Actieve uitjes buiten

De leukste actieve dagjes buiten

Wilt u eens een keer een dagje uit plannen dat lekker actief is? Dat kan bij VVC Adventure. Wij hebben uitjes voor u klaarstaan in een groot aantal categorieën. We zijn de grootste aanbieder van uitjes in Nederland. We hebben hier enthousiaste mensen voor klaarstaan, die op ons grote terrein de meest spectaculaire dingen met u kunnen doen. Een actief uitje hoeft niet steeds weer hetzelfde te zijn. We hebben dusdanig veel verschillende activiteiten klaarstaan dat we zeker zijn dat er ook voor u wel iets tussen zit. We hebben een groot aantal variaties op survival thema's, maar ook andere uitjes waarbij u zich flink in het zweet kunt werken.

Een actief uitje plannen

Wilt u eens kijken wat voor actieve uitjes buiten er allemaal te doen zijn? Bij VVC Adventure hebben we de meeste verschillende uitjes voor u klaarstaan. U wilt toch ook wel eens een keer een activiteit organiseren die origineler is dan wat u normaal gesproken zou doen op een familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Het mooie aan ons bedrijf is dat u bij ons makkelijk meerdere activiteiten op een dag kunt plannen. Wilt u bijvoorbeeld een dag organiseren die lekker actief begint, maar dan daarna afsluiten met een rustige activiteit? Dan bent u bij ons aan juiste adres. Wij plannen zo een dag voor u die helemaal op uw wensen is afgestemd.

De leukste actieve uitjes bij elkaar

Voor die actieve uitjes buiten waar u intens van kunt genieten, moet u bij VVC Adventure zijn. We zijn gespecialiseerd in het organiseren van uitjes waarbij u eens lekker actief kunt zijn met een groep mensen. Het is pas echt genieten als u met mensen waar u graag mee bent iets kunt doen wat u allemaal leuk vindt. Het voordeel van een actief uitje is dan ook nog dat u deze mensen van een andere kant leert kennen. Meer weten of een dagje plannen? Neem dan gewoon even contact met ons op.

Een leuk actief uitje reserveren

Vanaf 1 persoon kan je al een leuk actief dagje uit bij ons reserveren. Op vooraf vastgestelde datums hebben wij verschillende uitjes georganiseerd.


Actief uitje plannen voor een groep?

Moet je een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje organiseren? In overleg kies je zelf de activiteiten, datum en tijdstip uit.