Vrijgezellenfeest tips mannen

24 Maart, 2014 12:36

Wij organiseren vrijgezellenfeesten voor mannen op elk niveau. Moet het een leuke en spannend vrijgezellenfeest worden kies dan voor het motorspektakel of de meerkamp competitie. Moet het een sportief vrijgezellenfeest worden kies dan voor het Sweep Away programma. Maar we hebben nog veel meer leuke vrijgezellenfeest ideeën.

Vrijgezellenfeest tip

Moet de vrijgezel afgeknepen worden kijk dan eens naar ons Jackass programma. Er zijn vrijgezellenfeest groepen die je niet herkend (de vrijgezel is normaal gekleed) deze groepen willen gewoon een leuke dag vieren met de a.s bruidegom. We ontvangen ook groepen waarbij de vrijgezel duidelijk wordt herkend. De meest vreemde uitdossingen hebben we al gezien. Bij het Superheld arrangement zorgen wij voor de pakken.

Vrijgezellenfeesttips voor vrouwen

We organiseren steeds meer vrijgezellenfeesten voor vrouwen. Een leuk programma voor de vrouwen is het vrijgezellenfeest de meerkamp. Jullie kunnen zelf een keuze maken uit de ruim 30 verschillende activiteiten, zowel sportieve, lachwekkende en gemotoriseerde onderdelen. Je kan ook kiezen uit de vrijgezellenfeest vrouwen specials zoals: Gooische VrouwenBeauty & Beast.

Vrijgezellenfeesttips voor de avond

Een avondje stappen is een goede vrijgezellenfeest tip en hoort gewoon bij een vrijgezellenfeest. Maar waar en wordt het er wel gezellig? Op onze Party Games Night ontmoeten vrijgezellenfeest groepen van mannen en vrouwen elkaar en gaan de strijd aan met elkaar tijdens Hole in the Wall, de Grease battle en nog veel meer. Maak het mee, wil je meer weten klik dan hier voor meer informatie over deze feest avond.

Vrijgezellenfeest de mannen tegen de vrouwen

Combineer het feest en plan een gedeelte van de dag in waarbij de a.s. bruid en bruidegom elkaar ontmoeten op dezelfde locatie. Het Sweep Away arrangement is ideaal om de mannen groep te laten strijden tegen de vrouwen groep. Maar we hebben meer vrijgezellenfeesten die ideaal zijn om het a.s. bruidspaar te testen zoals het arrangement geschikt & ongeschikt

< Slipcursus en Skidcar cursus Nieuwe skidcars bij VVC-adventure >