van sumo worstelen tot 4x4

Maak zelf je keuze. 150 indoor & outdoor activiteiten

Lees meer
Alles op 1 locatie
Een rondleiding over ons centrum? VVC in de media

Teamuitje

734 reviews 9,1 / 10

Leer uw collega’s en uzelf kennen tijdens de spannende en afwisselende teamuitjes van VVC-adventure. U heeft bij ons de vrijheid om te kiezen uit meer dan 30 arrangementen waarbij gezelligheid en teamgeest voorop staan. Onze uitjes zijn geschikt voor iedereen en samen te stellen uit meerdere activiteiten. Kunt u niet kiezen of heeft u speciale wensen? Laat ons uw wensen weten en wij geven u een vrijblijvend advies over een passend teamuitje op maat.

Lees meer »

Een veelzijdig teamuitje

VVC-adventure geeft u ruimschoots de mogelijkheden om een teamuitje samen te stellen die past bij uw collega’s. Er zijn activiteiten te boeken die speciaal gericht zijn op teambuilding, maar ook sportieve activiteiten die u testen op uw snelheid en behendigheid. Wilt u gewoon lol trappen? Kies dan voor onze ludieke of fun activiteiten. We bieden ook bedrijfsuitjes aan waarbij uw collega’s achter het stuur kruipen van de meest uiteenlopende voertuigen: van quad tot Porsche.

Een veilig teamuitje

Wanneer u kiest om uw teamuitje bij VVC-adventure te boeken, dan kunt u kiezen uit een zeer breed aanbod activiteiten. Wij vinden het echter belangrijk dat u zich veilig voelt tijdens het teamuitje. Daarom worden alle activiteiten begeleid door ervaren instructeurs voor wie veiligheid de hoogste prioriteit heeft. Uw team krijgt nauwkeurige instructies en al het materiaal is uitvoerig getest. Zo garanderen we dat iedereen een leuke en veilige dag heeft.

Een smakelijk teamuitje

Behalve de leukste activiteiten kunt u ook tijdens het teamuitje de catering laten verzorgen door VVC-adventure. Hierbij kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden. Wij kunnen uw team bijvoorbeeld ontvangen met een lekker kopje koffie en gebak. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat na alle activiteiten in de buitenlucht uw team toe is aan een hartige lunch of een heerlijk diner. Een borrel, inclusief borrelhapjes, vormt voor ieder teamuitje de perfecte afsluiter. Lees meer over onze catering opties.

Een feestelijk teamuitje

Feestavonden zijn een goede manier om een hecht team te smeden en iedereen lekker te laten lachen. In onze loungetent of feestzalen organiseren wij graag voor u een thema-feestavond. Deze avonden zijn zowel los te boeken of als onderdeel van het teamuitje. U kunt kiezen uit verschillende thema’s:

Ik hou van Holland

Laat uw medewerkers in teams van maximaal 12 personen het tegen elkaar opnemen in deze humoristische quiz. Onze quizmaster test de kennis van Nederland van u en uw collega’s. Er komen verschillende onderdelen aan bod, die u stuk voor stuk zult herkennen van het bekende TV programma. Tijdens de feestavond organiseren we ’s avonds een 3-gangen BBQ diner of overdag een High Tea. Bekijk hier het ik hou van Holland uitje.

Party Games Night

Een avond lekker lol trappen met uw team. Dat is het idee achter de Party Games Night. Heerlijk eten en drinken wordt afgewisseld met leuke spelletjes zoals de Grease auditie, Jongens tegen de Meisjes, The Limbo Dance en het Letterpakkenspel. De Party Games Night is een leuke feestavond waar alles mag en niets moet. Iedereen mag zelf bepalen of hij meedoet aan de spelletjes. Bekijk hier de Party Games Night uitje.

Fout Feest

Fout, fouter, foutst: hoe fouter, hoe beter. Met het Fout Feest boekt u een avondje vol entertainment en plezier. U wordt ontvangen met een heerlijk BBQ diner, gevolgd door een bingo waarbij uw kennis van muziek danig op de proef wordt gesteld. Een heerlijk foute avond onder de vermakelijke leiding van onze eigen foute DJ Ronald. Bekijk het Fout feest arrangement.

BBQ Workshop

Iedereen steekt wel eens de barbecue aan in de eigen tuin, maar wat u tijdens onze BBQ Workshop van onze grillmeesters te leren krijgt is hier niet mee te vergelijken. Samen met uw collega’s gaat u gerechten bereiden waar uzelf niet zo snel aan gedacht zou hebben. Onze BBQ expert laat u zien dat een lekkere barbecue niet op hoeft te houden bij een hamburger of een karbonade. Bekijk de BBQ workshop.

 

Uitje op maat

Wij begrijpen dat elk bedrijf anders is en medewerkers kunnen verschillen. Wij helpen u daarom graag met de organisatie van uw teamuitje. Geheel vrijblijvend geven wij u advies op maat. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen voor een passend aanbod.

Sorteer op: Populariteit | Prijs