Offroad - 4x4 - Quad - Tank

Stoer mannen uitje geen motorrijbewijs nodig!

Lees meer
Bachelor Party

Eten, drinken, feesten met de a.s. bruid(egom) in het middelpunt

Lees meer
Bekijk onze locatie

Grootste wagenpark - hindernisbaan - bbq plein - partycentrum

Bekijk plattegrond
Jackass 1 van de specials
Bassie - A-team - Superheld - Fear Factor Beat the Bachelor
Lees meer

Vrijgezellenfeest Mannen

752 reviews 9,1 / 10

Laat de bruidegom op een sensationele manier afscheid nemen van het vrijgezellenbestaan. Ervaar een dag vol spanning en actie met onze spectaculaire vrijgezellenfeesten speciaal voor mannen. De vrijgezel staat bij ons centraal en krijgt extra gekke stunts en/of een prachtige outfit voor deze onvergetelijke dag. Stoer, ruig, vol spanning, actie en tactiek zijn de ingrediënten voor vrijgezellenfeest om nooit te vergeten. Boek je een vrijgezellenfeest voor minimaal 12 deelnemers dan hoef je niet te betalen voor de a.s. bruidegom.

Lees meer »

Vrijgezellenfeest arrangementen voor mannen

We hebben een aantal verschillende arrangementen samengesteld speciaal voor mannen. Binnen deze arrangementen is het mogelijk te kiezen uit een breed scala aan activiteiten. Zo heeft u altijd een vrijgezellenfeest op maat.

  • Motorspektakel – Voor helden op wielen en helden op sokken. Een vrijgezellenfeest voor motoractie en spektakel. Denk aan Quad rijden, Terreinrijden, Slipcursus en nog veel meer spectaculaire mannen activiteiten.
  • Meerkamp Competitie – Competitie, spanning en actie met motorische en sportieve actie. Dit sensationele vrijgezellenfeest staat helemaal in het teken van competitie. Abseilen, Sumoworstelen, Levend tafelvoetbal, Segway rijden, Slipcursus, Gladiator gevecht en nog veel meer.
  • Sweep Away - Hindernisbaan voor mannen die tegen een stootje kunnen. Meest uitdagende hindernisbaan van Nederland. Dit vrijgezellenfeest is de ultieme test van spierkracht, durf en actie (bekend van TV).
  • Superheld - Hi, I am …… “Super” activiteiten met de bruidegom elke keer in een andere rol. Natuurlijk met bijpassende outfits.
  • Paintball Motor Action – Quad rijden, minibiken en de jacht op het konijn (Paintballen). Een ultiem vrijgezellenfeest voor mannen vol met adrenaline en plezier.
  • Jackass - Hi, ik ga trouwen maar eerst kruip ik in de rol van Johnny. Vrijgezellenfeest met een hoog adrenaline gehalte. De aanstaande bruidegom kruipt tijdens de activiteiten in de rol van Jackass.
  • Bassie - En de geheimzinnige opdracht - “Alles is voor Bassie”, de aanstaande bruidegom is het middelpunt van de activiteiten.
  • Expeditie Robinson Mannen – Vrijgezellenfeest in de middle of no-where. Kom er achter welk team het sterkste is.

Vrijgezellenavond: Party Games Night

Bij een vrijgezellenfeest hoort natuurlijk ook de vrijgezellenavond. Onbeperkt eten, drinken en feesten. Zing mee met Hazes, Hole in the Wall, The Voice of Denmark, Snowdip, Ik hou van Holland, Letterpakkenspel, Minute to win it, etc.. Heerlijke dansmuziek, live optreden van een zanger en nog veel meer. In het hoogseizoen zijn er veel verschillende vrijgezellenfeest groepen op de Party Games Night. Bekijk ook onze vrijgezellenfeesten voor vrouwen.

Sorteer op: Populariteit | Prijs