Vrijgezellenfeest activiteiten mannen

Activiteiten voor echte mannen!

Een goed georganiseerd vrijgezellenfeest is het beste cadeau dat je de aanstaande bruidegom kunt geven. Bij VVC Adventure denken wij graag met je mee, zodat de bachelor de dag van zijn leven krijgt. Wij hebben de leukste activiteiten voor mannen verzameld, zodat je gemakkelijk een vrijgezellenfeest plant dat precies bij de vrijgezel past.

Activiteiten vrijgezellenfeesten voor mannen

Bekijk hieronder de verschillende vrijgezellenfeest activiteiten voor mannen en laat je inspireren. Alle vrijgezellenfeesten zijn eenvoudig te combineren met een barbecue, diner of borrelhapjes. Net als onze activiteiten zijn onze culinaire mogelijkheden eindeloos.

Sportieve activiteiten

Werd de aanstaande bruidegom vroeger bij gym altijd als eerste gekozen? Dan houdt hij vast van een sportieve uitdaging. Op de hindernisbaan kan de vrijgezel laten zien dat hij de beste is, mits hij dat ook echt is natuurlijk. Lukt het hem om zonder kleerscheuren langs de Punch Kiss muur te komen, loopt hij zonder moeite door de GoNuts donuts en springt hij met gemak over vier Megaballs? Iedereen wil natuurlijk winnen, maar de vrijgezel nog net iets meer. Dit is zijn dag om te shinen!

Vrijgezellenfeest SweepAway

Activiteiten met motoren

Gaat het hart van de bachelor sneller kloppen bij het geluid van ronkende motoren? Dan is een vrijgezellenfeest in een buggy, terreinwagen, cabrio of op een quad het ideale dagje uit. De vrijgezel wordt getest op snelheid, behendigheid en inzicht. Iedereen wil natuurlijk de bachelor verslaan. Kan hij niet zo goed tegen z’n verlies? Laat hem dan expres winnen. Het is toch zijn dag.

Vrijgezellenfeest quad rijden

Vrijgezellenfeest voor carfreaks

Vrijgezellenfeest activiteiten voor stuntmannen

Voelt de bachelor zich een actieheld, laat hem dan voor een dag een echte stuntman zijn. Kies een knotsgekke outfit uit voor de durfal, zoals een Spiderman pak of een ballerina kostuum en laat hem de meest gekke capriolen uithalen: veertien meter langs een kabel naar beneden glijden, geblinddoekt quadrijden of abseilen. Als een echte filmheld sluit de vrijgezel zijn vrijgezellenbestaan af in het gezelschap van zijn beste vrienden.

Vrijgezellenfeest voor stuntmannen