Vrijgezellenfeest gratis

24 Maart, 2014 13:44

Ben jij de aangewezen persoon om een vrijgezellenfeest te organiseren dan moet je met veel verschillende mensen rekening houden.

Vrijgezellenfeest budget

Hoeveel ga je uitgeven? Als je eerst een hapje wilt eten en daarna de kroeg in, red je het niet met 50 euro peepee. Laat staan als je het in je hoofd hebt gehaald om 's middags iets actiefs te doen. Denk ook aan de kosten van vervoer. Regel een taxibusje of kijk pa lief aan. Stel prioriteiten. Begin met het regelen van de onmisbare onderdelen. In volgorde van belangrijkheid zijn dat: 1. drank 2. alcoholische versnaperingen en 3. iets te drinken. Houd er rekening mee dat een verre neef of oude schoolvriend waarschijnlijk minder diep in de buidel zal willen tasten voor het vrijgezellenfeest dan broers/zussen en beste vrienden.

Bezorg de vrijgezel een fantastisch vrijgezellenfeest.

Vandaag draait alles om de vrijgezel. Bezorg hem of haar een fantastische dag. Zelf treed je op als kleuterleidster ( 'zijn we er allemaal?' ), groepsleider ( 'wij hadden hier gereserveerd geloof ik' ), spreekstalmeester ( 'en daarom, geacht feestvarken, heffen wij vandaag het glas' ), penningmeester ( 'de pot is weer op, dokken graag' ) en vaderfiguur ( 'zou je niet eens aan de cola gaan?' ). Voorzie de vrijgezel op gezette tijden van een drankje. De ervaring leert dat de anderen dan schoorvoetend volgen, uit solidariteit. Maak van deze dag een video verslag.

< Slipcursus Maastricht Slipcursus Barneveld >