VVC Almere, 036 532 35 80

De SUMMIT slipcursus

 
Bekijk een video over Prive skidcar cursus 3 uur
Prive skidcar cursus 3 uur

Prive skidcar cursus 3 uur

Rijvaardigheidstraining Summit, meest professioneel en realistisch. De 3 uur durende prive rijvaardigheidstraining met de skidcar is te vergelijken met een volledige slipcursus, maar is enkel te boeken op doordeweekse dagen.

Rijvaardigheidstraining

De rijvaardigheidstraining met de skidcar is zo effectief bij het verbeteren van rijvaardigheden, dat de skidcar de eerste keuze is van politiekorpsen en trainingscentra over de hele wereld.

Vergelijk al onze Antislipcursussen

Wilt u weten wat de prijs is van een slipcursus en wat de verschillen zijn van de verschillende antislipcursussen kijk dan even naar onze pagina slipcursus overzicht

Spoed rijvaardigheidstraining

Deze rijvaardigheidstraining kan je vergelijken met een volledige slipcursus training i.v.m. de voordelen zoals we deze training hebben opgezet. De rijvaardigheidstraining met de skidcar is ook realistischer dan een gewone slipcursus.

Rijvaardigheidstraining met skidcar

De rijvaardigheidstraining duurt in totaal 3 uur en is alleen op doordeweekse dagen te boeken.

De voordelen van de rijvaardigheidstraining met de skidcar zijn:

  • Privé instructeur
  • Maximaal 2 cursisten per auto
  • Meer oefen momenten tijdens deze rijvaardigheidstraining
  • Geen theorie in leslokaal

Niet alleen voor een leerzame rijvaardigheidstraining kan je bij ons terecht, maar ook voor personeelsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest, kinderfeestje of vrijgezellenfeest.

Foto's
Prijzen - Tijden
Video

Prive skidcar cursus 3 uur bestaat uit de volgende 1 activiteiten

1

Skidcar

Ontdek waarom de FBI en speciale politie-eenheden in skidcars traint. Train je rijvaardigheid en haal het uiterste uit jezelf ... Al slippend én scheurend; op de weg én in de berm... Go!


Skidcar in detail
Skidcar