Onze Locatie

Circuit, Offroad en Horeca

Bekijk videoBekijk plattegrond
Borrelen rond het vuur

Na afloop van de activiteiten zelf je borrelhapjes klaarmaken

Lees meerBekijk video
Offroad Expeditie

Almere spectaculaire parcoursen

Lees meer
Slipcursus leuk & leerzaam

En nog veel meer indoor uitjes

Lees meer
BBQ restaurant

Ultimate Barbecue Experience

150 indoor & outdoor uitjes

Sportief of minder sportief?  Keuze genoeg

Bedrijfsuitje teambuilding

1305 reviews 9,1 / 10

 

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Secret Agent

Secret Agent

Secret agent is het bedrijfsuitje voor een stukje teambuilding toe te passen. Het team gaat op pad met verschillende voertuigen om een belangrijke missie te voltooien.
(€ 65,40 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)
Leerzame slipcursus voor iedereen

Leerzame slipcursus voor iedereen

Dit leerzame bedrijfsuitje biedt deelnemers de kans om te excelleren op het gebied van veiligheid. Met verschillende oefeningen red jij je tijdens de winter uit gevaarlijke slipsituaties.
(€ 36,30 incl. BTW)
vanaf € 30,00(excl. BTW)
Black Bastard Kookworkshop

Black Bastard Kookworkshop

Wordt een echte Black Bastard bbq chef gedurende dit bedrijfsuitje. Leer de temperatuur beheersen, direct en indirect grillen en hoe je kan roken. Gordon Ramsey eat your heart out.Een inspirerende kookworkshop.
(€ 99,50 incl. BTW)
vanaf € 91,29(excl. BTW)
Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Tijdens het spectaculaire bedrijfsuitje hebben jij en je team de keuze uit 12 activiteiten: Offroad rijden met een 4x4 aangedreven Landrover, Slipcursus., Porsche rijden, Ferraririjden of maak je liever een rit op een rupsvoertuig? Show tijdens het motorspektakel jouw driving skills.
(€ 83,50 incl. BTW)
vanaf € 76,60(excl. BTW)
Kookworkshop Steaks maken

Kookworkshop Steaks maken

Liefde gaat door de maag, leer tijdens dit uitje hoe je een perfecte steak bakt. Inclusief drankjes.
(€ 99,00 incl. BTW)
€ 90,83(excl. BTW)
SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

Dit bedrijfsuitje bestaat uit veel teambuilding opdrachten. Samenwerken is belangrijk om alle hindernis banen goed over te kunnen komen.
(€ 49,50 incl. BTW)
vanaf € 46,70(excl. BTW)

Een bedrijfsuitje voor teambuilding

Het jaarlijkse bedrijfsuitje komt er weer aan? Een bedrijfsuitje voor teambuilding gebruiken is altijd een goed idee. Er zijn zoveel leuke dingen te doen met een bedrijfsuitje dat er altijd wel iets te vinden is om met jouw bedrijf te doen. Bij VVC Adventure vind je het ruimste aanbod aan bedrijfsuitjes van Nederland. We hebben ons eigen terrein waar we al deze activiteiten organiseren en waar alle ruimte is om ook jou en je collega's een fantastische dag te bezorgen. Bedrijfsuitjes voor teambuilding nemen daarbij een belangrijke plek in bij ons aanbod. We raden je aan om hier met je collega's gewoon eens een kijkje in te nemen en zo te bekijken welk uitje het beste aansluit op jullie wensen.

 

Bedrijfsuitjes teambuilding

Met een bedrijfsuitje aan teambuilding werken? We hebben een groot aantal uitjes klaarstaan die hier perfect geschikt voor zijn. Zo hebben we uitjes die geïnspireerd zijn op de bekende televisieprogramma's Expeditie Robinson en Wie is de Mol, waarbij het altijd aankomt op samenwerking. Maar we hebben ook een groot aantal andere uitjes klaarstaan in deze categorie, waarvan we zeker zijn dat jij en je collega's hier veel plezier aan gaan beleven. Als je je samen inzet op een andere plek dan de werkvloer, met activiteiten waarbij andere kwaliteiten te pas komen dan wat je gewend bent, dan kom je altijd nader tot elkaar. Wij plannen graag samen met jou de perfecte dag voor jullie.

VVC Adventure bedrijfsuitjes voor teambuilding

Een bedrijfsuitje kan zoveel meer zijn dan ieder jaar weer hetzelfde. De mogelijkheden zijn bij VVC Adventure praktisch onbeperkt. We hebben namelijk een groot aantal uitjes voor je klaarstaan, maar je kunt ook samen met ons zelf een heel programma bedenken. We raden je dan ook aan om goed te kijken op onze website welke uitjes je aanspreken. Hier kunnen we het dan samen met jou over hebben en bekijken hoe we ervoor gaan zorgen dat je een topdag gaat beleven.