Bedrijfsevenement organiseren

Een bedrijfsevenement op maat organiseren vormt al decennialang de kern van de activiteiten van VVC-Adventure. In overleg en opdracht van de meest uiteenlopende klanten verzorgen wij je bedrijfsevenement volledig op maat, van begin tot het eind. Daarnaast houden we rekening met de boodschap die je wil overbrengen en met de gasten die komen. Bij VVC organiseer je een bedrijfsevenement dat een blijvende indruk achterlaat.

Diverse bedrijfsevenementen

Wij hebben al vele jaren ervaringen als organisator van grote en kleine evenementen. Onze evenementenlocatie is geschikt voor zowel spannende outdoor activiteiten als originele binnen activiteiten. Zo kunnen we ieder seizoen gevarieerde bedrijfsevenementen op maat voor je organiseren.

Bedrijfsuitjes

Werk aan jullie teamspirit tijdens een van onze spectaculaire bedrijfsuitjes en maak het onvergetelijk. Kies bijvoorbeeld voor een van onze slipcursussen, ga de strijd aan in onze meerkamp of race elkaar voorbij tijdens motor action. Onze binnenactiviteiten zijn natuurlijk ook een mogelijkheid; denk bijvoorbeeld aan De Jongens tegen de Meisjes of Herrie in de Keuken.  Jullie bepalen volledig hoe het bedrijfsevenement er uit moet komen te zien en vooral welk doel het moet dienen. Wil je na de activiteiten afsluiten met een borrel, lunch of diner? Wij verzorgen het graag voor jullie.

Stel je ideale bedrijfsevenement samen

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Uniek vergaderen

De locatie van een vergadering vormt de basis van een vergadering, congres of ander zakelijk evenement. Wij beschikken over inspirerende vergaderruimtes geschikt voor groepen vanaf 8 tot wel 200 personen. Zo kunnen jullie vergaderen in een oude Londense dubbeldekker of in onze saloon. Onze vergaderlocatie is centraal in Nederland gelegen en gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Ontdek meer over onze vergaderingen

Bedrijfsfeest

Voor een spetterend bedrijfsfeest kun je ook bij VVC terecht, hoe groot je groep ook is. Zo kun je bijvoorbeeld een grote barbecue organiseren of een gezellig themafeest. Wij beschikken over diverse ruimtes die totaal plaats bieden aan meer dan 400 personen en volledig naar jouw wensen kunnen worden ingericht. De zalen zijn voorzien van moderne apparatuur om zo het bedrijfsfeest tot een waar spektakel te kunnen maken.

Ontdek meer over onze bedrijfsfeesten

Contact met VVC-Adventure

Wil je met iemand van VVC-Adventure jullie bedrijfsevenement doorspreken of heb je vragen over onze bedrijfsevenementen? Bel ons dan tijdens de openingstijden van ons kantoor of vul contactformulier in:

Straat: Bolderweg 42
Adres: 1332 AW Almere
Telefoon: 036 - 53 235 80

Een bedrijfsevenement is op elke dag van de week mogelijk tussen 8.00 tot 00:00 uur.

Maandag 08:30 tot 17:30 uur
Dinsdag 08:30 tot 17:30 uur
Woensdag 08:30 tot 17:30 uur
Donderdag 08:30 tot 17:30 uur
Vrijdag 08:30 tot 17:30 uur
Zaterdag 08:30 tot 17:30 uur
Zondag Gesloten