van sumo worstelen tot 4x4

Maak zelf je keuze. 150 indoor & outdoor activiteiten

Lees meer
Alles op 1 locatie
Een rondleiding over ons centrum? VVC in de media

Teamuitje

868 reviews 9,1 / 10

Leer je collega’s en jezelf kennen tijdens de spannende en afwisselende teamuitjes van VVC-adventure, al vanaf € 28,50 per persoon. Je kunt kiezen uit meer dan 30 arrangementen waarbij gezelligheid en teamgeest voorop staan. Onze teamuitjes zijn geschikt voor iedereen en bestaan uit meerdere activiteiten. Kies uit een van onze teamuitjes of geef je wensen aan ons door. Wij verzorgen dan een teamuitje op maat.

Sorteer op: Populariteit | Prijs

Een veelzijdig teamuitje

VVC-adventure geeft je volop mogelijkheden om een teamuitje samen te stellen die past bij jouw collega’s. Er zijn activiteiten te boeken die speciaal gericht zijn op teambuilding, maar ook sportieve activiteiten die je testen op snelheid en behendigheid. Wil je lol trappen met je teamleden? Kies dan voor onze ludieke of fun activiteiten. We bieden ook teamuitjes aan waarbij jouw collega’s achter het stuur kruipen van de meest uiteenlopende voertuigen: van quad tot Porsche.

Een veilig teamuitje

Wij vinden het belangrijk dat u zich veilig voelt tijdens het teamuitje. Daarom worden alle activiteiten begeleid door ervaren instructeurs voor wie veiligheid de hoogste prioriteit heeft. Jouw team krijgt nauwkeurige instructies en al het materiaal is uitvoerig getest en goed onderhouden. Zo garanderen we dat iedereen uit je team een leuke en veilige dag heeft.

Een smakelijk teamuitje

Behalve de leukste activiteiten kun je ook tijdens het teamuitje de catering laten verzorgen door VVC-Adventure. Wij kunnen jouw team bijvoorbeeld ontvangen met een lekker kopje koffie en gebak. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat na alle activiteiten in de buitenlucht jouw team toe is aan een hartige lunch of een heerlijk diner. Een stevige borrel inclusief borrelhapjes vormt voor ieder teamuitje de perfecte afsluiter. Lees meer over onze catering opties.

Een feestelijk teamuitje

Feestavonden zijn een goede manier om een hecht team te smeden en iedereen lekker te laten lachen. In onze loungetent of feestzalen organiseren wij graag voor jullie een thema-feestavond. Deze avonden zijn zowel los te boeken of als onderdeel van het teamuitje. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s:

Ik hou van Holland

Laat jouw medewerkers in teams van maximaal 12 personen het tegen elkaar opnemen in deze humoristische quiz. Onze quizmaster test de kennis van Nederland van jou en jouw collega’s. Er komen verschillende onderdelen aan bod, die je stuk voor stuk zult herkennen van het bekende TV programma. Tijdens de feestavond organiseren we ’s avonds een 3-gangen BBQ diner of overdag een High Tea. Bekijk hier het ik hou van Holland uitje.

Party Games Night

Een avond lekker lol trappen met je team. Dat is het idee achter de Party Games Night. Heerlijk eten en drinken wordt afgewisseld met leuke spelletjes zoals de Grease auditie, Jongens tegen de Meisjes, The Limbo Dance en het Letterpakkenspel. De Party Games Night is een leuke feestavond waar alles mag en niets moet. Iedereen mag zelf bepalen of hij meedoet aan de spelletjes. Bekijk hier de Party Games Night uitje.

Fout Feest

Fout, fouter, foutst: hoe fouter, hoe beter. Met het Fout Feest boekt u een avondje vol entertainment en plezier. Je wordt ontvangen met een heerlijk BBQ diner, gevolgd door een bingo waarbij jouw kennis van muziek danig op de proef wordt gesteld. Een heerlijk foute avond onder de vermakelijke leiding van onze eigen foute DJ Ronald. Bekijk het Fout feest arrangement.

BBQ Workshop

Iedereen steekt wel eens de barbecue aan in zijn eigen tuin, maar wat jullie tijdens onze BBQ Workshop van onze grillmeesters leren, is hiermee niet te vergelijken. Samen met jouw collega’s gaat je speciale en overheerlijke gerechten bereiden, bedacht door bekende Nederlandse chef-koks. Onze BBQ expert laat je zien dat een lekkere barbecue niet op hoeft te houden bij een hamburger of een karbonade. Bekijk de BBQ workshop.

Uitje op maat

Wij begrijpen dat elk bedrijf anders is en ieder teamlid verschilt. Wij helpen je daarom graag met de organisatie van jouw teamuitje. Geheel vrijblijvend geven wij je een advies op maat. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij zorgen voor een passend aanbod.

Een serieuze teamtraining

Met een teamuitje kun je goed van de gelegenheid gebruik maken om de onderlinge verhoudingen in het team te verbeteren. Met een teamtraining van VVC leren jullie door professionele coaching en ondersteunende activiteiten nog beter samenwerken. Ontdek meer over onze teamtrainingen.

Organiseer een uniek teamuitje

VVC Adventure is al vele jaren een begrip in de Randstad voor het organiseren van uitdagende, originele en uniek teamuitjes. Met meer dan 250 activiteiten voor binnen en buiten maken wij van iedere uitje een waar feest. Onze grote evenementenlocatie centraal gelegen in Nederland ontvangen wij honderden enthousiaste teams per jaar. Bij ons zijn jullie de held!

Ga met je afdeling op uitje

Naast teamuitjes organiseren we ook leuke teambuilding uitjes voor afdelingen. Op die manier leer je je collega's op een andere manier kennen en wordt de onderlinge samenwerking verbeterd. Bekijk de afdelingsuitjes

Ideeën en tips

Voor teamuitjes heb je de keuze uit veel thema’s. Kies bijvoorbeeld voor een teamuitje met actie, competitie, fun of teambuilding. Het team en het plezier staat bij VVC voorop. Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod voor zowel grote als kleine teams door heel Nederland.

Persoonlijke aandacht voor heel het team

Het team van VVC staat voor jullie klaar met persoonlijke begeleiding en aandacht. Naast de teamuitjes kunt je ook een themafeest meemaken, overheerlijk barbecueën of de dag afsluiten met een goede borrel. Laat je inspireren voor een teamuitje geheel op maat bij VVC. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 036 532 3580.

Andere uitjes

Toch liever een ander uitje? Bij VVC-Adventure kun je ook terecht voor onvergetelijke vrijgezellenfeesten voor mannen en vrouwengevarieerde bedrijfsuitjes en kookworkshops!