Vrijgezellenfeest voor mannen in Amsterdam

24 Maart, 2014 12:23

Wil je een vrijgezellenfeest voor mannen organiseren in Amsterdam dan is de Heineken Experience een leuk idee

Dit all inclusieve vrijgezellenfeest speelt zich af in Amsterdam en is een echt mannen uitje. Dit vrijgezellenfeest begint met een bezoek aan de Heineken Experience. Een bezoek aan de oude Brouwerij je maakt een interactieve reis door de dynamische wereld van Heineken. Vier verdiepingen met een achttien tellende attractielijst staan garant voor een leuke en complete vrijgezellenfeest activiteit in hartje Amsterdam. Natuurlijk mag er ook gedronken worden – en dat komt mooi uit – want er staan heerlijke goudgele rakkers vers van de tap voor u klaar! (De Experience is inclusief 2x consumptie – keuze uit bier, fris, wijn).

Vrijgezellenfeest  vol gezelligheid in Amsterdam

Voor dit vrijgezellenfeest moet je wel houden van bier en gezelligheid, dat is voor de meeste mannen geen probleem. Na het bezoek aan de Heineken Experience stap je meteen in de borrelboot. De mannen mogen dan lekker genieten van een drankje tijdens deze grachtentocht. De koelkast van de borrelboot is goed gevuld.

Vrijgezellenfeest incl. kroegentocht door Amsterdam

De mannen mogen tijdens dit vrijgezellenfeest in Amsterdam zelf bepalen wat voor tocht ze gaan maken nadat ze in de buurt van het Centraal station van de boot zijn afgestapt. Wordt het een Wallen, Jordaan of een kroegentocht?

Vrijgezellenfeest incl. diner in Amsterdam

De dag wordt afgesloten met een 3 gangen diner in een restaurant midden in het centrum van Amsterdam. na zo'n drukke dag zullen de mannen wel honger hebben gekregen. Daarna kunnen jullie op eigen gelegenheid het Amsterdamse nachtleven beleven.

Overzicht Vrijgezellenfeest Amsterdam

  • 12:00 -13:30 Heineken Experience ( incl. 2 consumpties
  • 13:30 – 15:00 Borrelboot Amsterdam (onbeperkt bier, wijn frisdrank)
  • 15:00 – 17:00 Keuzeprogramma: Kroegentocht, Wallentour of Jordaantour
  • 17:00 – 19:00 3 gangen diner (hartje centrum) Jullie kiezen van verschillende voor-, hoofd-, en nagerechten van de kaart.

Prijs € 115,00 p.p. incl. btw. vanaf 8 personen

Vrijgezellenfeest in de buurt van Amsterdam

Wanneer de mannen een sportief of spectaculair vrijgezellenfeest willen hebben dan kan er het beste gekozen worden voor onze eigen locatie in Almere.

Vrijgezellenfeest actief mannen

< Slipcursus 45 kilometer voertuigen Vrijgezellenfeest Idee >