Vrijgezellenfeest spektakel

24 Maart, 2014 13:19

Natuurlijk hoort de bruiloft de mooiste dag te worden. Maar ook over het voorafgaande vrijgezellenfeest moet nog lang nagepraat worden!

Vrijgezellenfeest van VVC Adventure: een origineel vrijgezellenfeest om lang over na te praten

Ben jij aangewezen om zo'n vrijgezellenfeest te organiseren? Bij VVC Adventure hebben we alles in huis voor een onvergetelijke vrijgezellenfeest. Van een spectaculair outdoor event vrijgezellenfeest tot een gezellige borrel of etentje na afloop.

Spannend vrijgezellenfeest

Voor een origineel vrijgezellenfeest kun je kiezen uit twee adventures: de spannende Meerkamp Competitie of het intensieve Motorspektakel. Beide adventures kun je helemaal invullen naar eigen smaak. Quad rijden of Hummer rijdenmotorpeds of paintballsumo worstelen of rolstoel touwtrekken: de Meerkamp competitie is ook leuk voor de dames vrijgezellen feesten. Bij VVC Adventure maak je een vrijgezellenfeest op maat!

Gezellig vrijgezellenfeest

Natuurlijk houden we het vrijgezellenfeest gezellig en hebben we de nodige veiligheidsmaatregelen genomen. Want de bruiloft moet wel doorgaan!

VVC-adventure. Voor een actief bedrijfsuitje, slipcursus, familiefeest, vrijgezellenfeest of teambuilding event met actie.

VVC-adventure ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijden, Hummer-rijden, Quad-rijden en Terrein rijden.

< Slipcursus Sneek Slipcursus Almelo >