Verjaardagscadeau

Voor een origineel en uitdagend verjaardagscadeau bent u bij VVC Adventure aan het juiste adres. Een dag vol spanning en actie voor een verjaardag om nooit te vergeten.
Bekijk hier al onze cadeaubonnen

Voor een onvergetelijke verjaardag hebben we enkele speciale arrangementen opgesteld. Lees hieronder meer over deze spannende en spectaculaire verjaardag arrangementen.

 

Verjaardagscadeau Slipcursus

Een slipcursus is een verjaardagscadeau waarmee je iedereen echt verrast. Winterweer of regenachtig zomerweer; er is altijd een kans om in een slip te raken waarbij je de macht over het stuur verliest. Tijdens dit verjaardagscadeau
leert de jarige om te gaan met risico´s als olie op de weg, regen, ijzel of sneeuw. Onder begeleiding van een professioneel instructeur wordt de rijvaardigheid vergroot. Een beter verjaardagscadeau is er niet. De jarige weet na deze slipcursus hoe hij zijn auto de baas blijft!

Bij VVC-Adventure in Almere is dit originele verjaardagscadeau te bestellen. En een slipcursus heus niet alleen bedoeld voor een man. Ook vrouwen kunnen dit verjaardagscadeau heel erg waarderen. Aan het verjaardagscadeau slipcursus houdt iedereen een waardevolle ervaring over. De jarige leert op een speciaal oefencircuit hoe je uit een slip raakt en hoe je een slip kan voorkomen. Met dit verjaardagscadeau slipcursus leer je ook hoe je de auto goed onder controle kunt houden. Al jaren is VVC-Adventure gespecialiseerd in slipcursussen.
Dit originele verjaardagscadeau duurt 3 uur en bestaat uit een deel theorie én praktijk. De slipcursus wordt afgesloten met een rit in een originele Carver! Een leuker verjaardagscadeau is er niet! Bekijk hier al onze cadeaubonnen

 

Sportief verjaardagscadeau

Met dit intensieve en sportieve verjaardagscadeau “Sweep Away” gaat de jarige aan de gang met allerlei onderdelen van een spectaculaire hindernisbaan (bekend van tv). Kan de jarige zich staande houden tijdens dit verjaardagscadeau en lukt het om alle onderdelen te winnen? Tijdens dit familie-uitje zal er heel wat worden afgelachen. Alle onderdelen van dit verjaardagscadeau zijn vol spanning en uitdaging. Met 7 onderdelen is dit hét verjaardagscadeau voor de sportieve jarige. Sweep Away arrangement.

 

Steel de show met een uniek verjaardagscadeau

De Carver: kruising tussen motor en auto

De jarige gaat tijdens dit verjaardagscadeau Carver heerlijk de bocht door op een Carver; een kruising van een motor en een auto. De Carver ziet er uit als een driewieler waarbij de achterwielen stevig op de grond blijven en het voorwiel wel eens kantelt. Een fantastische uitdaging tijdens dit verjaardagscadeau Carver.

Speciale sensatie. Dit arrangement duurt maar liefst 3 uur! Er wordt niet alleen met de Carver op het circuit gereden. Tijdens dit arrangement wordt er ook nog even een slipcursus meegepakt en een driftcursus met een Quad. Een origineel en spannend verjaardagscadeau!

Bochten rijden
Tijdens het verjaardagscadeau Carver komt het voor de jarige aan op bochtengevoel; slalom om pionnen en verschillende rotondes die uitdagen tot extra rondjes. Zeer ervaren instructeurs leren de jarige een auto goed onder controle te houden tijdens een slip. En daarna mag de jarige zich uitleven op de Quad. Een uitdaging van jawelste, want nu mag er juist wél geslipt worden!

Bekijk alle verjaardagscadeaubonnen.