VVC Almere, 036 532 35 80

Verjaardagscadeau

bots4Steel de show met jouw verjaardagscadeau! 

Verjaardagscadeau man Slipcursus!

Hiermee kun je voor de dag komen. Bij VVC-Adventure in Almere is dit originele verjaardagscadeau slipcursus te bestellen. En heus niet alleen bedoeld voor een man. Ook vrouwen kunnen dit verjaardagscadeau heel erg waarderen. Aan het verjaardagscadeau slipcursus houdt iedereen een waardevolle ervaring aan over. Al jaren is VVC-Adventure gespecialiseerd in slipcursussen. De jarige leert op een speciaal oefencircuit hoe je uit een slip raakt en hoe je een slip kan voorkomen. Met dit verjaardagscadeau slipcursus leer je ook hoe je de auto goed onder controle kunt houden.

Fantastisch verjaardagscadeau voor man

Een slipcursus is een verjaardagscadeau waarmee je iedereen echt verrast. Winterweer of regenachtig zomerweer; er is altijd een kans om in een slip te raken waarbij je de macht over het stuur verliest. Tijdens dit verjaardagscadeau slipcursus leert de jarige om te gaan met risico´s als olie op de weg, regen, ijzel of sneeuw. Onder begeleiding van een professioneel instructeur wordt de rijvaardigheid vergroot. Een beter verjaardagscadeau is er niet. De jarige weet na deze slipcursus hoe hij zijn auto de baas blijft!

Bekijk hier al onze cadeaubonnen

Verjaardagscadeau slipcursus arrangement

Geef een slipcursus verjaardagscadeau waar de jarige nog wat van leert ook. Dit originele verjaardagscadeau duurt 3 uur en bestaat uit een deel theorie én praktijk. De slipcursus wordt afgesloten met een rit in een originele Carver! Een leuker verjaardagscadeau is er niet!

Orgineel verjaardagscadeau

Op zoek naar een orgineel verjaardagscadeau? Kom dan bij VVC-Adventure voor een verjaardagscadeau Wipeout. Met dit intensieve en sportieve verjaardagscadeau Wipeout gaat de jarige aan de gang met allerlei onderdelen uit het Wipeout tv-programma. Kan de jarige zich staande houden tijdens dit verjaardagscadeau Wipeout? Lukt het om alle onderdelen te winnen? Tijdens dit Wipeout familie-uitje zal er heel wat worden afgelachen. Alle onderdelen van dit verjaardagscadeau Wipeout zijn vol spanning en uitdaging. Met 7 onderdelen is dit hét verjaardagscadeau voor de sportieve jarige.

Onderdelen verjaardagscadeau Wipeout
Punch Kiss: bovenop een vooroverhellende klimmuur staat de jarige. Maar kijk uit, je kan er elk moment van worden afgebokst bij dit verjaardagscadeau Wipeout!
Swing Out: wat een verjaardagscadeau! De jarige moet op een onstabiele pilaar een ronddraaiende bal ontwijken.
Monkey Spin: de jarige legt geblinddoekt een hindernissenparcours af, maar wel ronddraaiend als een tol! Een verjaardagscadeau Wipeout waar je duizelig van wordt.
Bungee Sweep: een verjaardagscadeau om nooit te vergeten. De jarige wordt afgeschoten op een ijsbaan.
Mega Balls: zal het de jarige lukken om via 4 mega trampolines de overkant te halen?
Cliffhanger: een verjaardagscadeau moet toch leuk zijn? Overwint de jarige deze helling van 45 graden en …… 7 meter hoogte?
Rolling Wave: niets is te gek. De jarige springt van zuil naar zuil. Gelukkig wordt een val gedempt door een luchtkussen. Lekker zacht vallen tijdens dit verjaardagcadeau Wipeout.

Dit verjaardagscadeau Wipeout is spannend en uitdagen. De jarige heeft een fantastische dag tijdens dit verjaardagscadeau Wipeout uitje van VVC-Adventure. Kom dit verjaardagscadeau Wipeout met z´n allen vieren. Hoe meer deelnemers hoe leuker deze Wipeout competitie!

Verjaardagscadeau Tips

Een uitdagend verjaardagscadeau gezocht? Dan is het verjaardagscadeau Carver dé oplossing bij VVC-Adventure in Almere. De jarige gaat tijdens dit verjaardagscadeau Carver heerlijk de bocht door op een Carver; een kruising van een motor en een auto. De Carver ziet er uit als een driewieler waarbij de achterwielen stevig op de grond blijven en het voorwiel wel eens kantelt. Een fantastische uitdaging tijdens dit verjaardagscadeau Carver.

Speciale sensatie. Dit verjaardagscadeau Carver duurt maar liefst 3 uur! Er wordt niet alleen met de Carver op het circuit gereden. Tijdens dit verjaardagscadeau Carver wordt er ook nog even een slipcursus meegepakt en een driftcursus met een Quad. Een origineel en spannend verjaardagscadeau!

Bochten rijden
Tijdens het verjaardagscadeau Carver komt het voor de jarige aan op bochtengevoel; slalom om pionnen en verschillende rotondes die uitdagen tot extra rondjes.
De slipcursus tijdens dit verjaardagscadeau Carver is niet alleen leuk maar ook nog leerzaam. Zeer ervaren instructeurs leren de jarige een auto goed onder controle te houden tijdens een slip. En daarna mag de jarige zich uitleven op de Quad tijdens dit verjaardagscadeau Carver. Een uitdaging van jewelste, want nu mag er juist wél geslipt worden!

Gevonden: een origineel verjaardagscadeau Carver
Het verjaardagscadeau Carver bij VVC-Adventure is een speciaal en uniek uitje. En natuurlijk kunnen vrienden van de jarige meedoen! Gezamenlijk wordt dit verjaardagscadeau Carver helemaal een happening.

Reserveer nu het verjaardagscadeau Carver bij VVC-Adventure. Je ontvangt van ons een verjaardagscadeau bon die de jarige kan inwisselen. Zoek niet verder maar kom voor het verjaardagscadeau Carver naar VVC-Adventure. Bel voor meer informatie: 036 – 532 35 80 en boek direct!

Boekingsmogelijkheden

 

 

Genoeg van alle verjaardagscadeau tips die wij geven. Nog 1 tip klik hier voor het kado te bestellen.

Slipcursus

1,2,3 en 4 uur durende+ dagcursus incl. certificaat 

Motorspektakel

3 uur durend met 3 activiteiten  Lees meer
Terreinrijden, quad-, trial motorfiets
Motorspektakel 
5,5 uur durend met 4 activiteiten  Lees meer
Terreinrijden, quad-, trial motorfiets en slipcursus
Meerkamp 2 uur durend met 4 activiteiten  Lees meer
Slipcursus, terreinrijden, minimotor en quadrijden.
Meerkamp 3 uur durend met 6 activiteiten lees meer
Slipcursus, terreinrijden, mini motor, motorpeds, quadrijden en klimmen / abseilen.
Hummer
3 uur durend met 3 activiteiten Lees meer
Hummerrijden, Quadrijden en Slipcursus
Porsche

3 uur durend met 3 activiteiten  Lees meer
Porsche rijden, Quadrijden en Slipcursus.

Carver 3 uur durend met 3 activiteiten  Lees meer
Carverrijden, slipcursus en quadrijden
Exclusief 3 uur durend met 4 activiteiten  Lees meer
Porscherijden, Hummerrijden, Quadrijden en Slipcursus.
Vip 4 uur durend met 5 activiteiten  Lees meer
Carverrijden, Porscherijden, Hummerrijden, Quadrijden en Slipcursus.