Vrijgezellenfeest activiteiten

Organiseer het leukste vrijgezellenfeest van je vriendengroep

Voor het organiseren van een vrijgezellenfeest kies je bij VVC Adventure uit de leukste en origineelste activiteiten voor een dag vol vermaak. Bezorg de aanstaande bruid of bruidegom een dag om nooit te vergeten met sportieve activiteiten en hilarische uitjes. De mogelijkheden van een vrijgezellenfeest zijn bij ons oneindig.

Je kunt overdag bij ons terecht voor een uitdagend programma waarin de bruid of bruidegom centraal staat om vervolgens in de avond met z’n allen de dag feestelijk af te sluiten. Bekijk de vele vrijgezellenfeestjes en laat je inspireren.

De origineelste vrijgezellenfeest activiteiten

Bij VVC Adventure is niets te gek. Vooral niet als we kunnen bijdragen aan een onvergetelijke dag voor de vrijgezel die binnenkort in het huwelijksbootje stapt. Wij bieden een breed aanbod originele activiteiten aan om het vrijgezellenfeest tot een waar spektakel te maken.

Activiteiten voor vrijgezelle mannen en vrouwen

Waar mannen liever gaan paintballen of zich vermaken met ronkende motoren, kiezen vrouwen vaker voor vrijgezellenuitjes waarbij behendigheid en gezelligheid de boventoon voeren. VVC Adventure heeft daarom de leukste vrijgezellenfeestjes geselecteerd voor zowel mannen als vrouwen.

Elk uitje is eenvoudig te combineren met een driegangendiner of barbecue met de lekkerste frisdranken, sapjes en alcoholische versnaperingen om het feest compleet te maken.

De leukste vrijgezellenfeest activiteiten voor mannen

Paintballen

Wat is er leuker dan het vrijgezellenleven van jullie vriend, collega of familielid af te sluiten met een ouderwets potje paintballen? Voel de adrenaline door je lijf gieren tijdens deze spannende activiteit. Ook leuk in combinatie met quadrijden en motorrijden.

Vrijgezellenfeest paintballen

Sumoworstelen

In een schuimrubberen pak je tegenstander zo snel mogelijk van de mat duwen, zonder handen maar met je buik. Wie is de koning van deze Japanse worstelsport? Laat je de vrijgezel winnen of maak je het hem juist expres lastig?

Vrijgezellenfeest sumoworstelen

Karaoke zingen

Meezingen met de foutste hits, klassiekers uit de jaren 90 of het gehele repertoire van Andre Hazes? Het maakt niet uit of je kan zingen, het draait vooral om de gezelligheid.

Vrijgezellenfeest karaoke zingen

 

Populaire vrijgezellenfeest activiteiten voor vrouwen

Abseilen

Verkleed als Catwoman abseilen van een 10 meter hoge muur. Overwin je angst en laat je naar beneden zakken. Voor angsthazen is geen plek tijdens dit spannende vrijgezellenfeest.

Vrijgezellenfeest abseilen

Naaldhakken wedstrijd

Waan je in ’t Gooi en voltooi de gekste activiteiten op naaldhakken. Ervaring met lopen op naaldhakken is geen vereiste. Sterker nog, het is juist veel leuker als je nog nooit op hakken hebt gelopen.

Vrijgezellenfeest naaldhakken wedstrijd

Schilderen

Klinkt schilderen te braaf? Niet wanneer je een naakte hunk moet schilderen. En niet zomaar een naakte hunk, maar een die in levenden lijve voor je neus zit. Wij vertellen niks door aan je aanstaande echtgenoot.

Vrijgezellenfeest schilderen

 

Tips voor een geslaagd vrijgezellenfeest

Wanneer een van je vrienden of vriendinnen gaat trouwen is het tijd voor een vrijgezellenfeest. Hoe bedenk je welke activiteiten het beste bij de aanstaande bruid of bruidegom passen? Wij geven je enkele tips voor een geslaagd vrijgezellenfeest!

  1. >Start een Whatsapp groepsgesprek

Iedereen in jullie vriendengroep heeft waarschijnlijk goede ideeën voor het vrijgezellenfeest. Inventariseer alle wensen en kom tot een weloverwogen besluit. Bij VVC Adventure zijn de mogelijkheden eindeloos en kun je verschillende uitlopende ideeën met elkaar combineren.

  1. Zorg voor vervoer

Natuurlijk kan een van jullie de Bob zijn, maar het is natuurlijk veel leuker als iedereen een paar drankjes kan drinken. Regel daarom op tijd een taxi of een andere manier van vervoer.

  1. Maak de dag compleet met een topfeest

Voor een knalfeest hoef je het terrein van VVC niet te verlaten. Wij zorgen voor een afsluitend feest dat de bruid of bruidegom nog lang bij zal blijven. Inclusief DJ en de lekkerste hapjes en drankjes in een sfeervolle ambiance.