Afdelingsuitje bij VVC-Adventure

Een afdelingsuitje is een ideale manier om je collega’s beter te leren kennen en om de teamspirit te versterken. Wij hebben een aanbod van 120 verschillende afdelingsuitjes. We bieden uiteenlopende activiteiten en thema’s aan, te boeken vanaf € 19,95 (excl. btw) per persoon. Je kunt kiezen uit allerlei indoor en outdoor activiteiten, van avontuurlijke uitjes tot gezellige workshops. Wil je dit keer het afdelingsuitje echt bijzonder en origineel maken? Kijk dan tussen ons grote aanbod, met onder andere:

Afdelingsuitje op maat

Via onze website boek je gemakkelijk en snel je afdelingsuitje. Maak een keuze uit meer dan 20 arrangementen die geschikt zijn voor iedere groep en budget. Bij VVC-Adventure kun je ook je uitje met de afdeling helemaal zelf samenstellen, van de teambuildingactiviteiten tot aan het eten en drinken.

Stel het ideale afdelingsuitje samenLees meer over onze afdelingsuitjes

Sorteer op: Populariteit | Prijs

Het ideale afdelingsuitje organiseren

Het zoeken naar een afdelingsuitje is vaak geen gemakkelijke opdracht. Het is moeilijk om steeds weer met originele uitjes te komen, die iedereen op de afdeling van je bedrijf leuk vindt. Om te helpen een keuze te maken hebben we onze uitjes in de volgende thema’s onderverdeeld:

Combineer je afdelingsuitje met eten

Een afdelingsuitje hoeft niet alleen bij een activiteit te blijven. Daarom bieden wij bij elk uitje de mogelijkheid aan om het uit te breiden met een lunch, diner of borrel. Ons restaurant beschikt over een professionele keuken. Kies bij het boeken van je uitje voor een uitgebreid buffet, luxe barbecue of heerlijke plates.

Teambuilding

Bij het halen van goede bedrijfsresultaten is het van belang dat het team op de afdeling goed samenwerkt. Nog veel belangrijker is een positieve sfeer op de werkvloer. Teambuilding is hiervoor zeer effectief gebleken. Bij VVC-Adventure bieden we veel uitjes aan die erg goed zijn voor de teamspirit van jou en je collega’s. Speel bijvoorbeeld Wie is de Mol of ga voor een meerkamp met 35 activiteiten.

Afdelingsuitje indoor

Het grote voordeel van indoor activiteiten is dat het weer geen invloed speelt op het verloop van het uitje. Wij bieden gezellige feesten en spellen aan voor de hele afdeling. Zo kun je bekende TV-spellen spelen als Jongens tegen de Meisjes en Ik hou van Holland, of een moord oplossen tijdens het Moorddiner. Bekijk hier alle indoor activiteiten.

Outdoor afdelingsuitjes

Bij VVC-Adventure hebben we een groot aanbod aan outdoor activiteiten voor jullie afdelingsuitje. Verplaats je in de huid van een geheim agent in het Secret Agent uitje, rij in of op verschillende voertuigen in het Motorspektakel of stuiter over de spectaculaire hindernisbanen van de Sweep Away. Bekijk hier alle outdoor activiteiten.

Ervaringen met onze afdelingsuitjes

Lees hieronder een aantal ervaringen met onze verschillende afdelingsuitjes:

  • Pieter Bergsma over Motorspektakel

    Echt een aanrader. Het is erg leuk dat je zoveel verschillende dingen kan doen. In de Porsche rijden vond ik toch wel echt het vetst, zo hard als hij optrekt.

  • Carin van de Bunt over SweepAway

    Wat was dit lachen zeg. Het is heerlijk om je collega’s mooie uitglijders te zien maken, zonder dat ze pijn lijden. En dat gevoel als je het einde van de baan veilig haalt is onbeschrijflijk.

  • Richard Kamp over Meerkamp

    Wij hadden altijd veel moeite om een uitje te kiezen en dus zijn we maar voor de meerkamp gegaan, heb je in één keer alles gehad! Het was een groot succes, iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad.

Ook een mooi afdelingsuitje gehad? Laat hier een recensie achter over een van de uitjes van VVC-Adventure.

Neem contact op met VVC-Adventure in Almere

Wil je met iemand van VVC-Adventure jullie bedrijfsuitje doorspreken of heb je vragen over onze afdelingsuitjes? Bel ons dan tijdens de openingstijden van ons kantoor of vul het contactformulier in:

Straat: Bolderweg 42
Adres: 1332 AW Almere
Telefoon: 036 - 53 235 80

Een afdelingsuitje is op elke dag van de week mogelijk tussen 8.00 tot 00:00 uur.

Maandag 08:30 tot 17:30 uur
Dinsdag 08:30 tot 17:30 uur
Woensdag 08:30 tot 17:30 uur
Donderdag 08:30 tot 17:30 uur
Vrijdag 08:30 tot 17:30 uur
Zaterdag 08:30 tot 17:30 uur
Zondag Gesloten

Een afdelingsuitje organiseren?

Heb jij met jouw afdeling een belangrijk target gehaald en vind je dat het tijd is om dit eens te vieren? Of wil je gewoon een keer met de mensen van jouw afdeling eens iets leuks doen en zodoende meemaken hoe de mensen van jouw bedrijf onder andere omstandigheden zijn? Neem dan eens een kijkje op de website van VVC Adventure. Ons bedrijf heeft grote ervaring op het gebied van het organiseren van speciale afdelingsuitjes. We sturen jou en je collega's erop uit als echte spionnen, die wilde avonturen beleven. Maar je kunt ook meedoen aan een sportieve meerkamp en zodoende eens laten zien hoe vaardig je wel niet bent. De mogelijkheden bij VVC Adventure zijn legio. Allemaal met een doel: om jou en je collega's een fantastische dag te bezorgen.

Een afdelingsuitje om nooit te vergeten

Op onze website vind je een duidelijk overzicht van alle uitjes die we voor jou kunnen plannen. Bij elk uitje staat duidelijke informatie, zodat je precies weet wat er allemaal kan gebeuren. Je ziet dan ook gelijk de kosten voor dit uitje, die bij ons nooit te hoog zijn. Wij willen een afdelingsuitje voor je organiseren dat altijd betaalbaar is. Bij ons hoeft een bijzondere dag dan ook absoluut niet duur te zijn! Als je meer wil weten over die speciale afdelingsuitjes, dan neem je hierover gewoon even contact met ons op. Samen met jou bekijken we dan wat we gaan plannen om er een fantastische dag van te maken. Een dag die jij en de mensen van je afdeling nog lang gaan herinneren.

Meer weten over onze uitjes?

We kunnen voor jou een hele dag plannen, of een deel van de dag. Samen met jou gaan we dan bekijken wat je allemaal wil doen. Je kunt dit tot in de details met ons uitwerken, of juist een verrassingselement inbouwen door de planning zoveel mogelijk aan ons over te laten. We hebben veel ervaring met het plannen van uitjes en zetten deze ervaring ook graag zoveel mogelijk voor jou en je afdeling in!