Buggy Roadrit

3 reviews 9 10
Schrijf zelf een review

Samen met je maatje in een Buggy Rijden, de wereld aan je voeten. Omstebeurt, allebei genietend. Technisch vernuft en menselijk vermogen. De wereld als kartbaan en jij die het doet. Zwetend en lachend. Yeah!

Buggy rijden - voor de leukste on-roadrit

Een buggy is meer dan een kart, meer dan een auto en meer dan een quad. Het is een vervoermiddel met het stuurgedrag van een kart, de wegligging van een auto, de snelheid van een quad en het ongekende rijplezier van de sandbuggy. Viervoudig genieten dus tijdens het Buggy rijden.!

Gezellig met z`n tweeën Buggy Rijden

Een buggy is een tweepersoonsvervoermiddel, waar iedereen met een rijbewijs in mag rijden. Het is wel heel anders dan in een auto: daarom beginnen we altijd met een korte instructie, zodat je veilig de wereld in kunt trekken!

Gemotoriseerd uitje met een rondrit in de Buggy

Na de instructie maak je een rondrit. Jullie sturen afwisselend, zodat jullie allebei driedubbel op kunnen genieten: van elkaar, van de sandbuggy én van de omgeving en de reacties van iedereen die jullie tijdens dit leuke uitje voorbij ziet komen.

Verschillende arrangementen voor Buggy Rijden

Het Buggy rijden kan je uitstekend mixen met andere activiteiten van het Motorspektakel. Bijvoorbeeld een slipcursus of een cursus terreinrijden. .maar ook tijdens het teambuilding bedrijfsuitje Secret Agent gaan we Buggy rijden. De geheim agent moet in allerlei vreemde voertuigen kunnen rijden.

Tip en weetjes voor Buggy Rijden

Je zit met z'n twee;en naast elkaar in de Buggy. Voor het rijden met de Buggy moet je in het bezit zijn van een autorijbewijs.

Buggyrijden in Amsterdam

Aan de buitenring van Amsterdam houden we een leuke toertocht met de Buggy we rijden dan richting Amsterdam Centrum om daar over te stappen op de Drakenboten.

Lees meer »

Buggy Rijden op de openbare weg.

Onze Buggy's zijn uitgerust met krachtige 250 cc motoren. Ze hebben een automatische versnellingsbak, hebben een kenteken en mogen daarom op de openbare weg rijden. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verkeersregels op te volgen. Uiteraard moet je voor het Buggy Rijden in het bezit zijn van een auto rijbewijs.

Regels voor het Buggy rijden

Op de openbare weg moeten we ons aan de regels houden, bij roekeloos gedrag of expres tegen een andere Buggy rijden betekend dat wij het arrangement per direct stopzetten. Wanneer er schade ontstaat door roekeloos gedrag wordt deze verhaalt op de bestuurder. Onder roekeloos gedrag verstaan wij: expres slingeren over de gehele breedte van de weg, vol gas door de bochten rijden zodat de Buggy begint te slippen etc. Hebben wij het vermoeden dat er alcohol in het spel is dan kan deze activiteit ook niet gedaan worden.

Buggy Rijden tijdens regen

Het Buggy Rijden heeft tijdens regenval een extra dimensie, wij adviseren wel extra droge kleding mee te nemen.

Escape Room & Buggy rijden

Dit arrangement duurt in totaal 2 uur en bestaat uit 1 uur Buggy rijden in de omgeving van Almere en daarna of met een lunch als break gaan jullie proberen te vluchten uit de Escaperoom.

Buggy rijden in Nederland

Ook op locatie in Nederland is het mogelijk om Buggy te rijden. Onze trailer vervoert de Buggy;s. Het Buggy rijden is prima te combineren met een aantal andere activiteiten op locatie zoals: ligfietsen, drakenbootrace, Freecross. We kunnen ook een thema uitje bedenken zoals: Wie is de Mol. We doen dan een bolletjes pijltjes route tijdens het Buggy rijden en de Mol kan dan roet in het eten gooien.

 

 

 

Reviews

Brenda (09-02-2017)

We hebben met z\'n alle buggy rijden , picknicken en puzzelen gedaan . Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Roy (05-02-2017)

Buggy rijden was echt super tof om te doen, een uurtje gedaan met zijn 2en in 1 buggy voor 50 euro.

Piet Roelveld (03-01-2014)

We hebben een geweldig bedrijfsuitje gehad. Persoonlijk vond de rit met de Sandbuggy s het leukst.