Driftcursus

1 reviews 8 10
Schrijf zelf een review

Altijd al eens een driftcursus willen volgen? Dit is je kans. Boek de basis driftcursus en leer de fijne kneepjes van het driften op onze slipbaan. Want... driften leer je pas echt door het te doen!

Wat houdt een driftcursus in?

Driften is een techniek waarbij je als chauffeur van het voertuig dwars door een bocht heen stuurt. Je brengt het voertuig opzettelijk in een achterwiel slip en probeert dit zo lang mogelijk vast te houden. Tijdens de driftcursus leggen we de focus op diverse technieken om de achterwiel slip onder controle te krijgen.

Technieken driftcursus

Om een drift op gang te brengen zijn er verschillende technieken mogelijk. Deze kunnen onderverdeeld worden in beginnerstechnieken en gevorderde technieken.

  • De handrem techniek
  • Vol gas techniek
  • Stuurtechniek
  • Remtechniek
  • Gas-los techniek

Met onze 1 uur durende driftcursus leer je de grondbeginselen van het driften met behulp van onderstaande technieken:

  • Stuurtechniek/beheersing
  • Gas-los techniek

Cursus driften

Naast dat een driftcursus je een enorme adrenalinekick geeft, is het ook ontzettend leerzaam. Als bestuurder word je er zelfverzekerder en beter van. En natuurlijk laten we je niet gelijk vol gas je gang gaan. Onze professionele instructeurs leren je stapsgewijs op een ovale baan de controle te houden over het voertuig. Belangrijk om te weten is dat je alleen een driftcursus kunt volgen wanneer je minimaal 18 jaar oud bent en in het bezit bent van een geldig rijbewijs B.

Driftcursus cadeau geven

Natuurlijk is het ook leuk om iemand te verrassen met een spannende driftcursus. Bezorg je bekende het fantastische gevoel van gecontroleerd uit te laten breken met een driftdag cadeau!

Arrangement driftcursus

Wil je graag een driftcursus volgen als onderdeel van een arrangement? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dag terrein rijden of een stoer vrijgezellenfeest. Andere ideeën? Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken. We maken graag een arrangement op maat.

Reviews

Chris van Weerden (18-03-2017)

Tof en zeer betaalbaar

Alle arrangementen met Driftcursus:

Bedrijfsuitje