 • Slipcursus actie 3 uur voor 2 personen

  Slipcursus actie 3 uur voor 2 personen

  Cadeaubon voor een slipcursus voor 2! Alleen een slipcursus doen is leuk en leerzaam maar met z'n tweeën wordt het nog veel leuker en kan je elkaar ook nog eens helpen
  Van € 236,00
  € 155,00
 • Slipcursus Special 3 uur op Doordeweekse dag

  Slipcursus Special 3 uur op Doordeweekse dag

  Van € 0,00
  € 0,00
 • Slipcursus Special 3 uur Actie

  Slipcursus Special 3 uur Actie

  Ontvang korting op de Slipcursus Special tijdens deze populaire rijvaardigheids training. met maar liefst vier verschillende onderdelen. Je boekt onze meest complete slipcursus voor een speciale prijs. Een leuk en leerzaam uitje om te ondernemen met vrienden, familie of collega’s.
  Van € 118,00
  € 79,50