SweepAway, Bloopers, Hilarisch

8 hindernisbanen, veilig en geen water of blubber

Lees meer
Meest gekozen vrijgezellenfeestje

Beleef de avonturen van Cheryl, Anouk, Claire en Willemijn

Lees meer
Karaoke - DJ - Dancing - Party

Feestavond - coole drankjes - bbq - bekende tv games

Lees meer
Quad - Sumo worstelen - Kies zelf

Uit meer dan 3 activiteiten fun, sportief en ludiek

Lees meer
Alles op 1 locatie!
Leuke activiteiten - Lekker eten en Feesten

Vrijgezellenfeest Vrouwen

752 reviews 9,1 / 10

Gaat jouw vriendin binnenkort trouwen en wil je een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Nog een dag even lekker ontspannen en losgaan voordat de grote dag daar is? Bij VVC Adventure vind je diverse avontuurlijke mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest speciaal voor vrouwen. Laat de bruid op een sensationele manier afscheid nemen van het vrijgezellenbestaan. Onze vrijgezellenfeesten zijn opgebouwd uit originele activiteiten en workshops waar iedereen aan kan meedoen. Voor een onvergetelijk, origineel en uitdagend vrijgezellenfeest ben je bij VVC Adventure aan het juiste adres. Inspiratie nodig? Doe hier nog tips en ideeën op voor het ultieme vrijgezellenfeest van je vriendin!

Boek je een vrijgezellenfeest voor minimaal 12 deelneemsters dan gaat de aanstaande bruid gratis mee. (alleen geldig voor de activiteiten)

Lees meer »

Vrijgezellenfeest arrangementen voor vrouwen

Onze arrangementen zijn samengesteld speciaal voor vrouwen. Binnen deze arrangementen is het mogelijk te kiezen uit een breed scala aan activiteiten en workshops. Zo heeft u altijd een vrijgezellenfeest op maat.

  • Gooische Vrouwen - Het meest geboekte vrijgezellenfeest uitje. Kruip in de huid van een Echte Gooische vrouw.
  • Beauty & Beast -Wie mooi wil zijn moet eerst pijn lijden. De vrijgezel wordt omgetoverd tot Beast en omringt door Beauty’s.
  • Meerkamp – Met keuze uit meer dan 30 verschillende activiteiten het meeste sensationele vrijgezellenfeest voor vrouwen die houden van een uitdaging. Arrangement boordevol spanning, competitie en afwisseling.
  • Sweep Away - Het sportiefste vrijgezellenfeest voor vrouwen, boordevol bloopers, hilariteit en hindernissen. Een feest voor vrouwen die van een fanatieke dag houden.
  • De bruid als heldin - De bruid verkleed als Catwomen en Pits poes. De bruid is de superheld van de dag die volstaat van uitdagende groepsactiviteiten.
  • Naked - Ooit een naaktmodel tegen gekomen? Een vrijgezellenfeest voor een brutale vrouw, of één die wel wat brutaler mag worden. Dit is geen stoffige schildersworkshop.


Hulp nodig bij het organiseren van een vrijgezellenfeest vrouwen?

Je kan zelf een offerte samenstellen voor het organiseren van het vrijgezellenfeest. Stap voor stap helpen we je door het systeem heen. De offerte sturen wij als pdf naar je toe. Elke activiteit wordt kort beschreven, deze offerte is handig om door te sturen naar de andere vrouwen om samen een beslissing te kunnen nemen voor een onvergetelijke vrijgezellenavond. Uiteraard is de offerte aanvraag geheel vrijblijvend, wij bellen de offertes niet na.

Vrijgezellenavond: Party Games Night

Bij een echt vrijgezellenfeest voor vrouwen hoort natuurlijk ook de vrijgezellenavond. Een arrangement met onbeperkt eten, drinken en feesten. Zing mee met Hazes, Hole in the Wall, The Voice of Denmark, Snowdip, Ik hou van Holland, Letterpakkenspel, Minute to win it. Heerlijke dansmuziek, live optreden en meer. In het hoogseizoen zijn er veel verschillende vrijgezellenfeest groepen op de Party Games Night.

Bekijk ook onze vrijgezellenfeesten voor mannen.

Sorteer op: Populariteit | Prijs