Fase 1: 3 uur privé rijles op verkeersoefenterrein

3 reviews 9 10

€ 120,00 incl. BTW

Autorijles op  Verkeersoefencentrum
De sleutel van het succes van onze autorijschool hebben wij te danken aan ons Verkeersoefenterrein. Op dit, door de ANWB ontworpen, terrein kan nagenoeg alle facetten van het autorijden in alle rust beoefend worden, waaronder de bijzondere verrichtingen,  zonder gehinderd te worden door overig verkeer.

Rijschool met unieke opleiding
Op het verkeersoefenterrein kan de cursist zich volledig concentreren op de bediening van de auto waardoor er sneller geleerd word. Met zwemles begon je per slot van rekening toch ook niet in het diepe?

Autorijles in 2 Fases

Fase 1: Deze autorijlessen vinden plaats op ons verkeersoefenterrein. Niet alleen wanneer je nerveus bent voor je eerste rijles het is gewoon een betere en snellere lesmethode. Wij passen onze lessen aan op jouw leersnelheid. We beginnen met wegrijden en stoppen net zolang dat je er bijna niet meer over hoeft na te denken. Dan gaan we weer een stap verder. Groot voordeel: Wist je dat je alle bijzondere verrichtingen zoals o.a. achter in parkeren , keren in een smalle straat en nog veel meer. 3 x zo sneller leert op een verkeersoefenterrein dan op de openbare weg?

3 uur privé autorijles op het verkeersoefenterrein.

Samen met de instructeur (afgescheiden met een corona kuchscherm) ga je 3 uur lang oefenen. Aan het einde van de lesdag kunnen we aan de hand van je niveau je leersnelheid bepalen en een plan voor je maken hoe verder voor het behalen van je autorijbewijs. Deze autorijles kost € 120,00. Door de ontspannen les sfeer, het niet hoeven ophalen en wegbrengen van andere leerlingen en omdat alle oefeningen zoals keren in een smalle straat, de hellingproef etc. vlak bij elkaar liggen kan je deze les vergelijken met 5 normale rijlessen in het verkeer..

Reserveer een proefdag

Bekijk de beschikbare datums. Zit er geen geschikte datum tussen bel ons dan even op 036-5323580

Ben ik verplicht om daarna autorijles bij VVC-Sabrina te nemen?

Na deze autorijles op het verkeersoefenterrein krijg je een advies. Fase 1 bestaat uit 15 verschillende instructie onderdelen. Afhankelijk van je vorderingen kan je kiezen voor een vervolg dag (wanneer dat nodig blijkt) of je gaat beginnen met Fase 2 de autorijlessen op de openbare weg. Dat kan bij onze rijschool VVC-Sabrina of onze samenwerkende autorijscholen of een autorijschool die je zelf hebt uitgekozen. Je krijgt van ons een vorderingskaart mee zodat ze perfect kunnen aansluiten met hun autorijlessen op jouw niveau.

Nerveus voor je 1e autorijles ?

We krijgen leerlingen uit Noord-Brabant, Friesland en het hele land die nerveus zijn voor hun eerste rijles. Zeker op een verkeersoefenterrein is dat niet nodig. Onze instructeurs zijn relax en omdat er geen ongeduldige andere automobilisten zijn heerst er een ontspannen en leuke les sfeer. Lees ook de reviews van onze cursisten.

Meer informatie over de rij-opleidingen

 

 

Sonja (16-10-2020)

3 uur is best pittig maar dat kan ook aan mij liggen. Denk ook na om 2 uur les te nemen i.p.v. 3 uur. Voor de rest zeker geen spijt van een aanrader

Tim (12-09-2020)

Vraag naar Fabian heeft veel geduld en legt alles perfect uit.

Jeffrey Monster (08-09-2020)

Ik had al 3 lessen gehad bij een andere rijschool. Maar hier meer geleerd dan in die vorige rijlessen. Alle oefeningen geleerd in 1 dag nu het echte verkeer in.

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl. max   5 drankjes p.p. van 39,50 voor 36,50 incl, btw
3 gangen BBQ Experience incl. max 10 drankjes p.p. van 52,50 voor 46,50 incl. btw

€ 120,00 Incl. BTW
€ 99,16

Stel ons een vraag!