Verjaardagscadeau Vrouw

24 Maart, 2014 14:50

Op zoek naar een verjaardagscadeau 'anders dan anders'? VVC-Adventure heeft een uitgebreid assortiment aan leuke sportieve ideeën voor verjaardagscadeau vrouw. Wie zegt dat vrouwen niet van auto's en crossen houden of avontuurlijk zijn aangelegd?

Verjaardagscadeau vrouw met actie

Geef nu eens geen geurtje, stukje zeep of doosje chocolade cadeau, maar kies voor een actief verjaardagscadeau vrouw bij VVC-Adventure. Ze vindt het vast fantastisch aan een Meerkamp mee te doen met haar verjaardag. Dit verjaardagscadeau vrouw is zo compleet! Ze gaat meedoen aan een bakfietsrace, rijden op een quad, kruisboogschieten, ze ondergaat een echt gladiator gevecht en gaat tot slot een sumo worsteling aan. Het verjaardagscadeau vrouw is een absolute topper.

Slipcursus als verjaardagscadeau

Het verjaardagscadeau vrouw heeft nog meer in petto. Met de slipcursus van VVC-Adventure leert zij hoe ze een slip moet voorkomen of hoe zij uit een slip met haar auto moet ontsnappen. En met dit verjaardagscadeau vrouw leert zij zichzelf snel bevrijden uit een omkeerauto. Voor het verjaardagscadeau vrouw is het juist leuk om eens meer uitdaging op te zoeken.

Verjaardagscadeau voor stoere meiden

Met het verjaardagscadeau vrouw is het ook mogelijk dat de jarige in een Porsche stapt of in een Hummer. Natuurlijk onder begeleiding van een ervaren en professioneel instructeur. Alleen dit verjaardagscadeau vrouw beleven? Dat kan, maar samen met vriendinnen wordt het nog leuker! Zeker wanneer ze tijdens dit verjaardagscadeau vrouw een motorped-race gaat rijden of de klimwand van VVC-Adventure gaat bedwingen om er vervolgens weer van te abseilen.

Origineel verjaardagscadeau vrouw

Op zoek naar origineel verjaardagscadeau? Soms ben je het zat om altijd maar weer te zoeken naar een origineel verjaardagscadeau. Bij VVC-Adventure in Almere is er anders heel wat keus! Wat je ook kiest, er is een origineel verjaardagscadeau voor jong en oud, man of vrouw, individu of groep. Zoek niet verder naar een origineel verjaardagscadeau maar kies onder andere uit Motorspektakel, Sweep Away of een slipcursus.

'Oerend hard'

Zo'n origineel verjaardagscadeau is gewoon niet normaal! De jarige heeft de keus om te komen crossen op het ruige circuit van VVC-Adventure in een 4x4 terreinwagen of op een Quad. Maar een ander origineel verjaardagscadeau is ook mogelijk. Een droom wordt voor velen werkelijk wanneer zij wegrijden in een Porsche of een Hummer. En dit originele verjaardagscadeau is heus niet alleen bedoeld voor mannen, maar net zo goed geschikt voor stoere vrouwen!

Sportief en avontuurlijk verjaardagscadeau

De jarige kan zich bewijzen in de spelonderdelen van Sweep Away. Avontuur en sportiviteit staan bovenaan in dit (van tv bekende) spektakel. Wát een origineel verjaardagscadeau! De jarige gaat aan de gang met onderdelen als Punch Kiss, Swing Out, Monkey Spin, Dummy Runner, Mega Balls, Cliffhanger, Jump Run en Rolling Wave! En natuurlijk mag er ook door vrienden en / of familie worden meegedaan aan zo een origineelverjaardagscadeau!

Verjaardagscadeau bestellen?

Bestellen kan rechtstreeks via de link cadeaubon. Boek direct een verjaardagscadeau Vrouw en de jarige ontvangt een bon die ze bij VVC-Adventure kan inwisselen. Bekijk ook eens ons aanbod cadeau voor haar.

< Driften van de ene in de andere bocht Samenwerken >