American BBQ Workshop
Op bezoek tijdens een Amerikaanse barbecue wedstrijd sloeg de vonk bij ons over. Wij willen jullie kennis laten maken met de smaak van de echte authentieke barbecue.
Authentieke barbecue smaken
.In zestien uur langzaam gaar gerookte varkenshouders, malse spareribs en smaakvolle brisket… dat moeten Nederlanders ook proeven!
De American Barbecue Workshop
- De varkenshouders gaan jullie klaar maken (in de pekel zetten aanbraden etc.) Deze varkenshouders gebruiken wij dan een andere keer. Jullie gaan verder werken aan de varkenshouders die wij al 14 uur hebben voorgegaard.14 uur voorgegaard.
- Zijn jullie aan iets anders toe op de barbecue? Picanhavlees is afkomstig van een echte vleeskoe. We gebruiken de directe en indirecte grill methode.
- Spareribs bereid op de 3, 2, 1 methode. 3 uur roken, 2 uur in de folie garen en 1 uur grillen. Ook hier ga je het gehele proces leren. Uiteraard hebben wij ook een portie voor gegaard zodat jullie deze kunnen afgrillen.
- PulledPork mag uiteindelijk niet ontbreken tijdens deze workshop.
De recepten
Alle recepten komen uit het boek van de huidige wereld kampioen barbecueën Jord Althuizen
Barbecue Workshop
- 4 uur durende bbq workshop
- 4 verschillende soorten vlees met bijgerechten
- inclusief 4 drankjes p.p.
Onderdelen
Pulled Pork
Spareribs
Injecteren & Pekelen
Picanhavlees
Reviews
Met een groep vrienden hebben we op deze locatie een barbecue workshop gedaan. Goede tips gehad, gezellig, en vooral heel lekker gegeten. Jaloers op de bbq keuken
En we hebben er een kampioen bij. veel geleerd en lekker gesmuld.
Prijslijst
Barbecue Workshop All Inclusieve voor € 88,15 p.p. incl btw
- 4 uur durende workshop
- 4 verschillende soorten vlees met bijgerechten
- inclusief 4 drankjes p.p.