VVC Almere, 036 532 35 80

Valentijnscadeau

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen of kaarten.


Maar wat dacht je van een leerzame slipcursus? Een spannende rit in een Porsche of beleef de sensatie van het terreinrijden! Dus voor een origineel Valentijn cadeau moet je bij het VVC-Adventure zijn!

Valentijn Spectaculair Arrangement op 14-02-2011 - Kosten € 99,00

Voor de liefhebbers die in 1 keer al hun dromen in vervulling willen zien gaan.

Verras je Valentijn met dit speciale Valentijns spectaculair arrangement op Valentijnsdag! Het arrangement duurt 3 uur en wordt gehouden van 14.00-17.00 uur op 14-02-2011! Dit event bestaat uit: Porsche rijden, Terrein rijden, Quad rijden en een Slipcursus. Vergeet zelf je fototoestel niet mee te nemen!

 

7.jpg 018_030606_ra10973.jpg slip 7.jpg 4x4 4.jpg

 

Bestel hier de cadeaubon voor het Valentijn Spectaculair arrangement. Betaal via Ideal en ontvang binnen 1 uur de cadeaubon voor jouw valentijn op je eigen e-mail adres.


Valentijn Slipcursus met superkorting!

slip 2.jpgVerras jouw valentijn met een 1 uur durende slipcursus! In deze kennismakingsles krijgt jouw valentijn eerst een stukje theorie en daarna mag uw valentijn dit in praktijk brengen in de slalom. Deze cursus duurt in totaal 75 minuten, 15 minuten theorie en 60 minuten praktijk. Uw Valentijn heeft 1 jaar de tijd om bij ons te cadeaubon in te leveren voor zijn/haar valentijn slipcursus.  

De valentijn slipcursus in te boeken met een superkorting en kost nu € 25,00.

Bestel hier de cadeaubon voor uw Valentijn Slipcursus. Betaal via Ideal en ontvang binnen 1 uur de cadeaubon voor jouw valentijn op je eigen e-mail adres.


Valentijnscadeau ideeën  

Kunt u uit bovenstaande speciale Valentijn actie arrangementen geen keuze maken, geen nood! Het VVC-Adventure biedt nog veel meer arrangementen aan voor uw Valentijn. Kijkt u voor onze overige arrangementen op onze pagina met ideeën voor valentijncadeau's. Als u de kortingscode valentijn invult, ontvangt u maar liefst 10% korting op de cadeaubonnen! De cadeaubon is één jaar geldig, uw Valentijn kan dan zelf een geschikte datum zoeken om een afspraak te maken voor zijn Valentijn arrangement.

Op al onze cadeaubonnen nog eens extra 10% korting!
Buiten de gewone korting op onze cadeaubonnen ontvangt u nog eens 10% extra korting wanneer u bij de kortingscode Valentijn invult. De kortingscode is geldig tot 12-02-2011. Deze korting geld niet voor het Valentijn Spectaculair arrangement en de Valentijn slipcursus.  

Bestel hier een cadeaubon, met 10% extra korting