Onze Locatie

Circuit, Offroad en Horeca

Bekijk videoBekijk plattegrond
Borrelen rond het vuur

Na afloop van de activiteiten zelf je borrelhapjes klaarmaken

Lees meerBekijk video
Offroad Expeditie

Almere spectaculaire parcoursen

Lees meer
Slipcursus leuk & leerzaam

En nog veel meer indoor uitjes

Lees meer
BBQ restaurant

Ultimate Barbecue Experience

150 indoor & outdoor uitjes

Sportief of minder sportief?  Keuze genoeg

Indoor bedrijfsuitjes wel zo gezellig

Buiten wordt het steeds kouder. Lichtjes komen in de straten. Tijd om binnen de gezelligheid te gaan beleven van een bijzonder indoor bedrijfsuitje. Wij hebben de arrangementen zodanig samengesteld dat het weer geen spelbreker kan zijn.

Indoor & Outdoor bedrijfsuitjes

Achter het stuur in een Hummer, stoere 4x4 auto, Porsche of slippende auto, lekker actief bezig zijn zonder dat de weersinvloeden vat op u krijgen. Deze outdoor activiteiten kunt u combineren met een kookworkshop of een slipcursus. Het ideale indoor bedrijfsuitje.

Warme sfeer

De herfst periode vraagt om gezelligheid. Tijdens de kookworkshop zorgen wij voor de warme sfeer. Een openhaard vuurtje en het maken van aardse gerechten zorgt daarvoor. Wij maken van iedereen een topchef.

Indoor bedrijfsuitjes

Maak van uw indoor bedrijfsuitje, familiefeest of 'gewoon' uitje een onvergetelijk avontuur. Ontdek in elkaar en in uzelf niet eerder vermoede talenten, kwaliteiten, mogelijkheden én hiaten. Verleg uw grenzen, vergroot uw plezier!

Ideeën indoor bedrijfsuitje

Heeft u zelf idee:en over een indoor bedrijfsuitje vertel het ons dan kijken wij of we een leuk indoor bedrijfsuitje kunnen samenstellen. Vragen formulier

Ideeën voor een vrijgezellenfeest

Op onze website hebben we een opsomming gemaakt voor vrijgezellenfeest mannen met o.a. motorische activiteiten maar ook specials zoals Jackass, Bassie etc. Het gooische vrouwen arrangement, 50 tinten grijs maar ook de sportievere uitjes kan je vinden op de pagina vrijgezellenfeest vrouwen.

Spoedcursus Autorijles, autorijbewijs halen, Motorrijles Ook autorijles Almere verzorgt door autorijschool Veilig op Weg BV

Na afloop nog een borrel, barbecue of meer?

Ons catering team staat binnen voor u klaar, bijna alles is mogelijk. Het VVC team maakt er een feestje van.